Új hozzászólás Aktív témák

• CsodaPOK

senior tag

Engem is elért a "számláját zároltuk, töltsd fel a dokumentumokat szindróma".

Szerda este töltöttem Revolut-ra ~1500 eurót, erre ugrott rá a rendszer. Érdekes, régebben ennél nagyobb összeget is utaltam rajtuk keresztül egyben (talán 3000 volt a legtöbb), de akkor nem nyekergett.

Na mindegy, szóval szerda este fél 8, azonnal minden feltölt amit kérnek. Írtam a chat-en az ÜFSZ-nek, hogy feltöltöttem mindent, nézzék iziben, mert a pénzt nekem tovább kéne utalni kb azonnal (kártyával elkölteni el tudod, de utalást nem enged ebben az állapotban; hogy mi a logika ebben, nem akarom megfejteni...). Természetesen az agent nagyon sajnálta, de nem tud segíteni, az esetet továbbítja sürgős prioritással a megfelelő csoportnak.

Ez az állítólagos "sürgős prioritás" annyit ért, hogy két napig sz.rok a farmra pályán mozogtam. A chat folyamatosan Looking for agent státuszban volt. Hiába írtam oda bármit, se válasz, se semmi nem jött (égbe kiáltott szó, más értelme nem volt). Új chatet ilyenkor nem lehet nyitni. A vállalt 48 óra letelt, írtam nekik FB chaten is, hogy wtf van már.
    Persze megint sürgős prioritást kaptam és továbbították a kollégáknak. Ma reggel se jelentkezett még senki, megint írtam FB-n, el se olvasták.
    Végül ma délután kopogott az ügyintéző. Szerdán pontosan azokat a doksikat töltöttem fel, amit a leírásban írtak. Természetesen nem volt jó, még töltsek fel számlakivonatot. Megtettem, hállelúja, végre használhatom a pénzem.

Nincs semmi bajom ezzel az ellenőrzéssel, de ha már ilyet csinálnak, akkor készítsék fel a háttér infrastruktúrájukat. Vagy ha nincs elég emberük, akkor vegyék lazábbra az algoritmust, ami zárolja a fiókokat.
    Tudom nem kötelező használni, de elég kínos, hogy "random" blokkolják a fiókokat és napokig nem férsz hozzá a pénzedhez.

Kérdeztem az ügyintézőt, hogy ezt most akkor így egyszer megcsinálták és örömbódottá vagy a jövőben egy-egy nagyobb összegnél kezdjük előlről az egészet? Csak egy sablon választ kaptam, hogy "your account shouldn't be flagged anytime soon for SOF review". Hogy ez a "shouldn't" mennyire erőteljes és az "anytime soon" mit jelent az ő értelmezésükben, az rejtély maradt.

Lepontoztam az értékeléskor egy darab egész csillagra a történetet, itt is kipanaszkodtam magam, az élet megy tovább :D

Új hozzászólás Aktív témák