Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Monyos
üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy venni, hanem, hogy mibe kerül a megszerzése.

Én ott tartok a témában, hogy korábban többen írták, hogy a vásárlások után a kerekítés nem egy perselybe vagy mibe gyűlt, hanem pontokká materializálódott. Ezek szerint nem csak a kerekítés változhat ponttá, hanem csak úgy, hozzádvágnak ilyen pontokat teljesen ingyen?
Na ez az, amit nehezen tudok elképzelni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Monyos
üzenetére
Egy egyirányú Budapest - Párizs Air France út meg 90 ezer forintról indul. Az Xbox utalvánnyal meg max Flight simulatorral tudsz repülni Párizsba.
Almát-körtével eset. Ha te repülnél, akkor nem mész sokra az utalvánnyal. Ha ruhára van szükséged, akkor meg nem mész sokra a repülőjeggyel.
@#53987Aryes: Nem kell venni pontot (igazából a világ legnagyobb hülyesége venni). Én szimplán csak ezzel bonyolítom a napi pénzügyeim, lassan 17 ezer pontnál járok.
-
pictigjis
őstag
válasz
Monyos
üzenetére
Revoluttal valószínűleg NEM fog menni, mert nem a saját neveden lévő, hanem gyűjtőszámláról érkezik a forintutalás! nyilván kipróbálhatod 100 forinttal, de nagyon meglepődnék, ha működne. pont az a lényeg, hogy azonosítható saját számláról érkezzen a beutalás, erre a revolut NEM alkalmas
-
zerodot
aktív tag
válasz
Monyos
üzenetére
Magyarországon is ajándékkártyákra válthatók a RevPontok
(pl. Alza, eMAG, xbox...) -
Szibilla
aktív tag
válasz
Monyos
üzenetére
Trading 212...én már átálltam arra, amire a Revolutot használtam (váltás és kártyás fizetés), azt teljesen lefedi - per pillanat - jobb feltételekkel.
Ahogy tegnap említették, a Revo egyetlen előnye még a kártyás feltöltés díjmentessége, de aki ingyen utal a bankjából, annak ez nem is feltétlenül szempont....meg esetleg az applikáció felépítése, áttekinthetősége, ami szerintem jobb a Revoluton, ez is lehet szempont.
-
sopruk
senior tag
válasz
Monyos
üzenetére
Ezzel csak az a baj szerintem, hogy ha sokan így "mondják fel" a különböző szolgáltatásokat (nem csak Netflix), akkor előbb-utóbb az adott szolgáltató megunja, és letiltja a Revolut kártyával való fizetést. Így azok járnak rosszul akik rendesen fizetnének Revoluttal...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest