Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagyot ugrott az új Snapdragon 8s Gen 4 teljesítménye
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi82
aktív tag
válasz
pictigjis #50797 üzenetére
Unicredites a cég ahonnét veszem az aranyat, itt azt hiszem van 1 kis félreértés, vagy én fogalmaztam rosszul. otpről tenném revolutra megvenném pl a 100 gramm aranyat 3250000ftért. Az aranyos cégnek meg magyar unicredites a számlája. De mindegy is felhívtam őket vásárlástól számítva 24 óra hogy beérjen nekik a pénz. Revolut nem biztos hogy teljesül 24 óra alatt. Aztán a néni a vonal végén már el kezdet problémázni hogy kiutalásnál problémás a revolut. Aztán így el is engedtem ezt a formációt nem vonom be a revolutot. Marad a csányi féle otp lenyelem azt a kb 8000ft-ot. Nem hiányzik itt a baszakodás egyik bankkal sem....
-
stifi82
aktív tag
köszönöm a gyors segítséget mindenkinek! Két lehetőségem van otp-ből el utalom az arany árát és megfizetek a tranzakciós illetéket
vagy a revolutnál veszek aranyat
. Az utóbbi ellen gondolom nem lesz ellenvetésük.? Csak szeretem fogdózni az arany rudakat az olyan jó érzés hogy itt van nálam és birtokolhatom.
-
stifi82
aktív tag
Sziasztok! Alap csomagom van revoluton nincs számla vezetési díj. Pénz hozzáadásával 3-7 millió közötti összeget rá teszek. Utána elutalom unicredites számlára a pénzt (konkrétan aranyat veszek meg később autót is). Csinál ebből a revolut problémát hogy ekkora összeg van utalva rajtuk keresztül vagy ez teljesen természetes dolog? ( hallottam anno hogy kér igazolást hogy honnét van a pénz meg hasonlók)
-
stifi82
aktív tag
Sziasztok horvát iban számra elküldtem. 50 perc alatt jött az üzenet, hogy az átutalás sikeres volt. Másnap meg ezt kaptam ami a képen van. Keresztpapa várja a pénzt.
Meg merjem újra próbálni? Hol lehet a hiba?
Pénz vissza került a számlámra. -
stifi82
aktív tag
Hello! Lehet kicsit bonyolult lesz a kérdésem de meg kérdezem még nem próbáltam. Magyar cégnek kell utalnom de euroban (inter cars kft). Revolut erre mennyi tranzakciós díjat számít fel? Vagy ezt hogy lehet kivitelezni a legolcsóbban? Otp-s net számlám van.
-
stifi82
aktív tag
Nem tudom volt e már kérdés de most megkérdezem:
Revolutról utalok pénzt, forintot vagy eurot NEM revolut számlára akkor van utalási díj? -
stifi82
aktív tag
Sziasztok!
1 hónapja van revolut kártyám még ismerkedek vele. Elég szigorúak hétvégén egymás utáni egy percen belüli fizetésemet blokkolták ausztriában.....
Az lenne a kérdésem, hogy nekem fent van a telefonomon (iphone) a kártya azzal fizetek ausztriában. Azt engedi a rendszer, hogy feltegyem az asszony iphone telefonjára. Vagy itt nincs ilyen lehetőség? Akkor így 1 kártyát tudnánk használni? Vagy esetleg csak az egyszer használatosat? Van ezzel kapcsolatban tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpársportok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- Szinte új - LG UltraGear 27GQ50F-B Monitor 165 HZ FHD 1 MS
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest