Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Megvettem az új tárhelyemet és arra gondoltam, hogy az összefoglalós linkek mindhárom stalker topic esetében -vannak amik már nem elérhetőek- jó lenne összeszedni őket és a tzsweb a jövőben is igyekszik majd fenntartani ezeket a közösség számára. A modok nagyrésze letölthető azokat nem kívánom tárolni (1-2 kivétellel), de a javításokat, magyarításokat (Laris és SaGa munkáit), patcheket mindenképp!
Ha van valaki aki segítene nekem összeszedni a halott linkek fájljait (ydisk, narod.ru, mega stb.) és eljuttatni hozzám azt megköszönném. Ma elkezdem a linkek ellenőrzését és a fájlok összeszedését van ami nekem is megvan. A tartalmak összeszedésével kapcsolatban szerintem emailben beszéljünk és ha minden megvan itt publikálni fogom.update: első körben rendeztem a korábbiakat a végleges link itt: [TzsWeb.hu - S.T.A.L.K.E.R]. Bármilyen hibás linket találtok írjátok meg nekem itt vagy privátban please és javítom! Főként a COP modokkal kapcsolatosak a mentéseim, igyekszem a SoC és CS modokhoz tartozó fájlokat is beszerezni, főként azok kellenének amikkel Laris dolgozik! Köszi a segítségeteket!
update2: látom máris itt a Doppelg honosítása, hamarosan feltöltöm a tzsweb-re is.hubai: ezt én nem emlékszem, hogy megtaláltam volna, tudsz küldeni egy kép hogy hol van pontosan? Találtam tőled is egy rar file, "Ďóňü âî ěăëĺ" egy install 4,7GB de fogalmam sincs mi ez, csak azt látom, hogy egy CoP mod...segítenél megfejteni?

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Battlefield 6
- Delphi programozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest