Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Szerintem cseréld le azt a kártyát, valaki megszerezte az adataidat. A terhelés is dollárban történt.
Aryes, biztos van bármi köze is a cikkhez? A csalást sima vásárlással követhették el. Ha nem így lenne akkor a későbbi tranzakciók sem lettek volna megfogva (erős ügyfél hitelesítés miatt). Ez nem 3. fél rendszerén történő csalás. Ezt eddig is rendezték a bankok, általában.
A cikkek 3. fél rendszerén elkövetett csalásról szólnak, erős ügyfél hitelesítéssel... A cikksorozat mára bohózatba fulladt, díjat is nyertek vele...

Tanulság: vagy mulasztás történt vagy strukturális, jogi hiba is van még a rendszerben, amit együtt használtak ki a csalók. Az a gond, hogy ezt más bank sem tolerálná. Ne mossuk össze a kettőt.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Megemelem a nemlétező kalapomat a Revolut ügyfélszolgálat előtt.
Visszakerült a pénz az egyenlegemre. Csillagos 5 nekik!
És akkor ennyit arról a lejárató cikkről ami pár hónapja történt ellenük.
Kissógorom hasonlóan járt csak OTP kártyával, őt széles ívben letojta a "csodálatos legnagyobb bankunk"
-
sambenez
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Persze minden rendben van azzal, hogy előfizetsz egy szolgáltatásra, használod majd lemondod, és várod vissza az előfizetési díjat miután használtad.
Érdekes hozzáállás. -
törölt tag
-
Szili995
csendes tag
Sziasztok, meghívtam egy ismerősöm. De nem tudja feltölteni az egyenlegét semmilyen módon. Erste dombornyomott kártyája van(nekem is), és apple payyel is próbáltuk. Váratlan hiba történt, ennyit ír a revolut az erste kártyára. Apple payre pedig, hogy elérte a limitet(0 ft, de nincs semmilyen limit beállítva.) Esetleg valakinek van ötlete?
-
törölt tag
Ha tervezett út volt miért nem váltottatok előre?
-
Lmh
őstag
Kösziszépen a gyors tippeket.
Most egyelore kifizettük a szállást, 0,5%-ért ekkora összegnél nem akartam kockaztatni a premiummal, pláne asszony accountjával.De erdekes h pl most valtottam át az enyemen 200k forintot dkk-ba és nem jelent még meg a limit menüben...szerk: közben megjelent xD
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Korábban ilyen esetekben a jogtalan szolgáltatás díját viszont ki kellett fizetni. pl prémiumod van rendelsz kártyát ingyen kihozzák lemondod, akkor utólag terhelték be. Ezt ezért nem javasoltam.
Legyen szerencséje, ha változott az eljárás

A többszöri eljátszásnak, lehet egy olyan kimenetele, hogy egyszer csak felmondják a számlád?
-
törölt tag
Beleszámít a keretbe az automatikus váltás is. Ezért nem éri meg önmagában prémium csomagot venni. Nézd meg, ha átváltanád manuálisan mennyibe kerülne (0,5% felár). A prémium csomag lemondható, de 5000 ft a lemondási díj (régebben biztos ennyi volt+ az első havi díj összesen 7500 ft).
Tipp: Ha ketten vagytok, de nincs mindkettőtöknek revolutja, akkor egyszerűen meghívód, Revoluton belül átküldöd az összeget és máris van egy 350 ezres új havi kereted.
Ennél lényegesen egyszerűbb kifizetni a 0,5%-ot.
-
Lmh
őstag
Sziasztok! Sos help kéne. Itt vagyunk daniaban radisson szallodaban es át kéne váltanunk cca 350ezret ftrol dán koronába hogy a szállást kifizessük. A havi átváltási limitet kb kimaxoltuk, ezért most az a kérdésem ha forinttal fizetünk es automatikisan váltja át fizetés közben az a limitbe beszámít-e vagy arra nem vonatkozik?
Ha beleszámít akkor premiumot kéne vennünk, az 2500 ft, 1 hét múlva lemondható?
Elore is koszi!
-
törölt tag
válasz
Theodorci
üzenetére
Revolutról indítod, akkor nincs díja feltétele, hogy magyar lakcímed legyen a Revolutban. Egy közvetítő (Citi bank) végzi az utalást ezért belföldinek számít. De vannak korlátai, pl nem a te nevedben küldik, nem a te számlaszámodról megy. Közlemény tartalma változhat. Cégeknél felszámolhat a saját bankjuk költséget (fogadó oldal). Magán személynek küldve akit ismersz gond nélkül elküldheted. Jellemzően néhány nap alatt átér, de lehet több idő is ünnepek körül.
Revolutra utalni, viszont már nemzetközi utalásnak számít.
-
Theodorci
tag
Ha revolut számláról forintot utalok, egy magyar bankos forint szàmlára akkor az nemzetközi utalásnak számít? Próbáltam az öf-ban és a neten is utánanézni, ingyenesnek írják, de ismerősöm azt mondta, hogy nemzetközi utalás és díja van.
-
viktorhu
veterán
A nálam szokásosnál nagyobb összeget kellene sepa-utalással elküldenem (Ill. nem is szoktam igazán utalni), meg ugye előtte kártyával feltölteni. Ha igazolásokat kérnének be, kb. mennyi időre szokott elakadni az utalás? Kell-e extra igazolásokat beszerezni, vagy elég pl. pár számlakivonat, ahova a fizetés érkezik?
-
Tibor321
újonc
Sziasztok! Nagyobb deviza összeget szeretnék revolut számlára helyezni. Nincs más deviza számlám, ha lenne milyen költséggel lehet belföldi deviza számláról revolutra helyezni utalni. Köszönöm az ötleteket.
-
charg
tag
Sziasztok! Vállalkozói számlával mi a tapasztalatotok?
Elfogadott itthon a használata?
Tranzakciós illetéket kell fizetni? -
vmarci21
tag
válasz
üzenetére
Magyarországon az MNB mint társhatóság komolyabb ügy esetén konzultálhat litván kollégájával, de ez nem jellemző egyedi esetekben
Viszont ez, ha elfogadják a PSD3-at, akkor változni fog:
A javaslat egyértelműen kimondja, hogy a szolgáltatás nyújtás helyén (azaz ahol az ügyfelek igénybe veszik a szolgáltatást) illetékes hatóság jogosult és köteles eljárni vitás kérdésekben is.
[link] -
freelancer68
tag
válasz
üzenetére
#45752 4Grider
Csak 75.000 vehető fel ingyenesen. Az euró nem külön számolható, nem pénznemenként értendő, hanem összesen. Valakinek nehogy megtévesztő legyen
Nem megtévesztő, ha figyelmesen olvasol.
Nem csak a revolutra vonatkozott a limit.
Azt írta: "Wise és Revolut havi ingyenes készpénzfelvétele 75000 Ft + 200 EUR"
Szerencsésebb lett volna, ha Revolut és Wiset ír, úgy korektek a limitek. -
törölt tag
Ez azért már már legendárium. Ezek a zárolások még régebben voltak jellemzőek.
Ha valakinek most van valami gondja, akkor kiutalhatja az összeget, vagy visszaküldik oda, ahonnan érkezett. Normál használat mellett nem jellemző a "csak úgy zárolták". Ha többen használják a kártyát egy időben különböző helyeken, vagy egyéb aszfbe nem illő dolog akkor lehet számítani valamilyen intézkedésre előbb utóbb.Reklamálni a Revolutnál lehet, van hivatalos panaszbejelentés (nem a chates ügyfélszolgálat).
A felügyeleti szerveknél Litván nemzeti bank és az európai központi banknál.
Magyarországon az MNB mint társhatóság komolyabb ügy esetén konzultálhat litván kollégájával, de ez nem jellemző egyedi esetekben. Inkább nagyobb kört érintő ügyekben. Ha valaki kiadja az adatait egy csalónak, mindegyik hatóság, vagy intézmény hasonlóan járna el, nincs sok különbség.Wisenál rosszabb a helyzet, ott más szabályok vonatkoznak rá, mert csak pénzforgalmi szolgáltató nem bank. Utóbbi időben inkább a Wise topikban olvastam zárolásokról, ellenőrizgetésekről innen kikoptak ezek a történetek.
A Hazai bankrendszer felváltását én sem javaslom, vannak hiányosságok Revolutnál, pl hazai forint számla. Kiegészítésnek viszont teljesen jól megállja a helyét. Akinek csak egy ingyenes számla kell minimális éves költséggel annak pl ott a Gránit Szár, ahol nincs feltétel és ingyenes számlát kap, éves kártyadíj is kedvező. magyar felügyelet is van, minden máshoz is hozzáfér a kettőt kombinálva nagyon hasznos lehet. Egyedül a befizetés lehet problémás, ha valakinek ez fontos és nem Él, vagy jár Budapesten, jelenleg.
#45752 4Grider
Csak 75.000 vehető fel ingyenesen. Az euró nem külön számolható, nem pénznemenként értendő, hanem összesen. Valakinek nehogy megtévesztő legyen
-
4Grider
félisten
válasz
axioma
üzenetére
Ha már "ha" szóval kezded az már valószínűleg nem az átlagjövedelemmel rendelkezőknek szól, akiknek a legjobban kell spórolniuk. Vagy van ingyenes bankszámla, ingyenes bankkártyával, ingyenes utalással mondjuk 250e Ft nettó fizetéssel rendelkezők és egyéni vállalkozók számára is?
-
axioma
veterán
válasz
joefasalasso
üzenetére
nincs 5mp-es utalas [a kotelezo digitalis fizetesi lehetoseg, ha nem kartyaolvasos megoldast valaszt s kereskedo, atutalas alapu lesz]
normal forint utalasra _nincs_ teljesitesi hatarido, tipikus ugyan _nehany_ munkanap, de idonkent volt 2 het is...
nincs havi 150e kivet
velemenyes ha egyszer hitelt akarsz [v mobilelofizut stb] hogy mennyire fogadjak el mint szamlakivonat -
akom
őstag
válasz
joefasalasso
üzenetére
Szia!
A legnagyobb hátrány, az hogy nincs magyar számlaszám a revoluthoz.
Ha utalni akarnak akkor annak nemzetközi díja lesz, illetve 3-5 nap átfutási idő.. (Sok helyen nem is utalnak csak magyar számlára, pld: visszatérítések, etc..)
Én is már rég dobtam volna a magyar bankomat, de ezek miatt nem tudom. -
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok, cégem ahol dolgozom rendelkezik Revolut számlával is és engedélyezett a Revolutra történő fizetés utalás.
Szerintetek ki tudom váltani teljesen a jelenlegi OTP számlámat? Milyen hátrány érhet?
Köszi szépen...
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Szintén meghívás kérdés.
Asszonyt meghívtam, 4-ből 3 már teljesült. Kártyát várjuk, és a 3 tranzakció van hátra, viszont van egy mondatz, ami nem tetszik.
Hogy a feladatokat a meghívottnak időben kell elvégeznie. Igen, de a meghívás menüben nekem augusztus 22 ír, ami szerintem csak a meghívás promócióra vonatkozik.. Vagy a teljes műveletetre? Augusztus 10-22 a promóció. 21-re érkezik tervezett szerint a kártya.. -
AssAssynn
addikt
Hali.
Egy revolut kártyán van euro, ezt kellene mielőbb eljuttatni egy magyar otp számlára forintban. Ha most lenne indítva mikor érkezne meg leghamarabb, legkésőbb szerintetek? Köszi.
-
66zio
aktív tag
Van új kriptotanfolyam. 60 ft-ot adnak érte.
-
Krethx
aktív tag
válasz
makszi
üzenetére
"Megadtam az adatokat majd jött sms a revoluttól, hogy az apple pay hez akarják adni a kártyámat"
Az APay vagy GWallet hitelesítő kódot soha nem szabad kiadni. Bármilyen jó ajánlattal is próbálkoznak. Az kizárólag csak neked szól ha telefonodba akarod regisztrálni a kártyádat.
-
törölt tag
válasz
makszi
üzenetére
Végül is csak április óta téma az ilyen csalás minimum itt a topicba...

Soha semmilyen pontok nem léteztek vodánál. Telekomnál voltak régen pop pontok, de az is vagy több mint fél évtizede megszűnt. Az Angol voda és a magyar voda meg már nem is egy cég, nincs közös akció, talán régen sem volt ugyan az.
Legalább tiltottad is, nem csak fagyasztottad?
Valamilyen változtatás óta (ja igen 24 óráig vagy meddig él a kártya felhasználás nélkül az egyszer használatos, azóta nem engedi egyre több helyen használni, gyakorlatilag használhatatlanná vált. Helyette egy virtuálist korlátoztam le erre a célra.)
A "G/A PAY" szolgáltatások nem számítanak egyik kategóriába sem ugye? Kikapcsolt online, és egyéb funkciókkal is müködik, geolock mellett is.
"Kérdésem, hogy van most még további teendőm szerintetek ezzel? "
Kérdezd meg a gyereked, nem adott-e meg bármilyen adatot. Esetleg az ügyfélszolgálatnak is jelezheted. Az oldalt meg jelentsd Spamnek, csaló oldalnak. -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom tanulságként hogy micsoda balek voltam. Azt hiszem adathalászat áldozata lettem. A lányom Angliában van és ő küldött egy üzenetet ma reggel, hogy a vodafone nál akció van mert valami pontjaink vannak és ma éjfélig jó áron lehet vennie pl apple watch-ot meg még pár dolgot. SMS ben kapott egy linket! Visszagondolva már itt gyanút kellett volna fognom. Mindenesetre ez volt reggel, napközben meló most este írom hogy küldje át és megnézem én milyen jó deal-ek vannak.
Ez is történt végig is csináltam kiválasztottam, a megvenni kívánt terméket megadtam a revolut egyszer használatos kártyámat. Erre jött értesítés a revoluttól, hogy ezt itt nem lehet használni. Na mondom sebaj megadom a virtuális kártyát. Megadtam az adatokat majd jött sms a revoluttól, hogy az apple pay hez akarják adni a kártyámat de a revolut sosem kér ilyet és ha nem én kezdeményeztem ezt akkor fagyasszam be a kártyámat. Ez már gyanús lett nagyon mert beugrott a fórumon pár hete olvasott szinte ugyan ilyen story, azonban meggyőztem magam, hogy hát én kezdeményeztem ezt a kérést nem más ezért végül is jogos. Ezután megadtam a kódot. Majd ezután vált biztossá, hogy megszívtam mert a következő ablak az már nagyon magyartalan vodafone os oldal lett. Ezután azonnal befagyasztottam a virtuális kártyámat, és mondtam a gyereknek hogy az az sms átverés és törölje le.
Igényeltem még egy új virtuális kártyát amit meg is kaptam azt be is állítottam a walletba elsődleges kártyának.Amúgy visszagondolva nagyon profi vodafone utánzat volt a weboldal. Érdekes még, hogy most megnéztem ha valami nem akciós dolgot akartam nézni a weboldalon akkor a vodafone.co.uk-re dobott. Továbbá belépve a magyar vodafone applikációban ott semmiféle pontokat nem mutat amit le lehetne vásárolni. Szóval ez egy jó kis Angliában terjesztett dolog csak pechemre az én magyar gyerekem hazaküldte az én kérésemre.

Kérdésem, hogy van most még további teendőm szerintetek ezzel? -
Pharaoh
aktív tag
válasz
akaszajanos
üzenetére
tranzakciónként
-
akaszajanos
tag
Sziasztok,
Csak egy nagyon hülye kérdés, mert eltérő sztorikat hallok, és szerintem valaki nem mond igazat.
Meghívásnál összesen kell meglennie az 1250 forintos költésnek a feltételek teljesüléséhez, vagy tranzakciónként? -
-
nfsu17
veterán
Hello.
Nem biztos, hogy Revo hiba, de most másra nem tudok gondolni.
Fizetni akartam alzaboxnál mobillal.
NFC bekapcsol, ujjlenyomat felold, odaérint, a négy led a terminálon végigfut, teló csippan, Revo kártya feljön a kijelzőre, pipa, eddig minden jónak tűnik.
Aztán kiírja a kijelző, hogy 'sikertelen fizetés, próbálja újra'
Megint próba, megint nem jó.
MC virtuális.
Akkor most megpróbálom a fizikai Visa digitális verzióját.
Az sem jó. Elutasítva.
Negyedszerre már hagytam.
Sem a gpay alatt, sem revo alatt nincs nyoma a fizetésnek. Persze, mert nem vont le semmit...legalább.
11k összeg, pénz van a számlán. Forint.1. Többször fizettem már itt, mondjuk akkor órával
2. Mobillal múlt héten parkolóóránál fizettem, működött.Látszólag az alzás box működött, nem írt hibát.
Semmit nem nyomtat a készülék, 'elutasítva' , ennyit láttam a kijelzőn.
A jövőre való tekintettel..mit kellett volna másképp csinálni?
Kifizethettem volna a magyar kártyámmal is, igen, aztán lehet azzal sem lett volna jó, akkor okosabb lettem volna.
Pár óra múlva visszamegyek, aztán meglátom mi lesz.Revo szerint most nincs hiba a kártyás fizetéssel.
35 perce meg nem tudom, akkor nem néztem. -
cucuska79
tag
Sziasztok!
Lejárt a személyim, újat kaptam. Hol tudom feltölteni az új dokumentumot? Amit a neten ír olyan menü nincs.
-
JóGéza
aktív tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
Szia!
Most az adott számlához tartozó tranzakcióknál van. -
Lasersailing
senior tag
Sziasztok
Adtam limitáras eur váltás megbízásokat. Hogyan tudom megnézni, hogy mik vannak berögzítve?
(Egyszer már megtaláltam, de most nem találom sehol) -
Skillerz
aktív tag
válasz
kapasz
üzenetére
Köszi, közben kiderült, hogy a rendszer szerint lejárt a határidő...ami augusztus 22-ig szól az app szerint, ezért írtam a supportnak, 10 percen belül rajta volt a pénz az accountomon illetve kaptam egy hónapig 1%os visszatérítést gratisban. 2023-ban nagyon kellemes csalódás volt ez.

-
Skillerz
aktív tag
Sziasztok, van most egy akció a revoluton. Minden új tag meghívásakor 15.000ft-ot kapsz, ha a meghívott fél rendel fizikai kártyát, pénzt tölt a számlájára illetve 3xor fizet legalább 1250ft-ért. Ez mind teljesült, ilyenkor mennyi idő szokott lenni amíg megérkezik az akcióban említett összeg?
-
Theodorci
tag
És arra a kacifántos kérdésre tudtok- e esetleg választ adni, hogy regisztráltam a revolutra, amire a párom hívott meg. Emellett létre is hoztuk ezt a közös számlát. A barát meghívás egyik feltétele, hogy rendeljek fizikai kártyát. Ezt akkor is kielégítem, ha a közös számlánkhoz tartozva rendelek fizikális kártyát?
-
Major Lion
senior tag
aztan majd jon hogy jaj letiltottak nem tudom miert nem csinaltunk semmit

-
axioma
veterán
-
JóGéza
aktív tag
-
Theodorci
tag
Sziasztok!
Olyat meg lehet csinálni Revoluttal, hogy párommal ketten használjunk 1 revolut számlát? Pl egyikünk telefonnal fizet, másikunk a fizikális kártyával?
Budapesten belül lennénk mindketten, a közös költségek könnyebb kezeléséhez lenne.. -
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Az appot és a csomagokat nézegetve véletlenül az ingyenes csomagról váltottam a Premium csomagra.
Van esetleg valamilyen mód arra, hogy visszatérjek az ingyenes csomagra?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most egyelore kifizettük a szállást, 0,5%-ért ekkora összegnél nem akartam kockaztatni a premiummal, pláne asszony accountjával.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) akkor ott még a "közelgő" tranzakciókat kell választani)