Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Szia!
Örülők hogy megjavult a kormányod.
Kicsit visszaolvasol akkor megtalálod, de a pályacsomagot is tedd fel ami szintén fentebb található.Amúgy az elérhetőség és jelszó ua. mint a wtcc-nél csak a szeró neve után :34298 kell írni.
Kösz mindenkinek a mai teszt köröket!
Nagyon kellett már az önbizalmam visszaszerzéséhez. -
Hidd el, el fogom kerülni a mezőny hátsó régiióját, mert viccesnek vicces ami ott folyik, csak nem verseny.
Efelett átsiklottam melóban, de itt álljunk meg egy szóra. A te teljesítményed se volt jónak mondható, még távolról sem, így jó lenne, ha a minimális tiszteletet megadnád azoknak, akik csak nem rég óta játszanak kormánnyal és esetleg jóval idősebbek nálad, szóval a reflexeik nem a régiek, és megjegyzem vannak billentyűs kollégáink is. Jellemzően a hátsóbb régióban.
Úgyhogy megkérnélek az ilyenfajta szurkálódásokat tartsd bent, de legalábbis ne írd le a fórumba. Köszi. -
JJános
addikt
-
Padlás
senior tag
"Az meg, hogy te nem figyelsz rám nem az én gondom addig amíg ebből nem származik nekem hátrányom A rajtnál történtekben szvsz te is ugyan annyira benne vagy, mint én."
Ja, hogy itt az első mondat arra vonatkozik, hogy JJ-nek nem tetszett, hogy feltartottam? Én itt egy szóval sem említettem, hogy ez rajtnál is igaz. Már megint túl naív voltam és azt hittem, hogy a rajt és az az utáni pár kanyar vagy akár kör (pályától függően) külön kategória.
-
Nem okolom én JJ-t csak az a véleményem, hogy ebben ő is legalább annyira hibás, mint én.
Folyamatosan ezen rugózol, de ez nem igaz. Te mentél neki, és csak azért, mert szerinted rossz íven vette a kanyart, attól még ez nem így volt, a visszajátszáson látszik.
Másrészt nem JJ óvott, hanem én mint vb visszanéztem a rajtot, és szabálytalanságot találtam, amivel - és a büntetéssel - vb társaim egyetértettek. Pont.
Ennek semmi köze JJ-hez!
Szóval legyél szíves leszállni róla. Dzsaver egyébként pontosan arra reagált, amit te írtál a VB topicba, ráadásul önmagával ellentétes.Akkor segítenék, a büntetés jogos, mert ha tetszik, ha nem én löktem ki.
De szvsz nem én hibáztam
Ez szintén. A büntetés azért jogos, mert TE hibáztál (azzal, hogy nekimentél és emiatt pörgött meg), nem JJ!
-
Akkor mozgott keresztbe előtted, amikor már meglökted...
Nem mellesleg ha van előttem valaki, fékezek (ez különösen igaz rajtra!). Ennyi.Itt legalábbis semmilyen enyhítő körülmény nem játszik, mert nem tolta bele senki JJ-be ferit, vagy bármi hasonló. Majd ha vb társaim nem azonnali alvással töltik az idejüket, hozzászólnak úgyis a VB topicban.
-
-
zodo
nagyúr
Jobbulást neked.
Gratulálok a mai futamon indultaknak, pláne a győzteseknek!
Sajna nem jövők rá hogy hogy lehettek ennyivel jobbak, de semmi nem tart örökké.
Lehet csak valami segítséget kellene bekapcsolnom vagy már tényleg nem tudom.Zsombor-al nagyot csatáztunk. Gratula neki, mint anno említettem nagyon szépen megy billel és fair küzdelem volt végig.
Gumikopáson ill. a setupon nagyon sokat kell még faragnom, mert ez így nagyon nem jó.
-
Dzsaver igyekezett szem előtt tartani a szabályzatot, csak átesett a ló túloldalára - ahogy mindannyian egy kicsit. Azért is léptünk át egy "másik" rendszerbe, mert - belátom én is - túl sok volt a szabály, meg az azzal járó büntetések hada (persze a szabálytalankodók ezután is ugyanúgy kemény büntit is kaphatnak). Ez a VB oldaláról nagyon kellemes, mert csak le kell pörgetni az eseményeket, és ahol valami a szabállyal ütközik, már pöccinteni is rá az ajánlott büntit, aztán kihirdetni és go next. Ez alapján soha nem lenne támadható a döntés, illetve igazi agymunkát se jelentenének a kérdéses esetek.
Csak kiderült, hogy ez nem jó, nem minden fekete-fehér, pl. a te eseted akárhogy is nézzük durva, de végül tényleg nem származott belőle senkinek kára, kizárólag neked, így igazán felesleges lenne bármit is büntetni rajta. Ezt szerintem Dzsaver is belátja.
Mint ahogy azt is, hogy a Fair Play játékosokat kevésbé, vagy egyáltalán nem kell büntetni (ez megintcsak helyzetfüggő), mint azokat, akik mindent leszarva törnek előre másokon keresztül, kilökéssel, leszorítással stb.
Azért van a VB, hogy a kérdéses eseteket eldöntsük. Mindig lesz olyan, amit még nem láttunk, nem készülhetünk fel egy szabályzattal mindenre (illetve talán iszonyatos munkával lehetne, de annyit nem ér az egész, meg akkor a szabályzat 300 oldalas lenne), néha mérlegelni kell majd, és a megfelelő büntetést kiszabni, ha van miért. -
Ez a mondat az első tapasztalatok egyike után került be, amikor valaki ment mindenhol, csak a pályán nem nagyon, de közben ott voltak a többiek is. Ahogy Zodo mondta, a hangsúly a "másokat veszélyeztetőn" van. Másrészt nem tudom mennyire figyeltél, de ha nem jelent senki szabálytalanságot, a kutya se fog azzal törődni, hogy mi történt.
-
KaraDani
addikt
"Ezért nem mentem vissza a pályára, hanem bevértam őket, de ezek szerint nem nézed jó szemmel azt, hogy fair próbáltam lenni."
Ezt nem lehet feketén-fehéren bizonyítani, akár tüsszenthettél is és azért nem tudtál visszamenni, ugyanúgy, ahogy én tüsszentés miatt nem tudok kigyorsítani
-
Mityu_76
tag
Most már én is úgy fogom fel " az utóbbi hét vitái után", hogy ha egyszer végre oda kerül a sor megyek és kész.... én játszani jöttem és nem érdekelnek a sz@ros pontok.... néhányan itt már akkora tragédiának fogják fel, hogy valami miatt pontot veszítenek majd a versenyen, mintha a föld állna meg.... ez már tényleg vicc......
Ha valaki tényleg ennyire komolyan gondolja a dolgokat akkor mennyen a profik közé.... én amatőr vagyok, és pár hete kezdtem ezt az egészet művelni. Nem tudom megígérni senkinek, hogy mindig mindenhol szabályos tudok lenni, és ha mellettem előttem megy valaki, akkor kisebb koccanás nélkül lehet nem tudom megúszni a dolgot. Ismétlem játszani jöttem és élvezni a játékot...... és nem szeretném ha egy-egy vasárnapi futam után mindenki a másikat szidná amiatt amit bénázott, mert ha nem bénázott volna akkor ő 1 ponttal többet szerzett volna.... és akkor ő jobb helyen VOLNA....és akkor ő jobb VOLNA.....
No megint kiakadtam.......... -
-
dzsavermadar
senior tag
Szépen csináltad amit csináltál, azzal nincs is probléma, csak kisodródásnál, kicsúszásnál igyekezz vissza a pályára. Sajnos, ha épp jönnek, azt meg kell várni, míg elmennek.
Lehet,hogy nagyobb hátrányt szerzel, de szabályosan. Így viszont akár olyan pályaelhagyásnak is lehet venni, hogy jogtalan előnyhöz jutottál, pályán kívüli haladással.
Azt értem jogtalan előnynek, hogy így rácsatlakoztál a többiekre, holott mondjuk mögöttük kellett volna lenned mondjuk 4-5 mp-vel. Hangsúlyozom, amit csináltál, egyébként szép volt.
De most már csak beszéltem róla.Lassan kezdődik a Gridben a kulof, úgyhogy egy kis időre eltűnök majd.
-
KaraDani
addikt
rFactor WTCC-re szerintem ugyanannyira jó, mint Race-re.
Meg van, de abszolút nem használtam ki, ligába még sohasem neveztem, singlebe meg valahogy inkább F1 eztem.Neuro: Nincs mit. Én is így vagyok ezzel, ha valamit szeretek csinálni, igyekszem azért jól csinálni (CS it's "Kicked by console" ismerős pl.
). Majdnem nem neveztem, mert Curitibában teszteltem gyorsan, csüggedtem ezerrel, hogy 4 mp-re vagyok tőletek, erre utólag kiderült, hogy másik map, és nem is voltam lényegesen lassabb
-
Ted-Mosby
senior tag
változott pályák:
CURITIBA ---- falak kerültek bele a vonalvezetés nem változott
MONZA ------ gumibálák a síkánokban kerültek bele a vonalvezetés nem változott
PORTIMAO ------ csak a grafika lett kicsit szebb a vonalvezetés nem változott
ZOLDER ------ csak a grafika lett kicsit szebb a vonalvezetés nem változotta többi ugyanaz mint a régiben volt
Marakesh-ből ezt az egy verziót találtam a neten, ha tudtok jobbat linkeljétek
-
Ted-Mosby
senior tag
-
zodo
nagyúr
Az lesz az.
Itt a weboldalon / letöltések menü alól szed le és telepítsd a felső 3 fájlt.
Magyarosítás nem kell, mert benne van a phmod-ban.Mielőtt törlőd a mostani játékot, ne felejtsd el a fontos fáljaidat menteni!
Ha fent van a phmod is akkor a játék főkönyvtárában lévő "config.exe" -t kell indítani elsőként és ott lehet Magyarra váltani ill. grafikai beállításokat elvégezni.
Telepítéskor figyeljétek, hogy a (pl.) rFactor főkönyvtárába települjön a phmod vagy későbbiekben a kiegészítők!
-
Ted-Mosby
senior tag
aztán Neuro-tól kapsz további információt, privátban keresd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Asztalos klub
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Hardcore café
- Nyaralás topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged