- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Jó lesz ez:
Call of Pripyat – Misery 2.0 bemutató
Folytatnom kéne,nálam Sigerous 2.2 van fent, és jól is működik, csak sajnos még mindig a játék elején vagyok, meg kell várni az éjszakát, hogy megtámadjunk valakit.
-
Viper26
nagyúr
Én most pont ott vagyok, vagyis a falu megvédve, és majd éjjel kell támadni valamit, addig meg állatkákat kell írtanom az út menti csalitosban.
Jó lenne már valami javítós ember (persze jó eséllyel nem futja majd rá), mert lassan már inkább eldobálom amit összeszedtem, tele az inventory. -
Viper26
nagyúr
Na akkor gondolom az elején az ég kinézetéből is látszódnia kéne...vagy nem?
-
Viper26
nagyúr
Megvan az ajtó, majd a pincében keresem a bombát, de egyikben sincs...
-
Viper26
nagyúr
Ezzel nem vagyok kibékülve..mármint, hogy így kell kinézzen:
Még annyi, hogy a főküldetés nem aktív a térképen, miért lehet?
-
Viper26
nagyúr
Itt van pár kép amiket steam alatt mentettem játék közben, ahogy látom működnek az addon dolgok rendesen..mondjuk az első helyszínre ősz lett beállítva, amit én nem nagyon látok, de lehet velem van a baj.
-
Viper26
nagyúr
Elindul ha új játékot kezdek, az normális dolog, hogy másik helyen kezdődik a játék?
-
Viper26
nagyúr
Modok felmentek szépen sorban a leírás szerint, játék el is indul, töltésnél viszont megáll, program nem válaszol...ötletek?
-
Viper26
nagyúr
Az SGM mod feljön vmi olvashatatlan szöveggel aztán semmi nem történik.
Asszem feladom. -
Viper26
nagyúr
Ezeket a 7z fájlokat ki kéne csomagolni?
A játékban alapból nincs is gamedata mappám. -
Viper26
nagyúr
Leszedtem mindent amit a 6235-ös hsz-ben találtam, már csak a sorrendet kell megtalálnom.
-
Viper26
nagyúr
Absolute Strucures, Absolute Nature, Atmosfear...ezekhez lenne valakinek működő letöltési limkje, mert eddig nem igazán sikerült olyat találni, ahonnan le is lehetne szedni.
-
Viper26
nagyúr
Az éjszakai mászkálást gondolom jobb kerülni...vagy lehet valahogy várakozni, vagy időt gyorsítani?
-
Viper26
nagyúr
Közben volt quicksave máshonnan, így azt csináltam mikor két vérszívót kellett leszedni egy másik stalkerrel, még a pincébe is le kellett menni, jó parás rész volt meg kell hagyni.
Van olyan addon amit érdemes feltenni a játékhoz?Valamint egy guide-nak is hasznát tudnám venni, ha esetleg van valakinek egy jobb fajta.rétisün:
Ott voltam pedig.
-
Viper26
nagyúr
Megvettem a játékot pár hete steam-en, most épp elég nagy bajban vagyok...azt a küldit csinálom, mikor egy szakadékból kell kivenni valami csomagot egy kocsiból, és még mielőtt kijutnék mindig elkapnak, sajnos egy medkit van csak nálam..
Hogyan tudnék ott átjutni?Fegyver helyett medkit-ből kéne betankolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest