-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
-
kp78
addikt
válasz
zoo8800 #47380 üzenetére
Én is sokat használom Ausztriában, csak én a fizikai kártyát érintem.
Egyszer korábban én is szívtam a MM-nál, de akkor még chip + pin elfogadta a fizetést sokadszorra.
Minden más esetben probléma nélkül használtam (remélem még sokáig)#47379 pictigjis
Repülőn tudom, h nem megy, hallottam is a felhívást mikor utaztunk, de amúgy sem vágytam semmire tőlük. -
sbi85g
csendes tag
válasz
zoo8800 #47289 üzenetére
Koszi. Igen az elore jelzes megvan.
Viszont, amit latok Revolutban, hogy a K&Hs USD deviza kartyammal raknek fel Revolutra USDt es felszamol egy eleg nagy osszegu "card processing fee"-t. (1.34%)
Azt hittem azert erdemes kartyarol "feltolteni", hogy ne legyenek egyeb koltsegek.
Vagy valamit rosszul ertelmezek? -
válasz
zoo8800 #46798 üzenetére
Nem akarlak lelombozni, de ezzel max a következő frissítésig fogod tudni elodázni az új felületet. Nekem is ott volt a kapcsoló, hogy "új felület előnézete", visszakapcsoltam a régire, de ez tuti nem marad így.
Nem szeretem a változást. A telefonomon 10 éve ugyanaz a téma van.
-
törölt tag
válasz
zoo8800 #41127 üzenetére
Itt vki írta, hogy pl egy hónaposra fizetett, és utána tudod éves kedvezményesre váltani...
De szerintem is megtévesztő, akinél kint maradt az ajánlat, mert valószínűleg már nem érvényes, közel egy hét eltelt már...Ahogy #41129 zerodot is írja, aki belement az is letudja mondani, ha még sem kell neki... más kérdés, ha szolgáltatást is használt pl kártya rendelés, váltás, azt felszámolhatják...
Bár érdekes kérdés, lehet ha így rendelsz metál kártyát akkor vajon csak a normál posta díj van vagy más is? (metál lemondás esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest