Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Telefon csere előtt állok,az appot csak egy telón lehet használni ha jól emlékszem.
Költöztetni fogom a 2 samsung telefonon az összes beállítást,gondolom a bankos appok nem fognak így menni.
Mi a megoldás?
Régi telóról törölni az újon engedélyezni a revolut appot vagy hogyan?
-
Oliverda
félisten
válasz
bigdady
üzenetére
"Revolut reported strong financial results for 2024, achieving its fourth consecutive year of profitability with a record pre-tax profit of $1.4 billion and a net profit of $1 billion."
Bizonyára meg fogja enni az összes profitot az pár havi pár ezer darab 50k feletti utalás, ami után be kell fizessék a sápot.
-
bigdady
nagyúr
Ugyanaz lesz mint wise. Senki nem termeli ki a 0,45% tranzakciós illetéket ingyen szolgáltatással hitel nyújtás nélkül, kár illúziókat kergetni szerintem.
-
Oliverda
félisten
válasz
vegyszer
üzenetére
Na meg a legolcsóbb fizetős csomag havi 1600 forint. Azért már egy sztenderd magyar banknál is lehet épkézláb számlacsomagot kapni. A havi 3000 és 4800 forintos Premium és Metal csomagokról nem beszélve. Nem olyan olcsó ez a Revolut, mint amilyennek elsőre tűnik, pláne a kezdeti, 6-7 évvel ezelőtti kondíciókhoz képest. A devizaváltás árfolyama már egyértelműen kedvezőtlennek számít a jelenlegi piacon.
-
Ha lesz magyar bankszámlaszám a Revo ügyfeleknek, akkor elvileg lehet a fizetést oda utaltatni.
Ahhoz, hogy az ember gyakorlatilag is oda utaltasson, ahhoz kellene tudnom, hogy csoportos beszedési megbízásokat lehet majd kezelni a Revo számlán
-
Oliverda
félisten
válasz
vegyszer
üzenetére
Azt kellene látni, hogy a Revolut olyan szolgáltatásokkal is bevételt és nyereséget termel, amit a magyar bankok nem kínálnak alapértelmezetten (vagy sehogy). Pl. befektetések, kripto, részvény, stb. Így akár azt is megengedhetik maguknak, hogy a klasszikus banki szolgáltatások egy része ráfizetéses legyen.
-
-
Zsolty20
senior tag
válasz
vegyszer
üzenetére
Annyi infó van, hogy amikor megnyílik az itthoni fiók akkor onnantól kezdve lesz minden "magyarizálva". Hogy ez mikor valósulhat meg, nem tudni. A legfőbb probléma eddig az engedélyek megszerzése volt, ez pipa így igazából akár már jövő hónaptól kezdve is lehet, de lehet majd csak tavasszal.
-
chungee
addikt
Most hogy Revolut "magyar" lesz. Engem csak az érdekel, hogy marad az ingyenesség a Revonál
Díjköteles lesz ha utalnék OTP, Erste, MHB számlákra stb
-
vegyszer
addikt
válasz
Zsolty20
üzenetére
Arról van infó, hogy ez mikorra mehet végig aredszeren? Valahogy a legfontosabb kérdést nem lelem... Főleg, hogy tegnap szembesültem én is a kp felvétel új gyönyöreivel. De legalább kiírta az OTP ATM, hogy 1999Ft lenne. Persze, mikor csak 15-20 ezres kellene, az fajlagosan vállalahatatlan.
-
vegyszer
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Nyáron voltunk horvátoknál. Nagyon gyanús volt a dolog. Alig lehetett bankkártyával kisebb boltban, sétáló utcán fizetni. De volt olyan kisbolt, hogy 3 db bankautómata volt a területén. Kettő a két utcára nyíló sarkán, egy meg az üzletben. Gondolom ott is akciós volt a jutalék... Nem beszélve arról, hogy 100-150m-en belül 4-5 egyforma ATM is volt néhol.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Újra kellett regeznem a készülékemen a Revolutot és eltűnt a "Bejelentkezés és jelkód" menüből a biometrikus azonosítással való belépés.
Más is járt így vagy csak nálam van így? -
pictigjis
őstag
válasz
Zsolty20
üzenetére
nagyszerű, akkor (talán?) fogok én még a ferihegyi mastercard lounge-ba csak azért is alapon bemenni a world elite revolut metal-kártyával
a bin-je egyébként is magyar, de a magyarországi telephellyel valójában többé nem lehetne kizárni (persze ők is hozhatnak csak azért is alapon olyan szabályt, hogy kivéve revolut, de az elég kínos lenne) -
törölt tag
Üdv.
160 ezer forint felvétele automatából mennyibe kerül Revoluttal?
Ha fizetős, akkor van időszak, amikor olcsóbb?(Pl banki nyitvatartási időben)
-
Oliverda
félisten
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Majd a Revolutnak kell, ha kiszagolják, ugyanis világosan tartalmazza a felhasználási feltételek 11-es pontja, hogy kizárólag a tulajdonos nevén lévő kártyát lehet hozzáadni a fiókhoz:
You can add money to your Account using a card registered with us (we call this your "stored card"), bank transfer or by cash. Your stored card must be in your name.
Egyszóval a válasz nem, nem lehet. Regisztráljon be, töltse fel a saját fiókját a saját kártyájával és küldje át a pénzt. -
tobias40
veterán
Ha a feleségem kártyájáról akarom tölteni a revo számlát akkor ezt be kell jelenteni vagy megtehető anélkül is vagy egyáltalán nem lehetséges?
Barátomnak kell az infó,csak így könnyebb megkérdezni..
-
Sziasztok!
Most vettemn fel standard csomaggal, GWallet mögött lévő fizikai Visa kártyával K&H automatából HUF kp-t. Nem számolt fel költséget.
Gondoltam, jelzem.

-
blt-blog
junior tag
válasz
Peter.70
üzenetére
Ingyen valoszinuleg sehol - igy vagy ugy kifizeted az arat repulojegyben, eves kartyadijban, vagy belepesi dijban.
Vegignezve a tarcamon, van olyan kartyam, aminek van eves dija, es a lounge-ba belepeshez fizetnem kell meg belepesi dijat (nem a listaarat, hanem valamivel alacsonyabbat) es a vendegert is fizetnem kellene. Van olyan kartyam, aminek van eves dija, ingyen megyek be a varoba (=kifizettem az eves dijban) de a vendegert fizetnem kell. Es van olyan, aminek az eves dijaban kifizettem a sajat "ingyen" belepesemet es meg tovabbi harom vendeget tudok ingyen bevinni magammal, plusz 2 even aluli gyereket. Attol fugg, hogy a vilagban mely reptereken jarsz, milyen gyakran, kis szamolas utan kijon melyik verzio eri meg neked. Az is lehet, hogy egyszerubb siman kifizetni a repteri arakat es megvenni a kajat / piat. -
Peter.70
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
A budapestire ez érvényes:
A külföldi kibocsátású Black Mastercard és World Elite Mastercard kártyás utasok 12 000 Ft vagy 30 EUR belépődíj megfizetésével vehetik igénybe a Mastercard Airport Lounge szolgáltatásait.
Belépés kísérők számára:
Max. 4 fő felnőtt vendéget vihetsz be magaddal, belépődíjuk 12 000 Ft/fő vagy 30 EUR/fő
Gyermekeid korlátlan számban tarthatnak veled, belépődíjuk 12 000 Ft/gyermek vagy 30 EUR/gyermekRevolut Metal Mastercard kártyád külföldi kibocsátású prémium kártya. Ennek megfelelően kártyabirtokosként 12 000 Ft vagy 30 EUR belépődíj megfizetése mellett veheted igénybe a Lounge szolgáltatásait. Vendégként max. 4 fő felnőtt vihetsz be magaddal, míg gyermekeid korlátlan számban tarthatnak veled. Az vendégek belépődíja szintén 12 000 Ft/fő vagy 30 EUR/fő.
Mondjuk az ultrával valóban ingyenes, de azért annak elég húzós a havi díja
De az ingyenesség csak az ultra csomaggal érvényes
-
rejtő
tag
Egy elhalasztott, máskor megtartott esemény azért nem túl jó nekem, mert repülőjegyet is vennem kell, mert Angliában lesz a koncert és azt visszaváltani nem lehet. Persze ha megveszem minimum dupla áron akkor esetleg.
De ha pl beteg leszek előtte, vagy baleset ér engem vagy közeli hozzámtartozót, akkor a Revolut fizetős csomag ezt fedezi.
Ticketwap-ot nem ismertem, köszi.
-
tobias40
veterán
Ha valaki csak pl. az utazási kedvezmények(reptéri ingyen kajálás) miatt fizet elő prémium vagy magasabb csomagra az következő hónapban minden bünti nélkül lemondhatja?(ismerősőm állítólag így csinálja ,én úgy emlékszem hogy ezt nem engedik és bünti jár érte...)
-
rejtő
tag
Sziasztok. Tegnap vettem több koncertjegyet 600 fontért. A koncert 10 hónap múlva lesz. Gondolkozom hogy Plus csomagra váltok az esemény lemondás védelem miatt.
Ezt lehet még utólag, vagy először kellett volna nagyobb csomagra váltanom?
-
windlord
őstag
Premium csomagra valtottam es az lenne a kersesem, hogy hol talalom meg a dijcsomagban levo akcios appok bevaltasat?
Sehogy es sehol sem lelem fel. -
vesir
tag
válasz
axioma
üzenetére
Jól tudtad, ki lehet kapcsolni, hogy a PP váltson! Most megnéztem és simán küldéskor (tehát nem egy webshop felületén fizetnék hanem egy másik PP fiókra küldenék) valóban alapból a saját váltását pusholja - pedig a Revos kártya be van állítva preferred-nek - de két kattintással át lehet állítani, hogy a card issuer váltson, azaz a Revolut. Na de ez már tényleg inkább a PayPal topicba való, úgyhogy ennyi!

-
vesir
tag
válasz
axioma
üzenetére
Pontosan értem, te viszont nem az eredeti felvetésre válaszoltál, nem erről szólt az eredeti komment, ami pontatlanságot tartalmazott. 15+ éve használom, a kártyakibocsátó bank váltja, azaz a Revolut, egyszer kellett az elején beállítani, semmi macera nincs ezzel, max ha az ember nem tudja, hogy mit csinál! Tehát igen, szeret a PayPal maga váltani, ezt viszont ki lehet küszöbülni egyetlen beállítással az elején.
#54324 zsola400, felejtsük már el ezt a több deviza baromságot, pont erről beszélek! Egyetlen PayPal mögé berakott Revolut kártyával is tudsz AKÁRMILYEN devizában fizetni. Egyetlen Revolut kártyám van megadva és USD, EUR stb. devizákban gond nélkül fizetek, és a Revolut váltja FORINTRÓL ha épp nincs rajta a kívánt devizából. Ahogy írtam, egyszer kellett beállítani PayPal-en és azóta így van.
#54323 ollie, ezt is rosszul tudod, így ennek az egésznek tényleg semmi értelme, csak fel akartam hívni a figyelmet egy fals információra, hogy ne maradjon itt így, de még én vagyok a hülye, aki nem érti, jólvan...
-
vesir
tag
Értelmeztem és leírtam, hogy melyik része nem stimmel, de akkor újra: nem kell pénznemenként hozzáadni kártyát, ez már csak azért is hülyeség, mert akinek van a Revolutján pl. HUF, EUR és USD zseb is, de csak egyetlen kártyája van, az hogy adna meg pénznekemként eltérő kártyát? A Revolutos kártya nem pénznemekhez jár hanem az egész fiókhoz, pénznemtől függetlenül, majd azt ő tudja, hogy melyik zsebből kell vonni.
Ahogy szintén írtam, nálam egyetlen Revolut kártya van megadva a PP fiókomban, mégis tudok HUF-ban, EUR-ban, USD-ben vagy bármilyen más pénznemben fizetni. Akkor hogy is lehetséges ez?
-
vesir
tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Mégis leírásra került egy pontatlan információ.
-
vesir
tag
Egy kis pontosítás, mert ez tudtommal nem így van. Elég egyetlen kártyát hozzáadni, nem kell pénznemenként egyet és az is mindegy, hogy milyen pénznem van mögötte. Nekem is így van és ha épp csak HUF van a Revolutomon de USD-ben / EUR-ban kell fizetnem, ugyanúgy működni fog, a Revolut magától átváltja HUF-ról és kész.
-
Oliverda
félisten
-
flash-
veterán
válasz
remetelvtars
üzenetére
igen
elég erősen.
maximum 5 kg-al több vagyok meg más a szemüvegem."a supportot próbáltad?"
rá fogok kérdezni ott is, de ha ennek nincs jelentőssége akkor hagyom a francba.
azért is kérdezem, mert enélkül is tudom használni stb.hzsolee:na ez is lehet hogy ördögökkel nem paktál le
-
hzsolee
őstag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Gondolom ezt az ördögi arcot nem tudja megemészteni
Mondja ezt egy kutya 🤣🤣🤣
-
flash-
veterán
E-mail cím visszaigazolása probléma.
Már hetek óta használom a Revolut-omat de a fiókban az e-mail cím visszaigazolása menupontban piros mező van az email cimemmel.
Ha rámegyek akkor akar arcképet fotózni,viszont mindig azt irja hogy nem sikerült ellenőrizni a szelfidet.
Hetek óta próbálom napi szinten de mindig ez van.Ilyenkor vagy 5x próbálom úra a fotót aztán már nem is engedi. Azt irja az igazolás sikertelen volt,kerjuk 24 óra múlva probalja ujra.
Mi nem jó neki?mihhez képest ellenőrzi?miből gondolja hogy ez nem lesz jó kép?
Jó fenyviszonyok kozott fotozok xiaomi 15t pro kamerájával ami azért nem egy rossz kamera. -
junkhead
aktív tag
válasz
$atirka
üzenetére
Most vettem Lufthansánál repülőjegyet forintos magyar hitelkártyával Paypalon keresztül, semmi gond nem volt, amikor a kártyát laptopon beállítottam, akkor megadtam ne Paypal váltson, és nem Paypal váltott, nem bonyolult egy kattintás, mindig így volt.
Nagy összegű kifizetésnél szeretem, ha a Paypal áll mögöttem, ők visszaveszik a pénzt, a Revolut nem mindig.
Vehettem volna Revoluton keresztül virtuális kátyával, de forintért akartam így volt a legegyszerűbb.
Ha pl. kínai kereskedőtől kéred vissza a pénzt ő halogat, meglátja a Paypalt rögtön visszautal. -
8
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Ingyenes.
Egyébként az átutalás előtt látni fogod az esetlegesen felszámított díjat, próbáld ki, írd be a célszámlát és az összeget az appban.Van egy online kalkulátoruk is a hivatalos weboldalon:
https://www.revolut.com/hu-HU/international-transfers/Vonatkozó hivatalos Revolut magyar faq:
https://help.revolut.com/hu-HU/help/transfers/outbound-transfers/how-to-send-money-to-another-bank/how-do-i-send-money-to-a-bank-account/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.....amúgy nem kell máshová