- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
Ez azert mar nem semmi kampany, lehet vele szinte keresni...

-
trialboj
őstag
Hello,
Új munkahelyen mindenki revolutot használ, ezért nekem is váltanom kellene, de érdekelne előtte hogy mi a helyzet vele.
Nekem transferwise van mert előző helyen meg azon küldték a pénzt, ahhoz képest van előnye/hátránya a revolutnak?Ha társítom az ing-kártyámmal, a revolutra kapott pénzt el tudom küldeni az ing kártyára ibanon keresztül, anélkül hogy pénzt veszítenék, ezzel kikerülve a havi készpénz-felvételes limitet?
Köszönöm
-
Laox
aktív tag
Nekem is itt van a 3000-es ajánlat, de sajnos a rendszer nekem sem vette figyelembe az előző meghívásaimat. Valószínűleg kamu az egész.
-
Shummo
senior tag
Most kaptam a promót. Aki az elkövetkező 21 napban regisztrál a kódommal kap 3.000,- Ft-ot. Eddig mintha csak 1500at láttam volna. Mindenesetre ennek is örülhetünk

-
D-Phrag
senior tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Köszi a választ. Közben már megfejtettem én is. Nagyot nem buktam a dolgon, de legalább jó lesz tanulópénznek.
Másik: A rendeljkinait.hu oldalon, ahol ezeket a fintech megoldásokat cikkezték elhangzott egy olyan mondat, amit nem tudtam értelmezni: "amire a Revolutot szoktuk használni – pénzt feltölt, devizát átvált, visszautal ingyen -" Ez alatt mit lehet érteni?
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
fplweb2012
üzenetére
Lehet, hogy már holnap ott lesz.
Annyi fog odaérni, amennyit utaltál. -
aujjobba
addikt
válasz
fplweb2012
üzenetére
Visszafelé nem működik, ez egy gyűjtőszámla, nem egyéni.
PayPal váltás téma: igen, én is pont ezt írtam. Egyébként meg lehet változtatni az alapbeállítást, sikerült is, csak nagyon el van dugva, valahol az ismétlődő fizetések alatt egy almenüben. Guglizz rá, megtaláltam már mikor a R kártyát hozzáadtam.
Megvan, így kell! [link]
-
Tuomas
addikt
válasz
fplweb2012
üzenetére
Ő is ezt írta.
-
törölt tag
válasz
fplweb2012
üzenetére
"Kíváncsi leszek a költségekre, mert az átutalás közben volt egy kicsike felkiáltójel ami arról tájékoztatott, hogy a fogadó fél 'lehet nem annyit fog kapni' mint amennyit küldtem! Gondolom többet, mi? hihihi."
Az utalás úgy működik, hogy a küldő és fogadó banknak kell legyen számlája egy azon pénzintézetnél. Idehaza ez az MNB, de országok közötti átutalásoknál, főleg egzotikusabb címzettek esetén előfordulhat, hogy több más pénzintézeten, közvetítő bankokok fut át egy utalás. Ilyenkor az indító bank csak a saját költségeiért vállal felelősséget, az út közben felmerülők az elindított összegből vonódnak le. De utaltam már revolutól itthonra eurót, dollárt és svájci frankot is, egyiknél sem merült fel út közben plusz költség.
-
fplweb2012
csendes tag
válasz
aujjobba
üzenetére
PayPal K&H Forint hátterű számla (kártya) esetén jobban vált mint a PAYPAL.
Tehát ha PayPal-al fizetsz, szerintem jobban járunk ha a kártyakibocsájtó árfolyama alapján (vált) opciót jelöljük be. Ilyenkor a végén a kifizetésnél is Forint összeg látszik és nem pl. USD.Az ebay vásárlásoknál az ebay is meg tud jeleníteni Forint vételárat ami eléggé közel lesz a levont tényleges összeghez. Ellenben ha paypal vált alap beállítás marad, a levont forint összeg mindíg nagyobb mint amit az ebay megjelenített (tippelt az Ő általuk használt árfolyamhoz képest) a termék mellett.
Sajnos az elmúlt időszakban ezt már minden kifizetés előtt ellenőrizni kell PayPal-nál, mert a korábbi beállítások menüből ezt előre hozták a fizetési szakaszban elérhető (jól eldugott) menüpontnak.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
aujjobba
üzenetére
Az első feltételezés nem igaz. Mindig a kártyakibocsátó árfolyamát választom fizetésnél a paypal tranzakciónál. A második "fact" inkább játszhat, de erről nem kellene valami értesítést kapnom? Plusz simán beleintegrálják a váltási árfolyamba?? Hogy ezt tudom kideríteni?
-
fplweb2012
csendes tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Feltöltöttem a Revolut Forint számlám, elindítottam az átutalást! hmmm...Aug. 8-ra írta, hogy MÁR ODA IS ÉR!
Kíváncsi leszek a költségekre, mert az átutalás közben volt egy kicsike felkiáltójel ami arról tájékoztatott, hogy a fogadó fél 'lehet nem annyit fog kapni' mint amennyit küldtem! Gondolom többet, mi? hihihi.
-
aujjobba
addikt
válasz
D-Phrag
üzenetére
Szinte biztos vagyok benne, hogy a PayPal-on nem állítottad át, hogy ne a PayPal váltson, hanem a kártyakibocsájtó.
Alapbeállítás a PayPal totál kedvezőtlen váltása, és nagyon el van dugva a beállítási lehetőség.Vagy ha tényleg a hétvégén próbáltad, akkor az is lehet a probléma, hétvégén rátész a Revolut egy kis százalékot mert akkor nincs árfolyamjegyzés.
-
aujjobba
addikt
válasz
fplweb2012
üzenetére
Miért nem akarod hogy megtudja a számlaszámot a címzett?
Egyébként egy K&H számlát fog látni küldőként, és a te nevedet, ha R-ból utalod ki. -
D-Phrag
senior tag
Hello! Tegnap regeletem és igényeltem meg a Revolut debit kártyámat. Küldik is, Forint számla működik. Azt mondjuk nem tudom, hogy lehetett volna kis "promo" pénzt begyűjteni, de azt majd másik fronton igyekszem bekebelezni.
Nos a bajom, ill. kérdésem a következő. Egyből akartam is egy kínai vásárlást (BG) intézni ezen keresztül, paypal reg. ment mint a huzat, vásárlás is rendben volt. Viszont átszámoltam és azt kell mondjam, hogy a váltási árfolyam nem volt túl kedvező. Saját bankoménál is talán egy picivel rosszabb. Az a deviza eladásin váltja (legrosszabb természetesen), Revoluton pedig a leírásokból adódóan jobbnak kellene lenni és középárfolyamon kellett volna váltani. Rosszul tudom? Vagy előtte át kellett volna tennem Euró számlára?
Amúgy ez a váltási zsonglőrködés hogy is működik? Leírná valaki? Köszi. -
CsodaPOK
senior tag
válasz
fplweb2012
üzenetére
Ha nem Revolutosnak akarsz pénzt küldeni, akkor a számlaszámára lesz szükséged, nem a bankkártya számára.
-
edk-
őstag
válasz
fplweb2012
üzenetére
Ilyet nem lehet.
-
aujjobba
addikt
válasz
fplweb2012
üzenetére
Ide beírod a 3x8 részes magyar számlaszámot, és kidobja az IBAN-t: [link]
Melyik bank?
A SWIFT kódot ki lehet keresni neten.Kártyára visszatöltés nincs Revoluton, érdemes lenne a Simple topikban megkérdezni, de ha ott van is ilyen az hack.
-
fplweb2012
csendes tag
Sziasztok!
Gyors segítséget szeretnék kérni. Új Revolut felhasználó vagyok. Fizikai kártya megérkezett, virtuálist is kértem, fel is töltöttem és tudok rá tölteni.
Szeretnék ismerősömnek pénzt küldeni a Magyar bankkártyájára.
Megvan minden szám, 4x4, lejárat és a 3 jegyű biztonsági kód is.
Hogy tudnám feltölteni az összeget neki? Ahogy itt olvasgatok valamilyen visszatöltés funkció lenne erre jó, de sajnos nem találtam meg ha volt már erről itt szó hogyan lehetne ezt megcsinálni.
Simple appot most töltöttem le.
Curve is van már, fizikai kártyával.Van Magyar bankkártyám is megfelelő egyenleggel. NEM OTP.
Kérlek adjatok tippet!
Ja miért így? Mert nem akarom hogy megtudja milyen bankszámláról megy a pénz. Egyelőre nincs meg az Ő IBAN, SWIFT stb.. formátumú számlaszáma se. Idős, nem biztos ki tudná most keresgélni. 3x8-as sima számlaszáma megvan.
Köszi.
-
zolmesz
aktív tag
Jött tegnap egy üzenet a Revolut-tól, hogy meghívhatok én is embereket, aki így ingyen kártyát kap. Valaki másnak is jött ilyen? Ez vajon ingyenes szállítási költséget is jelent?
Mindenesetre ha valakit esetleg érdekel, jelezze, és küldök meghívót, ha a szállítás így is ingyenes, már megéri így regisztrálni. -
HUNited
őstag
Sziasztok, a topik leírásban erre vonatkozóan nem láttam infót (csak a témához kapcsolódót).
Ha vásárolok mondjuk dollárért a kártyámmal, de a forint számlámról vonja le a pénzt, akkor is bankközin történik (a keret erejéig) meg az átváltás? Vagy ha tudom, hogy mennyit szeretnék fizetni, előtte váltsam át az appban, és törekedjek a megfelelő devizával való fizetésre? -
Clemi
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem sem a Revolut sem az Apple pay vásárlásról se jön semmilyen értesítés, bár most néztem meg, a Wallet értesítés ki volt kapcsolva, de a Revolut be van.
-
Clemi
veterán
Hali, azokat kérdezem, akik Iphone+watch párossal használják a revolutot, hogy nektek van visszajelz/ésértesítés a vásárlásról? Nekem semmi, pedig mindenhol be van kapcsolva az értesítés.
-
pethYeti
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Világos így. Köszi.
-
pethYeti
addikt
Ez most hogy van. Van 8 dollárom átváltva. Vettem valamit 16 dollárért amit teljes egészében a Ft számláról váltott át...
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Jaja.
-
-
OTP csak a "régi" hitelkártyákra ad DKJ-re is, talán tavaly valamikor kivették, aki azóta köt, már nem kap.
A 2018. január 13-án vagy azt követően megkötött hitelkártya szerződések esetében a Bank a
visszatérítést nem biztosítja a Magyar Államkincstárnál (személyesen vagy on-line) végrehajtott tranzakciók értéke
után. [link] -
szzimo53
tag
Sziasztok. Hogy tudok Paypal-ról EURO-t Revolutra utalni? Van Revoluton EUR számla.
Revulotrol utalnám ki a pénzt bankszámlámra mert ott kicsit jobban váltják. -
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Láttam egy hirdetést, miszerint minden újonnal regisztrált tag kap 3000 Forintot, miután aktiválásként 3500Ft-ot kell "befizetni", amit ugyanúgy visszakapunk később.
Olvastam itt, hogy meghívásonként is jár bizonyos összeg.Az árfolyamról van egy link az összefoglalóban, de az viszont nem elérhető, ahogy kivettem kedvezőbben vált hétköznapokban mint a PayPal/OTP, esetleg ezt megtudjátok erősíteni esetleg?
Sokszor vásárlok külföldi oldalakról, USA $-ban és €-ban, ezért szeretnék ilyen kártyát létrehozni.

Köszi!

-
Reverting
őstag
A bankszamlak / Bankszamla felvetele / Masvalakinek alatt hozza akarok adni valakit, es hiba uzenet, megadok mindent helyesen es a vegen, "Sajnaljuk, de valamilyen hiba tortent. Probalkozz kesobb" Sajat szamlaszamot sikeressen hozzadtam, "Cegnek" meg nem neztem... lehet koze hozza h meg nem kaptam meg a fizikai kartyat?
-
lmno
őstag
Magyar bankszámlára utalni Revolutról milyen költségekkel jár?
-
Pites78
újonc
Az van, hogy későn kapcsoltam és a fizikai kártya csak 10-e környékére érkezik meg, viszont én már külföldön vagyok.
Kérdésem, hogy telefonra Simple-be be lehet tenni a kártyát valahogyan? NFC-vel fizetni? A kártya adatai meg vannak, nevet nem adtam meg, az hiba volt?
köszi a válaszokat! -
vnorbi
aktív tag
Én is kapok hitelkártyás feltöltésért visszatérítést, amit a bankok jó eséllyel visszavágnak majd, ha elérnek egy kritikus összeget, mint ahogy elvették az államkincstári vásárlásoktól is.
De nem csak ez van, a Revolut szabályzata már most is tiltja a hitelkártya és hitelszámla közti pénzkeringetést rajtuk keresztül, például a cashback maximalizálásának céljából. Nem hallottam még olyanról, akin ilyet számonkértek, vagy hogy milyen szankciók vannak, de érdemes úgy hitelkártyázni, hogy legyen értelmes tranzakció is utána, ne csak kiutalás mondjuk rögtön a hitelszámlára.
-
aujjobba
addikt
Nem K&H hanem Erste hitelkártyás tapsztalatom van, itt alapesetben minden vásárlásra 1% visszatérítést kapok, kivéve a Revolut feltöltésre, hiába vásárlási tranzakció.
Ez így egyetlen dokumentumban sincs benne konkrétan, de az Erste kivédte már ezt.
Ha a K&H jelenleg nem is, de előbb-utóbb biztosan szintén korlátozni fogja a visszatérítést erre, fair használat policy-ra hivatkozva. -
CsodaPOK
senior tag
válasz
Bence008
üzenetére
A zárolás után meg kell adnod, hogy milyen forrás(ok)ból van a pénzed. Fizetés, megtakarítás, meg nem tudom mik voltak még. Ennek megfelelően kéri be a doksikat. Én a fizetést választottam.
Adóbevallást kértek, amin látszik a neved és a dátum.
Bank kivonat, amin látszik, a fizetésed utalása.
Bankos papír, amin látszik, hogy a te számlád.És amit pluszban kértek, az három havi bankszámla kivonat.
Egyébként nem hiszem, hogy az eredetileg feltöltött dolgokból bármit is megnézett volna.
-
Zeki
nagyúr
Megnéztem a banki könyvelést.
19-én könyveltek le egy 18.-ai tankolást : Eredeti adatok: 2019.07.18 EUR 68,16, Árfolyam: 327.670188 HUF/EUR Terhelés 22 334 Ft
Revolut 19-én töltöttem rá 3500 Ft-ot, amit át is rakattam vele Euróba, ami 10.71 Euró lett. Ez 325.2788-as árfolyam.
Ám 20.-án a hétvégi konvertálás miatt már csak 10.63 Eurót adtak érte. Ez már 329.256-os árfolyam. -
CsodaPOK
senior tag
Engem is elért a "számláját zároltuk, töltsd fel a dokumentumokat szindróma".
Szerda este töltöttem Revolut-ra ~1500 eurót, erre ugrott rá a rendszer. Érdekes, régebben ennél nagyobb összeget is utaltam rajtuk keresztül egyben (talán 3000 volt a legtöbb), de akkor nem nyekergett.
Na mindegy, szóval szerda este fél 8, azonnal minden feltölt amit kérnek. Írtam a chat-en az ÜFSZ-nek, hogy feltöltöttem mindent, nézzék iziben, mert a pénzt nekem tovább kéne utalni kb azonnal (kártyával elkölteni el tudod, de utalást nem enged ebben az állapotban; hogy mi a logika ebben, nem akarom megfejteni...). Természetesen az agent nagyon sajnálta, de nem tud segíteni, az esetet továbbítja sürgős prioritással a megfelelő csoportnak.
Ez az állítólagos "sürgős prioritás" annyit ért, hogy két napig sz.rok a farmra pályán mozogtam. A chat folyamatosan Looking for agent státuszban volt. Hiába írtam oda bármit, se válasz, se semmi nem jött (égbe kiáltott szó, más értelme nem volt). Új chatet ilyenkor nem lehet nyitni. A vállalt 48 óra letelt, írtam nekik FB chaten is, hogy wtf van már.
Persze megint sürgős prioritást kaptam és továbbították a kollégáknak. Ma reggel se jelentkezett még senki, megint írtam FB-n, el se olvasták.
Végül ma délután kopogott az ügyintéző. Szerdán pontosan azokat a doksikat töltöttem fel, amit a leírásban írtak. Természetesen nem volt jó, még töltsek fel számlakivonatot. Megtettem, hállelúja, végre használhatom a pénzem.Nincs semmi bajom ezzel az ellenőrzéssel, de ha már ilyet csinálnak, akkor készítsék fel a háttér infrastruktúrájukat. Vagy ha nincs elég emberük, akkor vegyék lazábbra az algoritmust, ami zárolja a fiókokat.
Tudom nem kötelező használni, de elég kínos, hogy "random" blokkolják a fiókokat és napokig nem férsz hozzá a pénzedhez.Kérdeztem az ügyintézőt, hogy ezt most akkor így egyszer megcsinálták és örömbódottá vagy a jövőben egy-egy nagyobb összegnél kezdjük előlről az egészet? Csak egy sablon választ kaptam, hogy "your account shouldn't be flagged anytime soon for SOF review". Hogy ez a "shouldn't" mennyire erőteljes és az "anytime soon" mit jelent az ő értelmezésükben, az rejtély maradt.
Lepontoztam az értékeléskor egy darab egész csillagra a történetet, itt is kipanaszkodtam magam, az élet megy tovább

-
Reverting
őstag
Nekem is bent ragadt egy, mert veletlen kuldtem a meghivot a tel szamra es a mailre is... azota regizett es egyik atvaltott a masik ugy maradt, nem tudom melyik melyik volt...
vagy az egyik meghivo kuldese nem lett elvegezve, vagy bug... 
Mennyi???? 3e..
neeeem hiszem el... jo lenne nekem is...
de meg semmi nem jott... -
Clemi
veterán
Nekem csak egy pici bajom van. Meghívással regeltük a nejem, megrendeltük a kártyát is, már fizetett is vele (ma) és vett fel KP-t mivel megjött és még most se szerepel az elfogadott meghívásnál. Már lassan 2 hete, hogy megcsináltuk neki a Revolut regisztrációt. Nálatok ez működik?
Na meg a 3000 HUF jóváírás persze elfogadott meghívásonként.Ja és még valami
Feltöltésnél kéri ugyan a kiválasztott bankkártya CVV kódját, de tökre mindegy milyen 3 számot írok be, elfogadja és megtörténik a feltöltés

-
törölt tag
"A visszatérítés összege független attól, hogy az adott vásárlás tranzakciókat a Számlatulajdonos vagy Társ-kártyabirtokos kártyájával, illetve, hogy interneten vagy fizikai kereskedőnél kihelyezett POS terminálon keresztül hajtották-e végre."
Mas kitetel nincs a szabalyzatban, es Revo kulfoldi ceg.
-
AttilaN
tag
válasz
AttilaN
üzenetére
Megoldódott. A cvv kód letiltásra került valamiért, fogalmam sincs miért. Androidról iphone-ra váltottam, ott kaptam erről értesítést. Cvv feloldás után jó volt, össze tudtam kötni a kártyát a paypallal. Androidon nem kaptam erről üzenetet, szóval ez valszeg egy bug. Csetben jeleztem feléjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy az egyik meghivo kuldese nem lett elvegezve, vagy bug...
Feltöltésnél kéri ugyan a kiválasztott bankkártya CVV kódját, de tökre mindegy milyen 3 számot írok be, elfogadja és megtörténik a feltöltés