- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
-
rétisün
veterán
válasz
Viper26 #8537 üzenetére
nem így játszok, csak most feltettem a laptopra is, mert inkább ott csesszek el valamit, ha buherálom a fájlokat, és ott csináltam a képet.
(#8538) Chewye: neked legalább van kapu
pontosabban nálam csak a mocsárból átvezető kapu hiányzik, így mindig necces, vissza tudok-e jutni zatonba -
Telda
addikt
válasz
Viper26 #8532 üzenetére
Nyomj F-et az ajtóra mintha ki akarnád nyitni, akkor fogja azt a küldetést adni, hogy keress robbanóanyagot. A pince, meg az egyik ház alatt van egy kis lyuk, létrával kell lemenni. A lejárata rögtön ott lesz a ház bejárata mellett, érdemes lámpát kapcsolni, illetve menteni, mert én jó párszor beszorultam és nem tudtam kijönni.
-
Telda
addikt
válasz
Viper26 #8504 üzenetére
A falu mögött van egy föld alatti bunker ahol az előző részekben Sidorovich tanyázott, az ajtó zárva lesz, be kell robbantani. Az egyik ház pincéjéban van a robbanóanyag, azt ledobod az ajtó elé, kifutsz, majd a táskában lesz a detonátor és azza felrobbantod, a holtest ott lesz bent.
-
rétisün
veterán
válasz
Viper26 #8423 üzenetére
alapból nincs, de ez azért is jó, mert ha nem tetszik a mod, csak letörlöd/átnevezed a gamedata mappát (aminek a játék mappájában kell majd lennie) már játszhatsz is az alapjátékkal. nálam így néz ki most a játék mappája:
amelyik moddal akarok játszani, annak a mappája gamedata néven van (most éppen az enot) a többit átnevezem, és a játék csak a gamedata mappát "látja" abból dolgozik.
ja igen, ki kell csomagolni, ha nincs fenn más, a 7z egy ingyenes tömörítő program
-
dodopek
addikt
válasz
Viper26 #8410 üzenetére
Jobban jársz, ha a Pel magyarításában linkelt sorrendet használod.Az olvass elben benne van minden, ami kell, és tesztelt sorrend van leírva...
-
törölt tag
válasz
Viper26 #8344 üzenetére
Ha jól tudom alapjátékon kívül lehet szabadban is aludni, de ott ellophatják a cuccaid, vérszopókkal ébredhetsz stb. Éjjelre szerezz éjjellátót meg lámpát, bár lámpa alapból van nem tudom a modokban kivették-e megszerezhetőre.
Grafjavító csomag van több is, de ez nem az én asztalom, jönnek a többiek.És az Atmosfear?
-
zuzu000
őstag
-
rétisün
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest