- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.---
csendes tag
válasz
Syrius XIX #2550 üzenetére
+1
-
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #2473 üzenetére
-
válasz
Syrius XIX #2473 üzenetére
Én úgy láttam a replayben, hogy egészen szépen mentél. Ahhoz képest, hogy milyen ritkán jösz, szerintem nem volt rossz.
Vitázásért meg szerintem senkit nem fogunk kizárni, ha elfajul a dolog a PH! moderátorok úgyis kirakják, akit kell.
A többit meg lejátszuk az aszfalton. -
YakQzA
tag
válasz
Syrius XIX #2461 üzenetére
Tényleg nem akarok kötözködni,de a teherautós duplakuplungot ne keverjük már ide....
Szerintem mikor életedben először vezettél autót az sem ment elsőre tökéletesen.
Amúgy meg kár ezen vitázni. Ez egy ilyen játék. Ehhez kell alkalmazkodni.
A Grid után valóban nehéz volt irányítani. Viszont lassan mindenki ráérez erre is. Neked is menni fog ha gyakorlod kicsit. -
adyz.
aktív tag
válasz
Syrius XIX #2468 üzenetére
Akkor ott nálad van valami gond.
-
adyz.
aktív tag
válasz
Syrius XIX #2465 üzenetére
Semmi gond nincs, mindenki úgy kezdte, mint te.
Majd küldünk beállítást, adunk tippeket, stb. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Egy jó setup kell és mindjárt barátságosabb az autó viselkedése.
Én még nem tapasztaltam, de előbb utóbb csak bejön. Idő, akarat és türelem kérdése.
Ha ilyent nem tudok magamnak produkálni, akkor fogok kérni legalább fél kör előnyt, hogy a chatstop-nak hamarabb legyen vége, ne kelljen rám várni órákig.
A replay-ból egyelőre nem kell választani semmit, mert storno besorolás alatt van.Feri
csak annyit kap segítségekből, amennyit a szerver enged. Az meg le van írva a szabályzatban.Dani
Persze, hogy hatékonyabb a manuál váltó, de nem mindenki olyan ügyes, hogy használja.
Én például, ha még 1 db bill pluszt kéne használnom, belezavarodnék, az biztos.
Nekem ez az 5 db is sok. -
Padlás
senior tag
válasz
"Az autó ugyanolyan ütemben lassul akkor is, ha nem fékezek, csak elengedem a gázt, mintha fékezek is!"
Magas fékrásegítés gyanús a dolog...
Milyen segítségekkel mentél?
-
KaraDani
addikt
válasz
Nálam érdekes módon lehet választani automata és manuális váltás között, és manuálisan váltok, mert sokkal hatékonyabb, ha te automataváltóval vezetsz, akkor miről beszélünk ugyebár? Érdekes módon én 200-ról nem 400 méter alatt állok meg, és ahogy nézem más sem, de a mi rendszerünkben van a hiba biztosan
-
G.---
csendes tag
válasz
Syrius XIX #2367 üzenetére
A valóságban is parketta féket nyomsz, akár csak 80-nál kanyar előtt? Spiccen, tiltás közelben hajtod a 300 pacis gépedet? Van fogalmad arról mi az a terhelésváltás, gázfröccsel visszaváltás? Ezek eléggé alap dolgok, ha verseny vezetésről beszélünk. Ilyen bírálat után, nyilván tisztában vagy azzal, miről érdeklődök.
Jogsija a nagymuternak is van.
Lemaradtam tegnap, dolog volt és későn láttam a privit.
-
00roli00
aktív tag
válasz
Syrius XIX #2370 üzenetére
Np. Én is küszködtem az autóval, de ne add fel. Most állítgattam ezt-azt és láss csodát egyből 2.15-öt elejét gurultam nüriben. Ráadásul egyedül vagyok bömbis.
-
válasz
Syrius XIX #2371 üzenetére
Azért érzed lomhának a kocsit, mert szar a sebesség érzékeltetése a játékban. Ez sajnos igaz. Mondjuk én belső nézetből vezetek, úgy jobb egy kicsit, már csak a hang miatt is. Imádom, ahogy ordít a gépvasam.
Julezko: a Hungaroringen atomnagy csata lesz, ezt előre megígérem neked!
-
válasz
Nekünk már nagyon sok előnyünk van, hiszen legtöbbünk több mint egy hónapja minden este gyakorol legalább egy órácskát. Nagyon sokat fejlődött a csapat. Csapat szinten, úgy értem. Mindenki gyorsult, sokat. Egy idő után a beállítások is úgy jönnek, hogy 5 perc alatt jól belövi az ember a kocsit. Na meg a beállítás nem vész el, csak egyszer kell megcsinálni. Utána meg széttépni az aszfaltot.
-
adyz.
aktív tag
válasz
Mivel is mész? Ha jól emlékszem cruze-al. Valamelyikünk küldd egy olyan beállítást, ami nagyjából jó minden pályára.
-
válasz
És vezettél már ilyen erős kocsit? Én igen. Pályán.
-
adyz.
aktív tag
válasz
Személyautó kontra versenyautó.
Van különbség.Illetve Neuro már leírt mindent.
Személyes példa: Nekem egy teljesen széria 21053-as ladám van. Vezettem már verseny ladát, ég és föld. Pedig ugyanazon típus volt.
-
válasz
Syrius XIX #2346 üzenetére
Az a helyzet, hogy 2-3 hetente benézel és utána azt mondod, hogy nem megy. Persze, hogy nem megy. Ez egy ilyen játék, ezt nem lehet fél óra után jól nyomni. Időt kell szánni rá, minden nap.
A furcsaságokra a válasz:
Azért nem kanyarodik az autó, mert fékezés közben nem lehet kanyarodni, ha blokkol a kerék. Másrészt, ha vezettél igazi autót valaha is, akkor tudodd, hogy 200-zal nem nagyon kanyarodunk sehogy sem. Sajnos a játék egyik gyenge pontja a sebességérzet, de szerintem ezt a készítők a játszhatóság oltárán áldozták fel. Ha sokkal gyorsabb lenne az egész, még nehezebb lenne (és akkor ez még csak WTCC, hol van az F1...).
Egyenesben az autó egyenesen megy, hacsak nem kapcsoltál ki minden segítséget és padlógázzal gyorsítasz ki, vagy iszonyatosan rosszul van beállítva a kocsid.
Ha nem fékezel, van motorfék, ami magas fordulatszámon keményen fékezi a kocsit. Az viszont, hogy ugyanannyira lassul a kocsi, mint nélküle, arra vezethető vissza, hogy blokkoló kerékkel fékezel. Olyankor tényleg szar a fékhatás.
A fentiek jó vezetéstechnikával és jól beállított autóval mind orvosolhatóak. Csak ez nem két nap, nem is három. Pályánként. Van aki rászánja az időt, van aki nem. Én rászánom, te nem.
Mindenesetre örülök, hogy most voltál, és növelted a létszámot. -
adyz.
aktív tag
válasz
Syrius XIX #2346 üzenetére
Ez nem arcade játék (mint a grid pl.), hanem szimulátor.
Próbáld ki a való életben: 60-nál harmadikban leveszed a lábad a gázról.A nem kanyarodás meg egyéni probléma, be kell állítani az autót.
-
válasz
Syrius XIX #1913 üzenetére
Természetesen nincs gond. Sajnos a történtek nem mind látszanak a fórumban, mert játékon belül kezdődött az egész, ami naplózva van ugyan, de azt hiszem mindannyian túlléptünk a veszekedésen, és jobb, ha nem boncolgatjuk a múltat.
A játék Windows 7 64 bites operációs rendszeren is kitűnően fut, nem tudom nálad mi lehet a gond.
Mindenesetre a kompatibilitási mód, ha jó, akkor örvendetes, nincs egyéb teendőd. A jövőben csak egyre több előnye lesz a korszerű operációs rendszernek, ez ne aggasszon. -
válasz
Syrius XIX #1767 üzenetére
Mindent a maga idejében, a megfelelő helyen, az elvárható stílusban. Azt gondolom ha ezt mindenki betartja (és betartotta volna korábban), akkor nem lesz probléma se most, se később.
Én is, Ted is, Dzsaver is keményen dolgozunk azon, hogy a dolgok jók legyenek. Semmit nem dönt el egyetlen ember, többek között a módosuló szabályzatról is meg fogunk kérdezni benneteket is. Kérdést, javaslatot mindig lehet tenni. Az első mondatomra utalnék itt vissza: a maga idejében, a megfelelő helyen, az elvárható stílusban. Ebben az esetben a válasz is természetesen meg fog felelni a formai követelményeknek, hiszen emberek vagyunk, játékosok, akik jó hangulatban akarnak valamit közösen csinálni. Ilyen egyszerű.A továbbiakban Ted biztos úr fogadja korábbi eseményekkel kapcsolatos kérdéseidet.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Syrius XIX #1767 üzenetére
1. megkértelek, hogy privát üzenetben válaszolj és NEKEM
2. ha nem vagy szenilis akkor emlékszel arra, hányszor robbantottál ki "felkelést" a GRID-ben a kormányosok miatt ("hogy ennek így nincs értelme, nekik könnyebb, 3-6 mp-el lemaradok el is megy a kedvem"), de lehet, hogy én emlékszem rosszul
3.Neuro-t én kértem meg arra, hogy ne válaszoljon, neki most más dolga van
4.tényleg úgy is néz ki mint aki nem azért jött, megjelensz itt hosszú idő után és egyből támadólag lépsz fel, vagy ez csak vicc, vagy én értelmezem rosszul
5.a topikot 2010.12.09.-én nyitottam meg, azóta majdnem minden nap körözgetünk, van a társaságban 4 ember is aki bill-vel játszik, ha értelmes érvelés volt elfogadtuk és változtattunk
ha nem így volt, akkor valaki cáfoljon meg, példa erre az a felvetés, hogy a bill-sök külön lesznek pontozva és külön bajnokuk is lesz
6.és igen vannak szabályok amiket, nem véletlenül találtam(tunk) ki, ha pedig valaki nem tud, vagy nem akar velük azonosulni akkor van az, hogy"1. viszlát, vagy
2. Megszoksz , vagy megszöksz!"feltettél itt most hirtelenjében 4-5 kérdést amire ugye választ szerettél volna, nekem csak egy van
Hol vannak a javaslatok, arról mit is kellene megváltoztatni, hogy Te is jól érezd magad???
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Syrius XIX #1763 üzenetére
megkértelek valamire, nem fog Neked válaszolni ha 25 kérdést teszel fel akkor sem
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Syrius XIX #1755 üzenetére
tudom , hogy nem hozzám intézted a kérdésed, de mivel Neuro-nak volt egy ilyen hozzászólása én válaszolok:
#1312#először is ez nem a GRID !!!
itt szabályok vannak és azok alapján is fog bonyolódni a bajnokság
a Versenyszabályzat kb. 1 hónapja kint van a honlapon, többször feltettem(ük) a kérdést ki mit javasol, milyen változások legyenek
építő jellegű hozzászólást eddig nemigen tapasztaltamtehát ami le van írva , ahhoz tartjuk magunkat
a nevezés határideje 2011.01.15.-én lejár, ezen a napon a Versenyszabályzatot is véglegesnek tekintem, tehát nincs rajta több változtatás
kérdésedre "válaszolva":
ezt a kört már egyszer-kétszer itt is és régen a GRID-ben is megfutottuk, sohasem jutottunk közös nevezőre, valószínű most sem fogunk
mindenki azzal fog versenyezni amivel akar, ha bill-vel hát azzal
továbbiakban nem látom értelmét a téma feszegetésének, így hát részemről lezártnak tekintemha versenyezni fogsz velünk , annak örülünk, ha mégsem hát akkor az a Te döntésed
"A versenyzés nem csak a győzelemről szól!",de azt hiszem mégis
az összes versenyző nyerni szeretne, nem csak itt máshol is a világban, ez az élet rendje
és én is ezért fogok küzdeni, ha tudokcsak szerettem volna tisztázni a dolgokat, ha azért jöttél, hogy bomlaszd a társaságot, akkor köszönjük szépen viszlát (ezt már más is el akarta játszani és nem sikerült)
ha valakinek a szervezéssel,illetve a szabályokkal kapcsolatos kérdése van akkor szívesen várom
ha valakinek a szerverrel kapcsolatos kérdése van, forduljon Neuro-hoz (más témában nem, ezt külön kérte is)
A FIGYELMÉT MINDENKINEK FELHÍVOM, HOGY A BAJNOKSÁG VEZETŐJE ÉN VAGYOK !!!
Természetesen kikérem a VB véleményét, de a fő döntés joga az enyém.
Továbbra is várom az építő jellegű hozzászólásokat, azokat a témákat pedig kérem hanyagolni amelyeken már 100x átrágtuk magunkat. !!!
Syrius XIX esetleges válaszodat privát üzenetben várom.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX #1756 üzenetére
Persze, meg van beszélve, de ez a szívekbe van vésve, úgyhogy nincs gond.
Akinek meg véletlenül nincs, annak úgy is hiába mondanánk.
Az majd magától rájön.De jó lenne megnéznéd a prividet, és válaszolnál az autó festéssel kapcsolatban.
-
válasz
Syrius XIX #1423 üzenetére
Ted már készített hozzá egy ilyet.
-
Baluuuka
tag
válasz
Syrius XIX #1423 üzenetére
Ez szomorú dolog...
Én sajnos nem tudok segíteni,mert sík hülye vagyok ehhez a témához.Én vég vég végfelhasználó vagyok csak csupán.
Tudnám javasolni,hogy bérelj fel te is egy hekkert!
Én is így tettem!Kedves MM tuningolt nekem egy autost.
Köszönet itt is érte neki!!!!!Hajrá M-Motorsport Red Bull Team!
-
Baluuuka
tag
válasz
Syrius XIX #944 üzenetére
MOMO forever!!!Yeah!
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Syrius XIX #941 üzenetére
felvéve
-
válasz
Syrius XIX #941 üzenetére
A szabályzat változott, nem zárunk ki senkit, ha olyan nézetből megy, hogy nincs esetleg tükör. Csak a nézeteket ekkor (is) használni kell, mert baleset okozásakor a VB nem fogja figyelembe venni, hogy az okozó "nem látta" a másikat.
Amúgy szerintem a momo-val jobban jársz mindenféleképpen, mint a kontival.
-
válasz
Syrius XIX #878 üzenetére
Lehet, hogy épp futott egy verseny (nem időmérő, vagy gyakorló). Olyankor nyilván te nem mehetsz ki a pályára, míg az véget nem ér.
Roli: szerintem az billentyűzetre (illetve egyéb digitális kontrollerekre) vonatkozik, nem a kormányos beállításokra.
Zyl küldöm neked is pm-ben, hogyan tudsz tutira belépni.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Syrius XIX #862 üzenetére
ez még eddig nem fordult elő
valószínű, hogy amikor őt nézted nézetet változtattál, ebben az esetben ha a numerikus bill-zet be volt kapcsolva ott állítódott el minden
ilyenkor a numerikus bill-zeten nyomsz egy enter-t és visszatér a nézet a Te autódhoz
ha mégsem ez lett volna a gond akkor tanácstalan vagyok
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #613 üzenetére
Ne hagyd.
Xfire be van kapcsolva. Írj, csinálok szerót, és felmegyünk gyakorlunk. -
válasz
Syrius XIX #613 üzenetére
Nekem 1:24.801 jelenleg.
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #611 üzenetére
1.26.486 a PB-m.
De én minimum 100 kört mentem.
Fékezést kapcsold be minimumra, amíg nem jutsz 30 alá.Ha szólsz jövök, és tesztelek veled.
-
válasz
Syrius XIX #569 üzenetére
Értelmezd amit írtam, de egyébként nekem ez a hiszti személy szerint tényleg nem hiányzik.
-
válasz
Syrius XIX #559 üzenetére
A hiba az ön készülékében van. Nem direkt link, amire kattintasz, hanem valószínű scriptelt gombocska, ami figyeli, hogy be van-e kapcsolva a checkbox. A böngésződ meg gondolom leállítja, ha úgy van beállítva. Vagy valami ilyesmi.
Megkérünk valakit, hogy töltse fel neked, mert én ebben a pillanatban indulok haza.
A hamachis szerót (5.123.182.15) belőttem!
-
válasz
Syrius XIX #554 üzenetére
Most idejöttél trollkodni?
-
válasz
Syrius XIX #496 üzenetére
"az a baj, h a játékban messze nem megy ilyen simán és nem lehet így irányítani!!!"
Dehogynem. Csak rá kell szánni az időt.
Dyno: gyere. Nem kell msot hamachi. IP-t lásd fentebb! Ja még nem szedted le... akkor ő... mingyá összeszedem neked privátba.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Jaja abból vannak a videók, úgy vágtam össze őket..
Nem kell rángatni a kormányt... de szivesen megmutatom hogy menjetek, csak most versenyünk voltMinden pályára más beállítás kell..
-
JJános
addikt
válasz
Hidd el az autók sokkal szebbek!
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Syrius XIX #190 üzenetére
Bocs Zyl nem szóltunk mindenkinek külön itt minden információ le volt írva
-
válasz
Syrius XIX #156 üzenetére
Én kikapcsolt mindenekkel megyek.
Töltöm már a cuccost, ha lesz szeró, jövök kipróbálni én is! -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX #143 üzenetére
És te hogyan érted el a letöltést? Láttam neked is volt gondodaz 1 gigánál nagyobb prémiumos témával. Nekem is ezt mondja dettó.
Zodo
MEGVAN!!!!!
Köszi, 9.-re elkaptam, és már jön is lefelé.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX #61 üzenetére
Csinálom!
Kis idő kell hozzá nekem, míg feltöltöm.Lassú.
-
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #58 üzenetére
Nálam most is lejött.Fél óránként egyszer lehet próbálkozni a letöltéssel, ha nem vagy regisztrálva az adott oldalra, de gondol ezt tudtad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged