Hirdetés
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
streng
csendes tag
Srácok!
Én szívesen segítek bárkinek, olyan linkkel, ami ingyen kiszállítást biztosít egyéb akcióktól függetlenül és biztos működik. Ha gond lenne vele, akkor segítek intézni is közvetlenül Revoluttal. Sajnos nincs téma összefoglaló, így oda ezt nem tudjuk beletenni. Itt direktben kódokat, meghívó linket megosztani pedig fórum szabályzat miatt tilos!
- Aki bármit kér tegyen meg annyit érte, hogy ír nekem egy privát üzenetet. Ne csak bedobja ide a közösbe. Látszódjon a szándék.

- Aki már regisztrált mostanában és nem meghívón át, ott 7-10 napig létezik olyan kód ami ingyenes kiszállítást biztosít. De csak akkor működik, ha a profile menüben a díjcsomag alatt van rá lehetőség beírni: "Promo Code"
Ilyet is küldök annak aki tud vele élni. Itt is privát üzenet a kérés. Plusz, hogy utána nyilván az én általam adott promo linket oszd tovább új felhasználóknak, ha már én segítettem, segítek neked.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Indul a ChatGPT Health
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest