Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Hát részemről is befejeződött a PHWTCC!
Sajnálom azokat az embereket, akiknek esetleg segítettem volna...(Zodo, JJ...stb) De hát ez van, inkább nálunk megyek 50 körrel többet.
Mivel setupot csináltam, és tesztelni kellett ezért a hotlapsban előre kerültem, de van akinek ez FÁJ! Mi sem így kezdtük azért azt hozzáteszem! De nem akarom hogy a rossz köridője miatt megszégyenítsek valakit..aki azt hitte hogy ő mennyire jó.
Na mind1... lehetne részletezni.. bocsi, de kicsit felment a pumpa bennem is, nem akarom az oldalt emiatt OFF-olni. -
KaraDani
addikt
Ez nagyon jó megoldás, hogy a pálya adottságait olyanná teszitek, hogy ha véletlenül vágás szélesítés van, fizikailag kizárt legyen vele az időnyerés
Az azonos fizikájú autók, hogyan lettek megoldva? Megkapta mind valamelyik meglévő autó fizikáját, vagy csináltatok egy teljesen egyedit? -
JJános
addikt
"Minden elismerés a szervezőké. Egy számukra is szinte teljesen ismeretlen játékkal kezdtek el szerver/mod/beállítás szinten foglalkozni, teljesen ingyen, és próbálják a társaságot összehozni. Ezt mindenkinek figyelembe kell vennie, és eszerint nyilatkoznia."
Teljes mértékben egyetértek, és köszönettel tartozunk mindnyájan az ő munkájukért!
"Fel kell ismerni mindenkinek, hogy onnantól hogy bajnokság, valamelyest komolyodik a dolog. Erre lett megalakítva nálatok a VB, ők döntenek a kérdéses esetekben és ezt mindenkinek el kell fogadnia (de azt is fel kell ismernie mindenkinek, hogy többen vannak és több véleményből születik egy döntés) és itt igaza van Tednek a megszoksz vagy megszöksz elv működik."
Ez az amivel nekem gondom van. Ugyanis én játszani jövök, szórakozni, kikapcsolódni. Ha elveszik a segítséget, akkortól az nekem nem játék, hanem szenvedés, harc. Ez nem lövöldözős játék, hogy lelőnek, és várni kell, amíg feltámadsz.
A játék sava-borsa nekem nem a verseny, bár kétségtelen, hogy annak is megvan a hangulata, izgalma.Ha valaki rajongott ezért a játékért az én voltam, de mint szervező egy dolgot megtanultam, hogy csak szervezési kérdésekben szabad szigorítani. Ha a játékot is szigorítom nem biztos, hogy az a másiknak is játék marad, és szórakozás, és felhőtlen kikapcsolódás.
Én már az "al" eltűnését sem néztem jó szemmel, mert amikor megzavartak, vagy telefonon kerestek, csak megnyomtam az i-t, s nem kellett újra felvezető kört mennem.
Teletoltam a tankot, és addig mentem, míg volt benne benya.Mondom, elismerem, lehet, hogy bennem van a hiba. Egy lusta kis amatőr vagyok, aki szereti használni a programozók nyújtotta kényelmet. Ennyi.
Viszont azt meg kell köszönnöm, amit idáig kaptam, és nagyon jó volt gurulgatni. Sok szép élményem van. Finomakat gurultunk itt Yaquzával, Ádyzzal, és sorolhatnám, és hogy tudtunk örülni a megszerzett tizedeknek. Jó volt, köszönöm szépen.
Már ne írjatok nem akarok vitázni. Esetleg priviben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Xbox Ultimate előfizetések
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged