- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
-
rétisün
veterán
válasz
Viper26 #8537 üzenetére
nem így játszok, csak most feltettem a laptopra is, mert inkább ott csesszek el valamit, ha buherálom a fájlokat, és ott csináltam a képet.
(#8538) Chewye: neked legalább van kapu
pontosabban nálam csak a mocsárból átvezető kapu hiányzik, így mindig necces, vissza tudok-e jutni zatonba -
Telda
addikt
válasz
Viper26 #8532 üzenetére
Nyomj F-et az ajtóra mintha ki akarnád nyitni, akkor fogja azt a küldetést adni, hogy keress robbanóanyagot. A pince, meg az egyik ház alatt van egy kis lyuk, létrával kell lemenni. A lejárata rögtön ott lesz a ház bejárata mellett, érdemes lámpát kapcsolni, illetve menteni, mert én jó párszor beszorultam és nem tudtam kijönni.
-
Telda
addikt
válasz
Viper26 #8504 üzenetére
A falu mögött van egy föld alatti bunker ahol az előző részekben Sidorovich tanyázott, az ajtó zárva lesz, be kell robbantani. Az egyik ház pincéjéban van a robbanóanyag, azt ledobod az ajtó elé, kifutsz, majd a táskában lesz a detonátor és azza felrobbantod, a holtest ott lesz bent.
-
rétisün
veterán
válasz
Viper26 #8423 üzenetére
alapból nincs, de ez azért is jó, mert ha nem tetszik a mod, csak letörlöd/átnevezed a gamedata mappát (aminek a játék mappájában kell majd lennie) már játszhatsz is az alapjátékkal. nálam így néz ki most a játék mappája:
amelyik moddal akarok játszani, annak a mappája gamedata néven van (most éppen az enot) a többit átnevezem, és a játék csak a gamedata mappát "látja" abból dolgozik.
ja igen, ki kell csomagolni, ha nincs fenn más, a 7z egy ingyenes tömörítő program
-
dodopek
addikt
válasz
Viper26 #8410 üzenetére
Jobban jársz, ha a Pel magyarításában linkelt sorrendet használod.Az olvass elben benne van minden, ami kell, és tesztelt sorrend van leírva...
-
törölt tag
válasz
Viper26 #8344 üzenetére
Ha jól tudom alapjátékon kívül lehet szabadban is aludni, de ott ellophatják a cuccaid, vérszopókkal ébredhetsz stb. Éjjelre szerezz éjjellátót meg lámpát, bár lámpa alapból van nem tudom a modokban kivették-e megszerezhetőre.
Grafjavító csomag van több is, de ez nem az én asztalom, jönnek a többiek.És az Atmosfear?
-
zuzu000
őstag
-
rétisün
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Spórolós topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest