Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
Serpiko
üzenetére
Én is appon belül próbáltam, igaz átvisz az OTP oldalára, mert nincs regisztrálva a kártya gyorsfizetésre.
Eddig nekem is ment az ELMŰ és a Vodafone befizetése, de ma nem megy.
Fizikai kártyával rögtön mondta hogy a kártya ellenőrzése sikertelen, a virtuálissal kérte a jóváhagyást amit meg is adtam, majd aztán dobta hogy kapjambe.Erste kártyával sikerült végül.
-
rain11
újonc
válasz
lockdown90
üzenetére
Nincs webkártyám
-
aujjobba
addikt
“ Attila, I've looked into it, it seems like a simple connection issue. as these transactions are pending on our side. There's probably been a connection problem with the payment processing system, and either we didn't get the message from them that the payment had already been made, or they didn't get the message from us that the payment had already been sent. ”
Oké, de kétszer is a fizikai kártyával meg két próba a virtuális kártyával is, na mindegy.
Ezeket a számlákat fizettem már régebben revolut kártyával. -
Tuomas
addikt
válasz
aujjobba
üzenetére
Valahol, valamikor már volt emlékeim szerint olyan, hogy nem minden hazai szolgáltató fogad el külföldi kártyát vagy valami hasonló.
Én Telekomnál TW kártyával fizetek, az megy.
Az is lehet a hiba oka persze, hogy prepaid vagy debit kártyával akarod befizetni. De ezek csak tippek, a másik meg egy régi emlék
-
rain11
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Próbáltam igényelni kártyát, de azt írja, hogy nem támogatott a kártyám(otp junior). Ezt miért írja ill hogyan lehetne megoldani, hogy elfogadja a kártyámat. -
fgabor87
tag
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy én nyitok számlát a Revolut-nál, de a kártyán más név szerepel?
Magyarán a kártyán csak az a név szerepelhet, ami a beküldött okmányokon van? Unokaöcsémnek szeretnénk kártyát csináltatni a mostani, fizetős Play It kártya helyett... -
aujjobba
addikt
A villanyszámlát jelenleg képtelen vagyok a revolut kártyával kifizetni, “a kártya ellenőrzése során hiba lépett fel”.
OTP az elfogadó, fizikai kártyával próbáltam.Vodafone befizetés se sikerült, ezt a virtuális kártyával próbáltam, szintén OTP.
Szóval vagy az OTP vagy a revolut szivat.
-
akisbandi
aktív tag
válasz
Yager01
üzenetére
Talán annyi, hogy az elmúlt 24 órában kétszer jártam úgy, hogy nem működött a terminálon az nfc/paypass.
Ilyenkor jól jött a fizikai kártya, volt nálam másik bankkártya, de GBP-re volt szükségem és ezért használom a revolutot.
Forintos fizetés esetén tényleg semmi értelme. -
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, amire az összefoglalóban nem találtam választ....Adott esetben, ha váltanék macedón dínárt és szerb denárt (elvileg lehet) tudnék e kártyás fizetés esetén ezen pénznemekben fizetni a két országban, annak ellenére, hogy ezen pénznemekben nem tudok számlát nyitni az accountomban?
-
betyarr
veterán
válasz
XboxGamePass
üzenetére
ezért írtam,csak lehet nem olvastad: [link]
-
XboxGamePass
senior tag
Szeretném leírni a fizetési hivatkozással a tapasztalatom, ha már eddig írtam hogyhogy nem aktív. Volt egy aliexpress vásárlásom ami kész állapotra váltott, az még nem aktiválta, de egy készpénz felvétel is készre váltott azután már tudtam is tesztelni és tökéletesen működik. (Persze nem vártam a csodára fizettem vele számos helyen chippel + pinnel, csak azok még függőben vannak.)

-
Lex Icon
senior tag
Összefoglaló utolsó bekezdés.
-
Donnos
tag
Sziasztok!
Ki milyen appot használ amikor mobillal szeretne(android) fizetni a revolut virtuális kártyával?
Én a Simple alkalmazással próbáltam de elutasította igaz 100Ft-ot levont a hitelesítés miatt.
Mi a teendő ilyenkor?
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Yager01
üzenetére
A bankok a vásárláskor valahol középárfolyam környékén számolják ki az összeget, amit zárolnak a számládon, mivel nekik ennyibe kerül a váltás, ezt foglalják, majd amikor a kereskedő kéri a pénzt napokkal később, akkor lekönyvelik a saját többnyire jóval magasabb árfolyamukon + esetleg egyéb költségeket, minimum díjakat. Ez viszont már jócskán túl van a Revolut bankközi árfolyamán.
-
zharkanyi
tag
-
Yager01
senior tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Így már oké köszi!!
"Először mindig a terhelés pénznemében próbálja levonni a kívánt összeget a számládról - ha abból nem áll rendelkezésre megfelelő összeg, akkor az accountod fő devizájában, ami magyarországi regisztráció esetén a forint lesz"Ha jól értelmezem a feltöltött HUF-ot váltsam át EUR-ra. Így kapom a legjobb árfolyamot. Ebben az esetben ha EUR-ban tankolok pl akkor megpróbálja beterhelni ami a fedezet összegéig sikerülni is fog. Ha nincs átváltva a HUF EUR-ra akkor automatikusan átváltja magának az éppen aktuális árfolyamon ?
-
fradi81
veterán
Fizikai kártya igénylése nem megy, try later üzenet. Ennek lehet az az oka hogy apkmirrorról van az app és nem a legfrissebb?
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Összefoglalóba esetleg? ATM-ek a világon, ahol ingyenes a készpénzfelvétel Revolut kártyával: https://www.dropbox.com/s/ajifjmncdazhzm6/Revolut_FreeATM.xlsx?dl=0
-
Yager01
senior tag
Sziasztok.Igényeltem egy fizikai kártyát ami szeptember elején érkezik elvileg. Szeptember közepén tervezek külföldre menni és már szeretném használni a kártyát. Ha megérkezett akkor a hitelkártyámról bárhol és bármikor fel fogom tudni tölteni HUF-ban... Ez eddig egyértelmű. A kérdésem az, hogy ez a feltöltés vásárlásnak minősül e a bankomnál? Minden vásárlás után visszatérítést kapok...
A másik kérdésem hogy ha kint mondjuk tankolásnál fizetek vele, és fel van töltve HUF-al akkor a terhelés pontosan milyen bankközi árfolyamon fog megtörténni? Vagy át kell váltanom a R. alkalmazáson belül a kártyán lévő HUF -ot EUR-ra ...? Úgy érzem kicsit bele kavarodtam a sok infóba
-
-
zharkanyi
tag
Valaki tudja mi ez a feltöltési limit? Én állítottam be, vagy központi? Mi van ha átlépem?
"Vigyázz, ezzel a feltöltéssel túlléped a kártyádra vonatkozó 14 órás feltöltési limited."
-
-
-
CsodaPOK
senior tag
Ma jött levélben, hogy most már van ingyenes business account is, ha valakinek éppen ez kéne.
https://www.revolut.com/our-plans?promo=mkt_retailcross -
kezman
őstag
Üdv, határ mentén lakom, ha átruccanok Horvátékhoz és vásárolok a kártyával (bárhol) a kártyán csak HuFt van, akkor hogy megy a dolog, és még egy kérdés, ha webáruházba vásárolok a kártyával akkor hogy számol, milyen pénznembe, mondjuk aliexpress, wish, ?
Tuomas

-
ACE-
addikt
Én ma vettem a Revolut-al nagyobb összegben valamit Ali-n, 295-öt számolt a dollárra, utána vettem egy kisebb dolgot a Gránit bankkártyámmal, és ott pedig 293-at számolt... lehet ez is nagy parasztvakítás hogy milyen jó az árfolyam?
-
Serpiko
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Nekem azon a napon nullázodot amikor regisztráltam.
-
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Én úgy tudom, hogy az utolsó 30 napot nézi a limithez. Tehét mindegy mikor regisztráltál.
-
Serpiko
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Így van nekem 17 én van a forduló akkor nyitottam a számlát.
-
XboxGamePass
senior tag
A 75,000 Ft kp felvétel nem havonta nullázódik? Tegnap vettem ki pénzt, de mára nullát ír. Lehet pont 19-én hoztam létre a számlám. 🤔
-
beers
addikt
Sziasztok!
Előre beállított váltást hogy lehet törölni? Pl ha leesik az euró árfolyama 323-ra váltson 100 eurónyi forintot? -
Kviky
tag
Jo ideje hasznalom a Revolutot, de kulfoldon meg nem vettem fel vele penzt.
Kerdesem, hogy ha Curve ala teszem a Revolutot, atvaltottam a Forintot Eurora, van rajta Forint is, es a Revolut alapertelmezesben HUF-ra van allitva, at kell allitanom EUR-ra, hogy ne a Curve akarjon valtani?
-
KTU
addikt
válasz
dugynok
üzenetére
Ma rootoltam a fiam redmi note 7 telefonját, alapból telepíthető volt a Revolut, de az akció után is, közben volt pár FR (factory reset).
MIUI Global 10.3.5 I StabilMagisk 19.3?
Magisk Manager 7.3.2?
Magisk-ba SafetyNet Check hogy áll?
Android biztonsági hibajavító csomag szintje mikori?
Nálunk 2019 07 05Milyen telefon pontosan?
Még úgy látom nem írtad, ill. rom?De lehet a telefonod topikjában is be kellene nézni.
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Én meghivás nélkül regisztráltam. Ha én akarok valakit meghívni akkor csak az ingyenes kártyát ajánlja fel, hogy azt kap akit meghívok. -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van most valami promo kod a Revolut regisztraciohoz? Neten talaltam parat, de nem tudom, azok mukodnek-e Magyarorszagon.
-
-
vmarci21
tag
Amennyire tudom, semmilyen megkötése nincs a 3DS-nek, azon kívül hogy valamilyen módon azonosítania kell a tranzakció indítóját, mint a bankkártya tulajdonosát, de ha vannak is bizonyos megkötések, azok elég tág határt adnak a lehetőségek terén:
A Transferwise pl rá is kérdez, hogy mobilra érkező push értesítésben hagyod jóvá a tranzakciót (ahogy például a Revolutos kártyás fizetésnél is van) , vagy egy beírandó kódot kérsz SMS-ben vagy hanghívásban.
Olvastam biotermikus azonosításról is ezzel kapcsolatban, sajnos azt nem tudom, hogy csak egy példa volt, amit lehet alkalmazni, vagy valamelyik külföldi banknál tényleg megcsinálta-e.Valószínűleg az SMS-ben küldött kód, illetve az "innovatívabb" helyeken a push értesítés a standard, általánosan megvalósított megoldás. Persze a biotermikus azonosítás sem tűnik rossz gondolatnak (amiről még mindig nem tudom, hogy meg lett-e valahol valósítva), mivel ha fizetsz valamiért a laptopodon, és van rajta ujjlenyomat olvasó, anélkül tudod magad hitelesíteni, hogy a telefonod után kéne nyúlni.
Úgy hogy számomra nem úgy tűnik, hogy valahonnan meg lehetne állapítani azt, hogy milyen 3DS volt, illetve ha nem kellett kódot megadni, akkor vont-e 3DS, csak a bank elfogadja, vagy nem volt egyáltalán 3DS. Szeptember 14-től EU-n belül tiszta lesz a helyzet, mert minden 3DS 2-es lesz. -
vnorbi
aktív tag
válasz
vmarci21
üzenetére
Köszi az együtt gondolkodást. Én is úgy gondolom, hogy biztosak nem lehetünk benne, találgatni meg talán fölösleges, a lényeg nem változik, beleszólni meg valószínűleg nem tudunk, ha valami nem tetszik. PSD2-től kezdve talán már egyértelműbb lesz.
Befejezem amúgy az off-olást, csak még annyi, hogy akkor azért különbözik a K&H és OTP verziója, mert az OTP már az úi 3DS-t használja? A K&H-s sms automatikusan jön 3x3 vegyes karakteres kóddal, az OTP-s sms-t meg a fizetés végén kérni kell, és akkor jön egy 5 jegyű szám. Vagy itt annyira szabad kezet kapnak a kibocsátók, hogy ennyire különböző megoldások születnek, és ebből nem lehet következtetni, hogy melyik 3DS verziót használják?
-
vmarci21
tag
Oké, elbizonytalanítottál.

Elvileg szeptember 14-ig lehetséges, hogy a Revolut 3DS nélkül kérje a fizetéseket, de nem látom az okát, hogy miért variálnák ezt össze-vissza, hogy egyik héten van, a másik héten nincs, így szerintem logikus hogy már csak a bankoktól függ a dolog.
A bankok fejlesztéseire nem látok rá, csak a jogi részét néztem át nemrég, illetve fizetőkapuk által a fejlesztők számára tovabbadott információkat olvastam (főleg Barionét, de pl egy jó áttekintés van a Stripe oldalán is).De pl. OTP sosem támogatta a 3DS előző verzióját, úgy hogy valószínűleg egyből az új verziót fejlesztették le, amiben a bank már tud dönteni, hogy kér-e második faktoros hitelesítést, vagy nem. Így ha feltételezzük, hogy a Revolut már nem kér pénzt 3DS nélkül, akkor abból következik, hogy a bank fogadta el azt, további (SMS-es) megerősítés nélkül.
Tehát összefoglalva mondhatjuk hogy 3 lehetőség van online kártyás fizetésre:
- Revolut 3DS nélkül terheli a kártyát, így nincs szükség megerősítésre. (ez szerintem nem túl valószínű, és csak szeptember 14-ig tehetik meg)
- előző verziós 3DS-es pénzkérés, ez esetben minden esetben kell legyen megerősítés. (sosem volt népszerű, sok nagy fizetőkapu egyáltalán nem is támogadta)
- és a mostani 3DS (ami már most is használható, nem szeptember 14-én indul, ) ahol a kártyakibocsátó dönt, hogy kell-e megerősítés, vagy nem.Nem tudom, hogy erről ad-e ki információt a Revolut vagy valamelyik bank, de csak ők tudnák pontosan megmondani, hogy egyes tranzakcióknál mi volt a pontos helyzet.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
vmarci21
üzenetére
Olvastam, amit írtál, de amire hivatkozol, az értelmezésem szerint a szeptember 14 utáni működésről szól (már ha nem sikerül kibulizni a bankszektornak, hogy csússzon az egész).
Addig meg az van, hogy a kereskedő dönti el (esetünkben a Revolut), hogy kéri-e a második faktort. És ez a kimaradás nem Revolut specifikus dolog, pár évvel ezelőtt más (hazai) kereskedőnél is tapasztaltam olyat, hogy hol kellett neki jóváhagyó sms, hol nem. Ezt akkor számon is kértem a bankon (K&H), hogy miért lehet sikeres vásárlás, ha nem volt sms jóváhagyás, amire azt válaszolták, hogy ez nem az ő hatáskörük, ha a kereskedő nem kéri, akkor nincs sms, és úgy is sikeres lesz a fizetés. Ezen akkor meglepődtem, de végül is valóban úgy fogalmaznak a honlapjukon, hogy ez csak lehetőség:
"bankkártyával internetes vásárlás kizárólag Internetes biztonsági kód használatával történhet, amennyiben az érintett elfogadóhely (kereskedő) a bankkártya elfogadás során alkalmazza az Internetes biztonsági kód (3D Secure) technológiát"
De meggyőzhető vagyok. Ha van banki háttered, és rálátsz ezekre a folyamatokra mélyebb szinten, akkor elhiszem, hogy úgy van, csak nekem eddig azok a tapasztalataim, amit fentebb írtam. Az lenne, hogy ezen a téren a Revolut már most megfelel a PSD2-nek, és a 3D Secure 2.0-t használva valóban átadja a banknak a döntési lehetőséget, és akár már a hazai bankok is fel vannak készülve erre?
-
vmarci21
tag
Ahogy már leirtam a kártya kibocsátónak (tehát esetünkben a banknak) van mérlegelési lehetősége, hogy kell-e másik körös hitelesítés, vagy a beérkező adatok, és a fizetési szokásaid alapján elfogadja azt egyből megbízhatónak, és nem kér megerősítést.
-
Aliendej
tag
OTP automatából egyenleget kértem, be kellett írnom a PIN-t, ezzel aktiváltam a kártyám?
-
Tuomas
addikt
válasz
HUNited
üzenetére
Biztos nem hülye, nem is állítottam ilyet. A stílus annak szól, hogy minden nap jön valaki aki felteszi ezt a kérdést, hogy mikor kapja meg a 3 000 ft-ot.
Így nem is kellett volna olyan sokat visszaolvasni, mert szinte minden nap van erről szó, és emiatt ebben a témában kicsitmár szigorúbbak vagyunk. Csak ennyi, semmi személyes.A könyvelés amúgy néhány nap alatt megvan, így tuti belefértek a 10 napba - vagy amennyi volt vissza.
-
XboxGamePass
senior tag
A könyvelés biztosan szükséges bizonyos feltételek teljesüléséhez, főleg a fizetési hivatkozás aktiválásához, mert feltöltöttem sok tízezerrel és már anyukámat is az én kártyámmal küldöm a boltba, hogy legyen rajta pénzmozgás, de ugye még mindegyik csak függő tétel.

-
HUNited
őstag
válasz
dugynok
üzenetére
Én Magiskot használok root-ra (Mi8-al szenvedek), és simán feladta az appot, csak a biometrikus azonosítás nem volt. Aztán elhide-oltam a rootot Magiskban a Revolut esetében (ahogy a többi banki appnál is kellett), és már minden működik. Szóval nem tudom milyen telód van, de nem hiszem hogy a ROOT lenne az oka...
-
HUNited
őstag
Nem vitázni akarok veled, csak eléggé szokatlan volt a stílus amiben válaszoltál, mintha hülye lennék. Tehát: Nem azt írja az app, hogy az első vásárlás KÖNYVELÉSÉT követően, hanem az első vásárlást követően. Miből kellett volna nekem erre következtetni? Főleg hogy a könyvelés egy tőlem független dolog, ő meg számolgatja vissza a napokat.
8846 üzenetet pedig nem szeretnék végigolvasni, a topik leírást elolvastam, ott nem volt ilyen (legalábbis pár hete, amikor csatlakoztam a Revolut közösségéhez, de most majd megyek és újra végigolvasom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm a segítséged.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem semmi!ezek szerint nemigazán van korlát.saját kártyáról töltötted?nem korlátozták a fiókodat?