Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
pècsimunkás #52119 üzenetére
Ha az itteni is EUR számla, akkor elvileg 0 Ft. A Revolut kiírja az ő saját költségét (tehát a 0 Ft-ot) a hazai bankok meg általában nem kérnek pénzt az EUR számlákra történő EUR fogadásért. De ez utóbbit neked kell tudnod.
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #51917 üzenetére
Ezért írtam le, hogy tudj tanulni az én hibámból.
Nekem is ezt tanácsolták, most én is ezt tanácsolom: menekülj minél előbb.
Mióta elhoztam onnan a pénzt, soha sehol nem fizettem számlavezetésért, pedig azóta legalább 5 féle bankszámlával és 4 különböző brókerrel volt dolgom. Nem lehetetlen.
Nem tudom, mennyire nagy összeg, de én pl bíznék annyira a Revolutban is, hogy max 20-30k eurót tárolgassak rajta, ha nem akarod brókerhez vinni. Még így is biztosan kedvezőbben jönnél ki vele a végén, mint a német banknál.
-
Nasuto
tag
válasz
pècsimunkás #51912 üzenetére
Hát igen. Csak ha itthon dolgozol, akkor a forintban kapod a fizetésed (és ahogy elnézem ez még egy 10-20 évig így is marad, mert valakik nem akarják, hogy Euro legyen itthon). Viszont a forint meg ugye évek óta mélyrepülésben van, így az emberek nem szívesen tartják abban a megtakarításukat.
-
Moleman
addikt
válasz
pècsimunkás #51909 üzenetére
Azt remélem tudod, hogy ez csak a német banknak jó, nem Neked.
Évekkel ezelőtt engem is behúzott a Bank Austria, a jó drága számlavezetés mellé, ha már ott van a pénz, nyissak értékpapírszámlát is, hogy "kompenzálja a bank költségeit".
1400 euróval húztak le, ebben nincs benne az árfolyamveszteség, kizárólag csak a felmerülő költségek... Mindez fél év leforgása alatt.
[ Szerkesztve ]
-
kw3v865
senior tag
válasz
pècsimunkás #51912 üzenetére
OTP-nél van ingyenes devizaszámla a Smart csomagban (aminek a havi díja átlagban 300 Ft alatt volt nekem tavaly, mert csak a kártyának van díja). Bár kamatot nem fizet, legalább költsége sincs.
-
Nasuto
tag
válasz
pècsimunkás #51909 üzenetére
Köszönöm. Én pofátlan dolognak tartom egyébként, hogy használják a pénzemet és cserébe semmit nem adnak, csak levonják a havi fenntartási díjat. Legalább valamit picit adnának, hogy az ott tárolt összeg ne csökkenjen.
-
Luissimo
veterán
válasz
pècsimunkás #51782 üzenetére
standard kartyám van, 3 fajta pénznemel,
Huf
Euro
DollárrA 160 000 forintbol szeretnék kivenni az alapesetben ingyenes havi 75 000 ftt-ot, az alapértelmezettt számlám a forint.
Az MBH ATM nen adja ki, mikor lekérdezem az egyenleget , akkor 360 USDt mutat, mimdent arra konvertál át.
Mit csinálok rosszul, még sosem vettem ki készpénzt , sem itthon forintban,sem külföldön.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pècsimunkás #51780 üzenetére
Csak akkor, ha van elég pénz hozzá. Ha a fő pénznemben nincs, megpróbálja a legnagyobb egyenleg deviza számláról váltani.
-
gabor_01
senior tag
válasz
pècsimunkás #51777 üzenetére
euró az alapszámlám, lehet azèrt.
Hát ezért. -
gabor_01
senior tag
válasz
pècsimunkás #51770 üzenetére
Ha forint az alapszámlád és volt rajta elég összeg, nem abból kellett volna váltania koronát a szabályok szerint?
-
zerodot
aktív tag
válasz
pècsimunkás #51668 üzenetére
Mármint neked utalnak a Revolutra eurót?
EU-n belül* az SEPA utalás lesz, nincs igazán jelentősége, hogy belföldinek vagy nemzetközinek hívjuk-e, nincs lényegi különbség. Megadod az IBAN számodat a küldő félnek és ennyi, EU-n belül nem igazán számít hogy milyen országból utal neked EUR-t.
*pontosabban a SEPA övezeten belül, ami EU + néhány másik európai állam -
adika4444
addikt
válasz
pècsimunkás #51552 üzenetére
Hivatalosan nincs.
Amúgy sok szolgáltatás figyeli, hogy ne lehessen argentín Deezer-t csinálni havi 300 forint körüli összegért magyarországi lakosként... -
Friczy
senior tag
válasz
pècsimunkás #51554 üzenetére
Mintha mostanában valamelyik bank jelentette volna be, hogy a külföldi kibocsátású kártyáknál készpénzfelvételi díjat számol fel az ATM.
-
aicon
senior tag
válasz
pècsimunkás #51552 üzenetére
Magyarorszagon igen, ahogy a leirasokban olvastam
-
válasz
pècsimunkás #51534 üzenetére
Kb. 1 hónapja kérdeztem meg az Erste bankban, hogy van e jelentősége, azt mondták, hogy már nincs.
-
hzsolee
őstag
válasz
pècsimunkás #51463 üzenetére
Ok. Köszönöm
-
zerodot
aktív tag
válasz
pècsimunkás #51391 üzenetére
Szinte biztos, hogy az ismerősöd a fordított irányt nézte. Mindenkinél ugyanaz az árfolyam, csak az esetleges díjak lehetnek különbözőek, illetve nagyobb összegeknél valamivel jobb árfolyamot ad.
Amúgy a Revo webjén is meg tudod nézni, ott van egy kalkulátor jobb oldalt, ott ugyanazt kell látnod adott összeg esetén, mint az appban: [link]
-
mrobes
tag
válasz
pècsimunkás #51380 üzenetére
Közben rájöttem, hogy biztosan nem jól nézitek, kizárt dolog, hogy közép+3ft-ot adjon egy euroért.
-
kp78
addikt
válasz
[kép] << Nálam is kb. annyi.
-
mrobes
tag
válasz
407,99 ft 13:18-kor. Alap csomagban.
-
válasz
pècsimunkás #51378 üzenetére
Nem számít, hogy milyen régi a Revolut account. Mindketten 1 euró átváltását néztetek és eurót forintra váltás, nem pedig forintot euróra váltást?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DUNE médialejátszók topicja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...