Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6736 üzenetére
[link] Ez a halott hurok, ide vonatkozik az F5-F9. Egyébkén letöröltem, mert utólag úgy gondoltam, sok lesz ez a segítség. Szerintem nem árt, ha tudod miről is szól ez az egész őrület. A kísérletező kedvű tudósok jól föltekerték a radar (duga) sugárzását, és észrevették hogy nagyobb fémtárgyak mentén, főleg vasúti sínek mentén az anomáliás területeken teleportok, féreglyukak, időhurkok keletkeztek. Minden kísérletet dokumentáltak, és ez felsőbb körökbe is eljutott, Gondolták visszamennek a múltba érvénybe juttatni a Ribbentrop paktumot, ezáltal megmentve sok millió életet. Egy Szovjet únió nevű csoport el is indult- Velük találkozhattunk Pripyat észak keleti részén, de ővelük nem kell foglalkozni. Lényeg a tudósok megpróbálták stabilan tartani ezt az állapotot, amit el is értek négy műtárgyal az aktiváló teremben , de egyet valaki ellopott, és instabillá vált a zóna. Ezáltal folyamatosan eltűntek, és keletkeztek új átjárók.Ráadásul jöttek a múltból a zombi németek mutánsok stb. A mi feladatunk kicserélni ezeket a műtárgyakat az aktiváló teremben, és visszaállítani a zónát az eredeti állapotába. Na innen kezdődik a mi történetünk Senki sem tudja hol lehet ez a hely, de többen is tudnak valamit erről. De senki sem adja ingyen az infóját, Strelok elküld az erdészhez a radar -2-be, onnan a ferde fenyőn keresztül eljutsz a rejtett útra, ez kb a játék fele. Meg kell szerezned a két hiányzó műtárgyat. Nem lesz egyszerű, de nagyon izgalmas és főleg látványos, pláne a földalatti laborokban, ahol alig látsz valamit. A játék végén nem lesz hiányérzeted, hogy valami kellett volnna még hozzá, sőt kapsz egy meglepetést is amin elgondolkozhatsz, hogy mit is...........
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Fanatec CSL elite v2 pedál (szinte új!)
- NextGen Gamer PC - Intel Core ultra 7 - RTX 5070 - 32GB DDR5 - Új,számlás,3év garanciával.
- Audio Physic CLASSIC 30
- Edifier S2000 MKIII 5 hónapos-Patika állapot-Másfél év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest