- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KaraDani #3881 üzenetére
Én folyamatában láttam..még ETCC-ből amikor még volt FWD ás AWD-s Audi is
Láttam ahogy átalakul, ahogy próbálták az FWD gumimelegedését redukálni/ellensúlyozni mert a Bímerek mindig megették őket a verseny végére, szal már nem tudom kiragadni csak az egyik szabályváltozást..számomra ez már csak így van és maradJelenleg inkább BTCC-t nézek, de a két Norbi és Gabi miatt szurkolok a WTCC-ben is,...bár személyes kedvenc Kiss Norbi, mindhárommal volt szerencsém versenyezni szimekben, de Kiss Norbi az akkora aduász mint szél...az Astra kupa óta drukkolok neki
-
törölt tag
válasz
KaraDani #3879 üzenetére
A súlyozás körüli mizéria, aztán a repülőrajt...mind a két rajtot nem merték elvenni, mert az nagyon átlátszó lett volna, de az egyikre repülőrajtot tettek hogy nehogy már a hátsókerekes jobban el tudjon jönni rajtnál..
A szép idők még az Alfa-s idők voltak....ott még szép kűzdelem zajlott, a Seat-l már nem (szvsz) -
törölt tag
válasz
KaraDani #3875 üzenetére
Vannak pályák amik soha nem lesznek jók az RWD-nek az FWD-vel szemben, egyszerűen azért mert ha az FWD hajtott kereke eldobódik na bumm, féktávon sok minden nem történik mert hiába csúszna le az ívről, a fékek megfogják a hátulját és akkor lehet fékkel fordulni.
Nagy sebességnél meg tök mindegy FWD vagy RWD, mert nincs kraft ami eltolná a s'ggét a hátsókerekesnek.Az RWD-nek viszont ha eldobódik a hajtott kereke akkor elkönnyűl és megforog, ha visszaér az aszfaltra megtekeri az autót a forgáskülönbséggel. Ez van...egyedül a gumikezelése sokkal jobb, de ezt pont leszrják a WTCC-ben....amúgy is az FWD-nek kedveznek...naná abból gyártanak többet.
Láttam évek alatt hogy nyomták a Bmw-t, egyszerű üzletpolitika ami az FIA-nál ment WTCC szabályalkotásnál..sajnos.
Pedig nem szabad elfelejteni, hogy klasszikus versenyautó előlmotor-hátul hajtás, annál már csak a középmotor hátul, vagy összkerékhajtás jobb... -
00roli00
aktív tag
válasz
KaraDani #3850 üzenetére
Nem, ez így igaz ahogy mondod. Gázfröccsözéshez kétlábasnak kellene lenni, de azt most elkezdeni csak galibát csinálna. Van elég nélküle.
De egyszer el kell kezdeni.
Egyébként a kanyargós részen vannak olyan szar féktávok pl az a g*ci bal-jobbos buckás anyja ott mint a tojáshéjon szép hosszan tudok csak fékezni.
Na mindegy, ebben a formában nem egy bömbi pálya.Majd keresek egy full bömös ligát, ha vannak olyan állatok.
-
válasz
KaraDani #3765 üzenetére
Végre megtaláltam azt a beállítást, amitől folyamatosan csúszik egy kicsit a gép. Mint pl. a felvezetőkörben, amikor még hideg a gumi. Pont annyi csúszás van benne, amit én kifejezetten szeretek. Nem túl sok, de azért van.
Mondjuk pont emiatt lehet, hogy az első szektoron nem is tudok javítani, mert a 220-as kanyart most kicsit még nehezebb lett bevenni. De a többi talán kárpótol érte, legalábbis ha ezt az időt - vagy hasonlót - meg tudom ismételni. -
Ventur@
senior tag
válasz
KaraDani #3657 üzenetére
Danifijú he! Há' dogozzó má' valamitet ezzel aja videjóval-e mer' nöm lehet mögtekintenije
.
Tetves szonija is-e há' ho' húzzam fel-e őtet aja vasvellára, nem agyaja a jó muzsikát alája. Valamije lakodalmast tegyé' má' alája. Tudod ilyen kadlotkarcsit, hárompluszkettőt, lagzilajcsit kékaszemed, akácosúthavégigmegyekrajtadéééénnnn...há' érted-e na, tudod-e te na
.
Nejuro: Kitet érdekel ho' te hogyan szeressed
? Nekünk kell ajaza zene alája na. Csöndben legyé' mer' megszúrkállak a vasvellával
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
KaraDani #3560 üzenetére
Kva jó lett Dani
. Írd má meg privátban, hogyan csinálod ezeket a kameraállásokat. Legjobban a rajtos rész érdekelne
. Egy-két dolgot én is tudok, de ilyet spec. nem
.
Előre is köszöntem
!
Ui: Na remélem ma már feltudok menni Osch-re tesztelni, mert napok óta nem futottam ott egy karikát sem. Monza óta jó ha vagy 5 kört mentem azt is offline-ban (mostanában egy kis COD4 multi móka napokat tartottam. Ha már meg van nyüstöljem azt is
).
-
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
KaraDani #3495 üzenetére
én is kíváncsi voltam:
Alfa ---------- 2:02:454
Cruze ------- 2:02:257
Seat TDI ---- 2:01:868
BMW 320si --- 2:02:876kb mindegyikkel 5 kört mentem, teljesen alap beállításokkal
alapjában véve úgy vettem észre, hogy mindegyik autó jobban irányítható és könnyebben kezelhető
kanyarsebességek sokkal jobbak, a végsebességek mindegyiknél kb 5-8 km/h-val több -
zodo
nagyúr
válasz
KaraDani #3352 üzenetére
Az még viccesebb lenne, de speciel erre gondoltam.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
zodo
nagyúr
válasz
KaraDani #3134 üzenetére
Köszi Dani!
Sokkal nyugodtabb lettem.
Telemetriám nincs beüzemelve, de ezt látván magamtól is rájövők hogy valami nem stimmel.Figyelmezettem a szerelőket hogy kapják össze magukat és legközelebb ne az esőgumit tegyék fel, száraz futamra.
-
KaraDani
addikt
válasz
KaraDani #2904 üzenetére
Kipróbáltam a Hondát a Seatot meg a Lacettit. A hondával meg a Seattal mentem ringen kb. 10-10 kört. Reprezentatív teszt nem lett belőle, teljesen máshogy viselkednek, mint a Cruze, sokkal kezesebbek, szebben kell vezetni őket, a rájuk húzott Cruzeos setupommal abszolút nem tudtam velük gyors lenni, mindkettővel 2:00.5 körüli időt sikerült menni. Teljesen más setup kellene nekem alájuk, meg meg kellene szokni, ennek így kb. semmi értelme nem volt. A lacettire teljesen jónak éreztem a Cruzeos setupot, tök ugyanolyannak tűnt, két kört mentem vele egy 1:59.2-t meg egy 1:58.7-et, simán van még benne.
Viszont hangra és kinézetre még mindig a Honda a király -
KaraDani
addikt
-
-
zodo
nagyúr
válasz
KaraDani #2681 üzenetére
"A játékban menüpontot nem kapsz, mert a modban nincs, ha jól vettem ki fórumokon nem minden modnál lesz hozzá menüpont."
Ezt a részt rosszul tudtam vagyis hiányosan, de ismét tanultam valamit.
Igaz ettől még nem teszem fel mert nekem a telemetria visszajelzések egy merő mátrix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Samsung topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest