- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #2571 üzenetére
Azt hiszem, valahol olvastam (itt, vagy a szabályzatban?), hogy a VB döntése vizsgálat esetén megkérdőjelezhetetlen és végleges (vagy megfellebbezhetetlen? 11111111), azt mindenkinek el kell fogadni!
Tulajdonképpen akkor most mi is a probléma?
A VB kivizsgált, döntött és pont!A munkátokat pedig köszönjük és nagyra értékeljük (még ha néha ez nem is látszik), hiszen nélkületek ez nem jöhetett volna létre.
Csak úgy mondom: Aki azt hiszi, hogy a VB-nek könnyű dolga van (bármiről is legyen szó), az próbálja ki mielőtt be-(vagy le-)szólja őket!
Talán ha rájön, mennyi időt, energiát, odafigyelést és türelmet igényel, akkor kicsit jobban respektálná (és más szemmel nézné) a VB munkáját!Részemről a very big THX a VB-nek!
Kitartás srácok és csak így tovább!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
N€T0X|N #2485 üzenetére
".... figyelemmel kell lennünk GRID-es társainkra is."
Ez szép volt Neuro!
Mivel a menetrendet ismerem, ezért a bajnoki futamainkat 16-17 óra körül tervezem, azért h az rFactor eseményeit ne befolyásplja és aki érintett benne, időben itt lehessen (ill. előtte tudjon 1-et pihenni is )!
Előre láthatólag folyamatosan 2 bajnokság fog zajlani:
1. Vegyes bajnokság,
2. ToCa bajnokság.
A szóba jöhető napok: Péntek- Szombat-Vasárnap.
-
Syrius XIX
addikt
+néztem! Ezekből egyik sem állítható, ki van szűrkítve!
Vagy a beállítások nagy része (1-2 kivétellel szinte mindegyik) csak nekem van letiltva? Ez az én büntetésem, vagy tényleg nem értem!
De lehet vita miatt is! Nekem be van ígérve, h az első problémánál ki vagyok rúgva! Úgyhogy ennek fényében én inkább be is fejeztem, nem akarok kockáztatni ( ennél is többet)!
-
Syrius XIX
addikt
Jó, nem szóltam! Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyok elégedve!
Valahogy sejtettem, h a nagymenőknek 1szerűbb leszólni ( azt akinek nem annyira megy), lesajnálni a másikat, mint inkább segíteni (az esetleges érdekesebb és élvezetesebb gurulások reményében)!
Gondoltam, h a problémáim egyediek és úgyis nekem kell megoldani, mert ugye:
"Megszoksz, vagy megszöksz!"
Egyenlőre még próbálkozom, hátha!!!
-
Syrius XIX
addikt
A Csepel: Dupla kuplung felváltásnál. Duplakuplung a kettő között gázfröccsel visszaváltásnál! Igen, van fogalmam róla! Itt automata váltó van, miről beszélünk, gázfröccs, hol, mikor?
A fékezést + már leírtam! Az autó ugyanolyan ütemben lassul akkor is, ha nem fékezek, csak elengedem a gázt, mintha fékezek is!
Innentől nincs is értelme fékezni, mert nincs jelentősége! Az + csak ráadás, h 1 autó mondjuk 200-ról 400 m. alatt áll meg? Dehát ez nem tehervonat!
Elfogadom, hogy szimulátor, ez rendben is van! (Sajnos arra még nem sikerült rájönnöm, mit akar szimulálni, mert ha az autók így viselkednének, az emberek nemhogy autót nem vennének, utak sem lennének!)De nem vitatkozni akarok, mert ki leszek tiltva! 11111111!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #2407 üzenetére
Javaslat:
a szerver replay-ból, mindenki kiválassza azt a kört, amivel nevezni kíván, és "leadja".Azt se tudom, az hol van, mit nézek, mit keresek, soroljam? De szerintem ez is csak az én problémám!
11111111, majd csak lesz valahogy!
Legfeljebb a hasamra ütök oszt annyi!
Vagy ha így nem működik, legfeljebb ibdulok uccsó helyről (úgyis megelőz mindenki)!
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
Köszönöm nektek a lehetőséget!
A türelmeteket és a hozzám állásotokat + külön köszönöm! Sajnos ehhez a játékhoz én hülye vagyok szerintem! Még mindig nem értem a lényegét! Az autó viselkedése nagyon gáz! Szerintem nincs a világon olyan autó, ami így viselkedne! Amikor kanyarodni akarok, megy egyenesen, amikor egyenesen kellene menni, akkor + megy össze-vissza. Arról nem is beszélve, hogy ha egyáltalán nem fékezek (csak elengedem a gázt), az autó ugyanolyan ütemben lassul, mint amikor nyomom a féket igazából is. Ezt se értem miért jó?
Legyetek jók egymáshoz, sok sikert és további jó versenyeket kívánok mindenkinek!
-
Syrius XIX
addikt
Tiszteletem sporttársak!
Valószínűleg a most következő sorok senkit nem érdekelnek, de muszáj leírnom 1-2 dolgot.
Pontosan 2 hete telepítettem fel a Win 7-et. Olyan vagyok, mint vak a szobájában, amit átrendeztek. Egyenlőre keresgélem, mit, hol, hogyan, miért és különben is, tehát ismerkedem a rendszerrel. Az utóbbi 2 hétben ezért nem nagyon voltam!
Tegnap jutottam el arra a szintre, gondoltam elindítom az rFactor-t és...... nem ment!
Aztán valaki mondta, h futtassam régebbi OP-rendszer verzió szerint és....... megy! XP SP3 módban megy! Akkor mi a reteknek raktam fel a Win7-et, vagy ez nem is kompatibilis visszafele sok mindennel?Eltűnésemnek semmi köze JJ lelépéséhez, a kettő között nincs összefüggés!
Hozzászólásaim: Elnézést kérek az utóbbi néhány (nem tudom pontosan mennyi, 3-4?) HSZ-emért, de a helyzet az, hogy a fenntebb felsorolt okok miatt csak most sikerült nekikezdenem a HSZ-ek átolvasásához (mindet el fogom olvasni, mert nem akarok (szeretnék?) lemaradni semmiről). Jelenleg az #1307-es HSZ-nél tartok!
Az 1-ik VB taggal kötött hallgatólagos +egyezés alapján, amíg végig nem olvasom mindet, nem írok és nem válaszolok egyetlen 1 HSZ-re sem.
Ted & Neo + tudtok nekem bocsátani?
SRY!
Ezután igyexem minél többet lenni.
Ennyi voltam, thx aki Lolvasta!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Ted-Mosby #1762 üzenetére
Ne válaszoljon, nem érdekel! Csak irritál, hogy bárkinek bármi gondja van elég nagyképű és lekezelő stílusban áll hozzá! Csodálkoztok, ha ez van akinek nem tetszik?
kérdésedre "válaszolva":
ezt a kört már egyszer-kétszer itt is és régen a GRID-ben is megfutottuk, sohasem jutottunk közös nevezőre, valószínű most sem fogunk
mindenki azzal fog versenyezni amivel akar, ha bill-vel hát azzal
továbbiakban nem látom értelmét a téma feszegetésének, így hát részemről lezártnak tekintemMelyik körre gondolsz?
ha azért jöttél, hogy bomlaszd a társaságot, akkor köszönjük szépen viszlát (ezt már más is el akarta játszani és nem sikerült)
Nem, nem azért jöttem, csak hosszú idő után volt 1 kis időm olvasgatni a HSZ-eket (amit láthatsz abból is, h melyik számú hsz-ekre kérdezek rá), de ha a problémákra csak annyi a válaszotok, hogy:
1. viszlát, vagy
2. Megszoksz , vagy megszöksz!szerintem tényleg felesleges is szólni bármiért is és
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyok elégedve! Hajrá srácok, csak így tovább!
-
-
Syrius XIX
addikt
válasz
N€T0X|N #1237 üzenetére
Innen már csak egy (két) lépés az, hogy akkor menjen végig az autó magától a pályán. A féktávokat nehogy már a program mondja meg, én is napi több tíz kört próbálkozok azért, hogy kitapasztaljam.
Az neked csak jó nem, mert akkor mindig nyerhetsz, pedig (állítólag) "Nem a győzelem a fontos!", "A versenyzés nem csak a győzelemről szól!".
Kipróbáltam úgy is, hogy minden segítség be van kapcsolva. Nem ér semmit, mert csiga lassan megy végig a pályán az autó! Akkor ez miért is baj?
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #1233 üzenetére
(#1233) dzsavermadar
Remélem itt is igaz, hogy "a versenyzés nem csak a győzelemről szól"
Dzsav ezt a többiekkel is megbeszélted?
-
Syrius XIX
addikt
válasz
N€T0X|N #1132 üzenetére
Autót továbbra sem tudok festeni!
Pedig felraktam CSS akármit is, amivel lehet!
Esetleg ha valaki képes lenne (ez ugye nem kevés idő, tudom én azt nagyon jól!) lefényképezni a folyamatot (lépésről-lépésre) onnantól kezdve, h semmi nincs megnyitva, egészen addig, hogy rárakott valamit, amit ő csinált! 1 valamit csak! Gondolom utána bármit rakok még fel, akárhová, a folyamat ugyanaz!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #1059 üzenetére
Ok, de honnan?
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Ted-Mosby #918 üzenetére
Nevezésem:
Név: Syrius
Rajtszám: 71
Autó fajtája: Még nem tudom!
Csapatnév: Taylor's Team
Irányítás : XBOX 360 Controller for windows, vagy Logitech momo Force Feedback wheel Retour de Force.Nem tudom, a nézet miatt lehetséges lesz-e a részvételem: külső, közeli, hátsó. Tükör nincs!
-
Syrius XIX
addikt
THX all! Érdekes volt!
Azt sajnos =re még nem tudom mondani, h jó volt!
-
Syrius XIX
addikt
THX! Fel tudtam menni a szeróra, csatlakoztam Mityuhoz.
Izgalmas volt, tudtam nézni, ő hogy megy körbe-körbe, aztán ennyi!
Én nem tudtam kimenni a pályára!
Rányomtam jobb alul, h: "VERSENY" és őt mutatta, hogy megy!Nem értettem, igazából nem nézni akartam, hanem menni, 11111111!
-
Syrius XIX
addikt
Megpróbáltam több* is letölteni, de az oldal nem csinál semmit!
Ennyi. Ezen kívűl az égvilágon semmi nem történik!
-
Syrius XIX
addikt
"Az rFactor 100% szimulátor. Itt az elsődleges a valóság modellezése, ami azt jelenti, hogy még ilyen "vacak" 280 lovas gépekkel is kihívás végigmenni a pályán"
Na ne viccelj! Ha az eredeti autók így viselkednének a valóságban, akkor nem is lennének utak, mert így a kutya sem venne autót!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Sziszifeca #305 üzenetére
Sziszi a videók jók, csak az a baj, h a játékban messze nem megy ilyen simán és nem lehet így irányítani!!! Nem tudom milyen beállításokkal toljátok, de ha nem titok, igazán Lküldhetnéd!
Vagyis jelen pillanatban a videók sokkal jobbak, mint a játék! De ha ezek a játékból vannak, akkor végképp nem értem!!!
-
Syrius XIX
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy szóltatok! Igazán jólesett!
További jó szórakozást!
-
Syrius XIX
addikt
Mentem 8-9 tesztkört és .... hát most mit mondjak?
Bekapcsolt mindenekkel magától megy.
Kikapcsolt mindenekkel irányíthatatlan!
Felemás megoldást találtam, így meg olyan mintha TVR-rel mennék kikapcsolt segítségekkel.Úgyhogy =-re ez így nagyon gáz! Most akkor 1 kis GRID
-
Syrius XIX
addikt
Zodo #133-as hsz-ében lévő link pedig működik!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Ted-Mosby #116 üzenetére
Kész van, lejött, vírusellenőrzés befejezve
:
Ezt most felteszem, addik ok!
Bátorkodom megjegyezni, biztos sok segítségre lesz szükségem, mert még most sem tudom, hogy valójában mit is csinálok!
Előre sry, ha időnként értetlenkedni fogok, de reméljük, majd belejövök!
(Vagy max. otthagytok a francba, ha +untatok!
)
-
Syrius XIX
addikt
+van mind a 2! THX!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #62 üzenetére
Thx Dzsav! Ezzel már ne foglalkozz, megoldottam: rFactor1255-UpdateF.zip, lejött (lebeszéltem az IDM-et róla, de nem tudom, hogy fogom +int rávenni)!
A crack-es téma viszont sehogy nem jön. Na az mindenféleképpen kellene.
előre is THX!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #45 üzenetére
Dzsav ha ezeket letöltötted, igazán feltehetnéd data.hu-ra és dobhatnál hozzá linket! Köszi!
-
Syrius XIX
addikt
Lejött, most mit csináljak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged