- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Engem is elért a "számláját zároltuk, töltsd fel a dokumentumokat szindróma".
Szerda este töltöttem Revolut-ra ~1500 eurót, erre ugrott rá a rendszer. Érdekes, régebben ennél nagyobb összeget is utaltam rajtuk keresztül egyben (talán 3000 volt a legtöbb), de akkor nem nyekergett.
Na mindegy, szóval szerda este fél 8, azonnal minden feltölt amit kérnek. Írtam a chat-en az ÜFSZ-nek, hogy feltöltöttem mindent, nézzék iziben, mert a pénzt nekem tovább kéne utalni kb azonnal (kártyával elkölteni el tudod, de utalást nem enged ebben az állapotban; hogy mi a logika ebben, nem akarom megfejteni...). Természetesen az agent nagyon sajnálta, de nem tud segíteni, az esetet továbbítja sürgős prioritással a megfelelő csoportnak.
Ez az állítólagos "sürgős prioritás" annyit ért, hogy két napig sz.rok a farmra pályán mozogtam. A chat folyamatosan Looking for agent státuszban volt. Hiába írtam oda bármit, se válasz, se semmi nem jött (égbe kiáltott szó, más értelme nem volt). Új chatet ilyenkor nem lehet nyitni. A vállalt 48 óra letelt, írtam nekik FB chaten is, hogy wtf van már.
Persze megint sürgős prioritást kaptam és továbbították a kollégáknak. Ma reggel se jelentkezett még senki, megint írtam FB-n, el se olvasták.
Végül ma délután kopogott az ügyintéző. Szerdán pontosan azokat a doksikat töltöttem fel, amit a leírásban írtak. Természetesen nem volt jó, még töltsek fel számlakivonatot. Megtettem, hállelúja, végre használhatom a pénzem.Nincs semmi bajom ezzel az ellenőrzéssel, de ha már ilyet csinálnak, akkor készítsék fel a háttér infrastruktúrájukat. Vagy ha nincs elég emberük, akkor vegyék lazábbra az algoritmust, ami zárolja a fiókokat.
Tudom nem kötelező használni, de elég kínos, hogy "random" blokkolják a fiókokat és napokig nem férsz hozzá a pénzedhez.Kérdeztem az ügyintézőt, hogy ezt most akkor így egyszer megcsinálták és örömbódottá vagy a jövőben egy-egy nagyobb összegnél kezdjük előlről az egészet? Csak egy sablon választ kaptam, hogy "your account shouldn't be flagged anytime soon for SOF review". Hogy ez a "shouldn't" mennyire erőteljes és az "anytime soon" mit jelent az ő értelmezésükben, az rejtély maradt.
Lepontoztam az értékeléskor egy darab egész csillagra a történetet, itt is kipanaszkodtam magam, az élet megy tovább

Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest