Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
addikt
válasz
tobias40
üzenetére
Angolul a Pocket a zsebet jelent. De a kolléga magyarázatát félreérthettem, ezért kellett még pár hozzászólás utána, hogy megértsem...
Ezért is félreérthető nálam, mert a fizikai/digitális kártyám úgy volt beállítva, hogy az összes pénznemből tudja levonni.
Így igazából már Zsebet sem kell használnom, csak a kártyán kell beállítani, hogy milyen pénznemről vonhatja le a pénzt: Vagy mindenről, vagy csak a HUF-ról. -
-
tobias40
veterán
válasz
FireFox1996
üzenetére
Eddig én sem értettem hogy mi a különbség a "személyes forint vagy személyes euro" számla és ami nem "személyes" forint vagy euro számla de most már értem.
Én magyarul használom...
Amúgy ha belemegyünk a számlák közé ott már magyr nyelven "zsbeknek" nevezi és így érthetőbb.
Régen volt "széf" funkció és az volt még olyan amihez nem fértek hozzá (elvileg) az illetéktelenek sem ha jól emlékszem.
-
válasz
FireFox1996
üzenetére
Nincs mit!
A lényeg, hogy megoldódott. -
-
válasz
FireFox1996
üzenetére
Pont ezt magyarázzuk neked.
Ha már angolul használod akkor van Personal EUR és van Personal HUF számla. De ezen kívül tudsz létrehozni EUR Accountot, amihez nem rendelsz kártyát, így ha használod a kártyádat akkor se fog ebből a zsebből levonni pénzt, mert nincs hozzákapcsolva a bankkártyád.Szerk.: mivel nincs kártya hozzárendelve ezért a EUR Account zsebbe kártyáról nem is tudsz pénzt tenni, csak Revo App-on belül a Personal számlákról.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Én pedig még jóáron váltottam EUR-t USD-re, amire januárban lesz csak szükségem. Most akkor tömhetem az EUR zsebet, hogy abból vonja az addigi kiadásaimat.
Tényleg nem értem miért szivatják ezzel a népet 🤔 -
4Grider
félisten
válasz
FireFox1996
üzenetére
Mi bajotok azzal a külön EUR zsebbel, amihez nem tartozik bankkártya? Akkor raktok bele és vesztek ki belőle pénzt, amikor akartok...
-
FireFox1996
addikt
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Nem szeretném visszarakni a régebbi app-ot, ha már banki alkalmazás, akkor biztos biztonsági javítások is lehetnek a későbbi változatokban.
Inkább maradok a limit beállításoknál.
Kényelmetlen lehet, mert belefutottam már abba, hogy pénztárnál elutasított a bank, aztán kellett beállítani a limitet. De nem találok jobb megoldást. -
-
zsola400
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Azt az Inaktíválás funkciót kivették belőle jó pár frissítéssel ezelőtt, csak az a megoldás amit előttem is írtak vagy megpróbálhatod egy régebbi verziót felrakni amiben még benne van.
-
FireFox1996
addikt
válasz
Big_Boss
üzenetére
Ha aktív, akkor tudnak levonni.
Be akarom fagyasztani ezt a zsebet! Mintha nem létezne. És bármikor újra aktíválhatom.
Ha nem érted, hogy miről beszélek, akkor gyanítom, hogy nem tudod mi az a funkció, mert votl ilyen, és használtam már korábban elég sokszor...Magyarul hogyan kell inaktíválni az EUR-t?
-
válasz
FireFox1996
üzenetére
Igen. Erről nem tudnak levonni semmit ha nem úgy állítod be és nem társítasz hozzá kártyát.
-
FireFox1996
addikt
Angolul az "EUR Account"-ra gondolsz? Mert az megvan, előtte is használtam már.
-
válasz
FireFox1996
üzenetére
Hozz létre EUR zsebet és tedd át arra a pénzt.
-
FireFox1996
addikt
Már nem lehet Revolutban befagyasztani pl. EUR számlát? Régen még a bal felső sarki menübe beléptem, és ott találtam a lehetőséget.
Most merre találom?
Cél: Nem akarom, hogy EUR-s számláról levonjanak bármit is. Majd újra megnyitom, amikor használni szeretném. -
-
Benhill
őstag
válasz
Tomszlaj
üzenetére
Ha sikerül is összehoznotok, a feltételeket is kell teljesíteni lejárati idő vége előtt, hogy megkapd a jutalmat, azaz már csak pár órája maradt.
[https://help.revolut.com/en-HU/help/referrals/i-didnt-get-a-referral-reward-why/]
-
Oliverda
félisten
OTP-s kutatás.
-
EAndrew
aktív tag
válasz
jotzo01
üzenetére
Szuper thx! (És mindenkinek thx)
Viszont akkor ha jól értelmezem, ha nem akarok vagy nem tudok máshogy feltölteni a Revolut számlára, akkor ez is egy opció, mint egy kis kapu. Kvázi ha a gyereknek is van Revolut kártyája, én feltöltöm a saját számlámat és így utalok neki, és így jog tiszta a folyamat
-
EAndrew
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Elnézést a Láma kérdésért, de ha valaki helyett fizettem ki valamit kp-ban mert nem tudtunk kártyával fizetni és én azt kértem hogy inkább revoluton küldje át nekem amivel tartozik, akkor ez semmilyen akadályba nem ütközik és ingyenes?! Azért kérdezem, mert valaki azt mondta, hogy ez nem teljesen jó, mert olyan mint a feltöltés, de azt csak saját kártyáról saját számlára tudom intézni, vagy félreérthettem valamit?
Köszi!
-
Tomszlaj
tag
Sziasztok!
Tegnap este meghivtam a felesegemet Revolutra. Regisztraltunk a ref linkem alapjan, majd a telefonjan igazoltuk a szemelyazonossagat.
Eddig nem jelent meg a meghivottjaim kozott.
Mi lehet ennek az oka?
Koszonom elore is a segitseget!Udv,
Tomszlaj -
Oliverda
félisten
Revolut Completes Fundraising Process Establishing $75 Billion Valuation
The $75 billion valuation is underpinned by powerful business momentum and strong financial performance. Revolut's 2024 revenue grew 72% to $4.0 billion, with profit before tax increasing 149% to $1.4 billion. This trajectory has continued in 2025, with the global retail customer base surpassing 65 million and Revolut Business achieving $1 billion in annualized revenue. -
teptep
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Egy automatikus algoritmus ellenőrzi a pénzmogásokat. Nem lehetséges előre meghatározni, hogy egy konkrét pénzmozgást megakaszt vagy nem. [Összefoglaló]
[Revolut: pénz forrás igazolása] -
teptep
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Igen, működhet! Tehát ebben benne van az a lehetőség is, hogy esetleg "befagyasztják", amíg nem igazolod a származását. Különösen akkor, ha ez eltér az eddig megszokott tranzakcióidtól. Meg lehet próbálni, működhet is, de tök felesleges kockáztatni. Az Erste ügyfél küldjön fizetési kérelmet az OTP bankszámlaszámodra. Ingyenes. (Jut eszembe: magánszemélynek küldenéd?) Ha akarod küldök neked képernyőképet, hogy hol lehet az Erste appban ezt beállítani. Te pedig figyelj a napi utalási limited ellenőrzésére, beállítására. A fizetési kérelem teljesítése szintén ingyenes.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok, 2 millió forintot kell átutalnom Otpbol Erstébe. Működhet az, hogy az összeget kártyás fizetésként feltöltöm a Revolutra, majd onnan utalom el? Elvileg így ingyenes lehet az utalás? Alap Revolut csomagom van.
-
negyven2
nagyúr
Nem az összeg a fontos, de kis érdekesség (nekem): most vonta le a havi díjat a Prime Video, és a szokásos 1 900 Ft helyett, 1 926.91 Ft-ot "vont" le! A Prime Video számlázási oldala szerint nem változott a havi díj (ott 1 900 Ft-ot ír). Hétvégén legutoljára 8-ánó és 9-én vásároltam online, de ott annyit írt ki, mint amibe került... vagyis akkor még nem volt hétvégi díj (de a rendszer se ír semmin, hanem csak azt, hogy ennyit vont le a kereskedő).
Mint írtam, nem ez a 26.91 Ft a lényeg, hanem furcsa, hogy most ennyi...
-
zsola400
senior tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Ha a teló névjegyzékébe el van mentve a neve akkor nevére is rá tudsz keresni a Revo appban és nem számít fel díjat és azonnali az utalás.
-
zerodot
aktív tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Néhány másodperc megtalálni, ha tudod a google-t használni... [link]
-
4Grider
félisten
válasz
remetelvtars
üzenetére
Ha számít fel díjat, azt kiírja az utalás indítása előtt.
Amíg nincs hazai bankszámlaszám, addig nem lesz a belső utalásokra díj. Utána sem biztos hogy lesz, csak valószínű. -
Noxy
veterán
válasz
remetelvtars
üzenetére
-
xy.zsolt
őstag
válasz
remetelvtars
üzenetére
pl '@revtag' megadásával
-
remetelvtars
junior tag
Standard revrol standard revre hogyan lehet ingyenesen utalni?
-
Benhill
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nekem van 1-2 haverom akiknek nincs Revolut, mondom adok nekik 10-es ha regisztrálnak... köszi nem, aztán poénból mondtam oda adom mind a 22500Ft-ot, ők akkor sem nyitnak
Ez van. 
Egyébként anyukának ment a revo feltöltés, hiába hogy nem egészen a nevén van a kártya.
-
4Grider
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
18 éven aluliaknak nem lehet olyan Revolut kártyájuk, amin EUR van, mert itt csak HUF alapú kártyája lehet az ilyen korúaknak. Hacsak nem EUR övezetben éltek.
-
-
vence
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Többet kell ajánlani!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
flash-
üzenetére
Meghívtam sógornőmet- ő szólt-, megbeszéltük, hogy elfelezzük a 80 eurót, amit ajánlott a Revolut.
Október 2- án küldtem meghívót, azóta az az alkalmazást sem töltötte le
.2 öcsèmnek is szóltam, mikor 100 euró volt a meghívó ajánlata.
Fülük botját sem mozdították.
Nem is èrtem... -
Benhill
őstag
A nemrég emlitett barát meghivásért járó jóváirás
Nekem 22500 Ft most nov25-ig, de nem nagyon szokott ennyi lenni, 12500 és 17500 általában, ha van ilyen akció.Egyebként én azt hittem, hogy ez mindenkinek azonos ugyanabban az időszakban. Pl most BF miatt gondoltam hogy azért 22.5k.
-
Benhill
őstag
Társkártya esetén menni fog a Revo feltöltés anyukának?
Apu nevén van a kártya, de ugyanaz a nevük csak "né" nélkül.Nyitottam neki számlát pár napja, a 22500 jóváírás miatt, nem tudtam kihagyni.
-
Moleman
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Kérdés, hogy meddig lesz még jelentősége az "elsődleges" szerepnek, és mikor ébrednek fel az emberek, hogy a bankváltás és a több lábon állás nem ördögtől való.
Nekem Revolutra jön a külföldi fizetésem, 3 magyar banknál van folyószámlám más-más céllal, de egyiket sem tartom elsődlegesnek - és nem mellesleg mind ingyenes, egyedül az OTP-nél fizetek évi 3000 ft kártyadíjat.
-
axioma
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
attol fugg, ha csinalnak fiz.kerelem inditast ingyen vagy ilyen 10Ft darabaron, akkor hasznalhato marad annak is, akinek nincs ingyen szamlaja mashol
en is kb. a rajta levo kulonbozo devizak miatt tartom csak mar, meg par kartyas rendszeres elofizu (de azt atrakhatnam hitelkartyara, mert forintos) -
-
Oliverda
félisten
válasz
remetelvtars
üzenetére
Egyik sem kínál kártyás feltöltési lehetőséget.
-
flash-
veterán
Sziasztok! m+Meghívtam egy rokont revolutra és tegnap teljesítette a feltételeket.
Azt írja:jutalom feldolgozás alatt.
Viszont azt is írja hogy november 25-ig jár a meghívásért járó pénz.
Szerintetek addig még megkapom? Vagy ha nem akkor megy is a 17.500 teljesen a levesbe? -
Oliverda
félisten
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Ja, persze, mert ez pont így működik.
Nem fognak kardjukba dőlni, ha a 1,5 millió magyar ügyfélből lemorzsolódik pár százalék, aki eddig leginkább csak veszteséget termelt. Egyébként bármilyen áremelés elsősorban az egyedülállóan magas bankadóra és a többi állami sarcra vezethető vissza. -
xy.zsolt
őstag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Ha pedig mindenképp kell a plusz többszázezres ügyfélkör a többi banktól akkor kapjanak csak azok magyar számlaszámot és fizessenek emiatt csak ők az utalásukért. Nem kötelező átigazolni a revohoz. Aki mégis váltana annak az utalásidíjon kívül is éppen elég oka van arra.
De ezt mind nem mi döntjük el mit lépjenek.....de egy biztos és amiben dönthetek az az, hogy amint még egy sápot kivet rám a revo húzok is el. -
Oliverda
félisten
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Az ingyenes feltöltésnek azért volt és van létjogosultsága, mert egyelőre máshogy nem lehet ingyen és azonnal forintot tenni Revolutra. Amint ez megoldódik a magyar, AFR kompatibilis számlával, többé nem lesz szükség a kártyás töltögetésre, a Revolut pedig egyértelműen azt akarja, hogy havi rendszerességgel hozzájuk érkezzen a fizetés, nyugdíj, akármi. A hitelkártyás trükközők pedig fizessék csak ki a havidíjat, mert ilyen funkciót egyik magyar bank sem kínál még díjazás mellett sem.

-
Oliverda
félisten
Hát, az ingyenes kártyás feltöltést.

4Grider:
"mondjuk a Revolutnál sem lesz, mert lehetetlen kihozni ingyen a magyar tranzakciós illetéket"
Pedig elég simán megoldható. Az említett ingyenes kártyás feltöltés többet kerül a Revolutnak, így könnyen kiválthatnák vele, ha kivennék a standard csomagból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tényleg nem értem miért szivatják ezzel a népet 🤔
Most őszintén, kinek/minek fájthatott ez az opció
...inkább esélyes, hogy rosszabb. 

Mindenki jobban járna ha maradna minden úgy ahogy most van...szerintem.