Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hát...ha használni akarod a szolgáltatásaikat, akkor hozzá kell adnod úgyis pénzt...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Lizingrider
üzenetére
Érdekes. Főleg hogy elvileg a letelepítésről nem kapnak infót... És nálam arra jön ami ráadásul hetekig ki van kapcsolva
-
ItaliX
csendes tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Minden feltöltés minimum 3500Ft
-
DonThomasino
veterán
válasz
Lizingrider
üzenetére
OK köszi.
Az elsó feltöltés minimum 3500 ft ? -
Lizingrider
csendes tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nekem is hasonló volt mint amit Norbi ír, hogy fent volt egy tableten és egy telefonon és attól kezdve a telefonra nem jött a push. Úgyhogy töröltem az appot a tabletről és helyreállt a rend. Nekem ezt egy másik alkalmazás is ugyanígy csinálta és arra is ez volt a megoldás.
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem, én is azzal töltöm
-
DonThomasino
veterán
Abból lehet porbléma ha egy NET kártya adatait adom meg
revolutnak ? -
hedgehog
senior tag
Kiegészítés az albán tapasztalatokhoz: a paypass sem ment azon a terminálon, csak a chip+pin. De úgy elfogadta.
ATMek: BKT nem kért extra pénzt, a Tirana bank az ugyan írta hogy lesz, de mégsem számolt fel, a Rafi kért volna, meg volt egy negyedik aminek nem tudom a nevét, de az is kért volna. Vagyis ha erre jártok, preferáljátok a BKT-t. -
-
alakesh
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
én 26-án rendeltem, tegnap a kezemben volt a kártya, német bélyegzővel, szerintem simán esélyes.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
A 200 fontos ingyenes kp felvétel után ha veszek fel pénzt mennyi az extra díj?
Köszi
-
okt8
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért lehet az, hogy a Neteller kártyámat nem engedi a Curve bereggelni az appban, mondván, hogy prepaid kártya. Ez azért érdekes, mert a Skrill kártyámat, ami szintén prepaid, gond nélkül engedi. Ezek kibocsájtója is tulajdonképpen egy cég... A kártyák közötti különbség, hogy a Neteller 54-el, míg a Skrill 53-al kezdődik...
Lehet ezen dolgon segíteni?Köszi!
-
-
Zsolt39
csendes tag
Megpróbáltam én is az Apple pay-t. Nekem UK kártyának látja (régebbi VISA kártya), amit jelez is, és leírja, hogy melyik bankok kártyáit lehet felvenni.
36 db van, de a Revolut még nem szerepel. Egyébként jónéhány fintech benne van: pl. Monese, Monzo, N26. -
szuladam
aktív tag
Vegyél prémium csomagot ha sürgős azt 3 nap alatt kihozzák express szállítással
-
hhheni
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Én 26-án hajnalban regeltem, 6-ára ígérték, ma már a kezemben van (Bp.)
-
kukac7
tag
elvileg megint mukodik az apple pay.
bar nekem meg egyik kartyat sem sikerult hozzaadni.
esetleg erdemes megprobalni. -
naga
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nekem 5-6 nap alatt itt volt Budapesten.
-
RobexX10
aktív tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nekem is több ismerős akit meghívtam 8 nap alatt megkapta.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Az enyém 8 napra érkezett meg normál postázással vidékre.
-
MasterMark
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Általában akkor jön meg, amikorra írja. Van ott expressz szállítás az talán két nap.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem, nincs ilyen opció, mint az OTP felé befizető atmi-ek.
-
DonThomasino
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
OK így már tiszta köszi.
Az hogy 11 napon belül megérkezzen a kártya van esély ?@ naga: ok köszi.
-
naga
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
A telepített appban fel tudod tölteni az egyenleged bankkártyával.
-
MasterMark
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Milyen ATM-en keresztül?

A pénzfelvétel ingyenes 75 ezer Ft-ig Revolutról.
Kártyás vásárlásnak számít a kártyával való feltöltés az appon belül, annak meg ugye nincs költsége.
#5661: Kártyás felötlés: Az appon belül rányomsz, hogy kártyával töltöd fel, megadod a kártyaadataid, és levonja róla mintha vásárlás lenne.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
DonThomasino
üzenetére
Gondolom pénzfelvételre gondolsz. Magyarországon nincs. Összefoglalóban van ezzel is foglalkozva.
-
DonThomasino
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
ATM en keresztül így akkor nincs semmilyen költség?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
stickermajom
üzenetére
Hónapforduló.
Regisztráció dátuma számít, pl minden hónap 21-e. -
stickermajom
addikt
Biztos volt már kérdésként, de nem találom: a havi 200 Euró ingyenes felvétele naptári hónaphoz kötött, vagy 30 naponta értendő?
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Amit idéztem, az a hagyományos pénzek közti váltogatásra vonatkozott. A cryptocurrency az más tészta, oda más szabályok (is) vonatkoznak. Ha bitcoint veszel-adsz spekulatív céllal, az szerintem nem ütközik tiltásba, de nem vagyok benne teljesen biztos, úgyhogy inkább nem terjesztem.
-
MasterMark
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Kártyával is fel tudod tölteni ingyen.
Van különbség a külföldi utalásnál igen. Sokkal drágább szokott lenni.
szabi__memo: A pénzfelvétel egyébként sem megy minden autómatában.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
bankkártyás vásárlás
-
DonThomasino
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Van különbség hogy bankon kívül Mo ra. vagy
bankon kívül külföldre utalás ?A feltöltésre van jonn módszer mint az utalás ?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
-
nutfile
aktív tag
revolut és garmin pay
aki próbálkozik garmin pay használatával (sikeresen, vagy sikertelenül), az nézze meg és írja meg légyszi, hogy a Garmin Connect appban a Beállítások/Alkalmazásdiagnosztika menüpontban a "GarminPay ~ DeviceInfoDTO" táblázatban
1. mit ír firmware version-nek (nekem 430)
2. mi a FITPAY sor értéke (nekem true)esetleg elképzelhető, hogy ezek fontos infók a működés szempontjából, mert a garmin pay együttműködő bankok listájáról ([link]) lekerült a Revolut, ráadásul hivatalosan Mo. nem támogatott, ugyanakkor a Fitbit Pay listáján ([link]) rajta van a Revolut, ráadásul Magyarország is.
-
MasterMark
titán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem ugyanaz van ott is, hogy külföldi kibocsájtású kártyával van bajuk? Hol nem fogadják el az ersténél?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Kivéve pl az erste mert ők nem :-D
-
MasterMark
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Prepaid MasterCard kártya, ahol MasterCard-ot elfogadnak ott ezt is.
Ha utalsz, akkor az külföldre utalás.
-
DonThomasino
veterán
Ezt a revolut bankkártyát bárhol elfogadják Mo-on és külföldön is ?
Van arra esély hogy 11 napon belül érkezzen meg a kártya ?
A feltöltésnél ( ha egy magyar bankból utalok) a banki utalás ára simán a bankon kívüli utalás ára ? -
vnorbi
aktív tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Lehet, hogy van ilyen, de ha nem jelentkezik senki, az attól is lehet, hogy ez a tevékenység kifejezetten tiltott.
"the Revolut app or Revolut Card must not be used (directly or indirectly) as follows:
...
- to trade in foreign currencies for speculative purposes (that is, to take advantage of any expected rise or fall in the value of a currency) or to take advantage of discrepancies in the foreign exchange market." -
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Valaki kereskedik aktívan valutákkal Revolutban? Ha igen, rámírna? Lenne pár kérdésem

-
KTU
addikt
Nekem is Xiaomi Redmi Note 4 (Mido) készülékem van.(MIUI Global 10.2 Stabil)
Magisk root?
SafetyNet Check rendben van??
Rendszer a legfrissebb?
Milyen rom?Szerintem a rendszer frissességgel és / vagy biztonsággal van gond.
Ha valami más rom, reklamálj a fejlesztőnél, vagy MIUI-t használj. -
KTU
addikt
válasz
igergo19
üzenetére
TransferWise-t kár ide venni ebből a szempontból, itt lehet csak 1 árfolyam van (nem külön eladási és vételi),
De van plusz költség a váltásnál amit ki is ír, és fel is számol váltásnál.Egy kis marzs van, mindenhol, de jóval kevesebb mint a klasszikus módon működő bankoknál.
pl. CIB-nél kb. 10 Ft van €-ként az eladási és vételi ár közt. -
igergo19
tag
válasz
hedgehog
üzenetére
https://transferwise.com/hu/mid-market-rate
Itt pl. leírják, hogy az ő általuk kínált piaci középárfolyam az az árfolyam, amit az xe.com-on vagy yahoo-n is látsz. Plusz itt, a piaci középárfolyamról szóló leírásban is úgy hivatkozik rá, hogy ez az amin a bankok is egymás között kereskednek. Tehát akkor tulajdonképpen ezek alapján a piaci középárfolyam a bankközi árfolyam?
-
rejtő
tag
Szia.
Nekem nem települ a legfrissebb Revolut apk rootolt telóra. 5.29 verzió az utolsó ami működik. Yalp store-ból le tudom szedni a friss verziót, települ is, de hibával leállt azonnal.
A google play store nem is látja. Azt írja ez az alkalmazás nem kompatibilis a telefonnal.
android 7 van. Tehát megoldást tud valaki?
-
Sanyi.mTs
addikt
ha van pár száz euróm kp-ban, és nincs deviza számlám, hogy a legegyszerűbb, hogy eljuttassam azt a revoult számlámra?
-
csucsu52
aktív tag
Sziasztok!
Úton a rainbow disegn kártyám is a standard liláskék mellé.
Ám ha csak a rainbowt szeretném megtartani, a másikat nem használnám párhuzamosan feleslegesen mi a teendőm? ha eltávolítom az appban az elég? -
gzbotii
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Van ilyen. Az, hogy van rá workaround =/= működik bau.
-
KTU
addikt
válasz
magyarl
üzenetére
Revolut alkalmazást root-olt telefon esetén is lehet telepíteni a Play-ből.
Play-en megkeresed, telepíted, de nem indítod el!
hanem elrejted a Revolut alkalmazást valamilyen "rootcloak" móddal, alkalmazással (nézz utána telefonod topikjában).
Ezután indítod a Revolut alkalmazást.Ha nem települ a Revolut a Play Store-ból, az nem véletlen!
De nem a root miatt van! fentebb leírtam, kipróbáltam, újratelepítettem, működik.
Hanem olyan android verzióra akarod telepíteni amit már nem támogat a legfrissebb Revolut alkalmazás!Lehet telepíteni APKmirror és társai oldalról, akár a legfrissebbet (de erre kevés az esély),
De azért egy pénzed kezelésére alkalmas alkalmazást telepítesz.
ill. később jöhetnek a gondok, "nálam ne úgy működik", "... nem az látszik"
Akkor aki így telepítette kérem írja le hogy "nem Play-es Revolut alkalmazást" használ, melyik verziót.APKmirror és társai helyett telepítsd egy másik olyan eszközre amire "felmegy a Play-ből",
ezután nyerd ki az apk-t, és ezt vidd át a telefonodra, innen telepítsd.Tudom, Root és a pénzügyi alkalmazások...
Ne nyissuk ki ezt a vitát most. -
gzbotii
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Play/OS dönti el.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Rootolt készülékekre pénzügyi appok nem szoktak települni - biztonsági okokból.
-
magyarl
tag
Ha valaki szeretné root-olt Androiddal is használni a Play Store által tiltott Revolutot (mint én), annak találtam megoldást:
F-Droid -> Yalp Store -> Revolut apk (legfrissebb, Play Store-ról)

APKmirror-ra is felkerül, de ritkábban, így nem mindig a legfrissebb verzió.
-
fraba
aktív tag
válasz
ServerWorks
üzenetére
Szerintem semennyire. KP-t csak azért vettem fel, hogy egy magánszemély által szervezett útra befizessem a beugrót.

-
aujjobba
addikt
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Akkor fogadott ez, amikor megrendeltem az ingyenes kártyát, majd később véletlen rányomtam a mégse kérem gombra.
Miután újból próbálkoztam már ezek a fizetős opciók jöttek.
Írj rá a support-ra, appon belül tudsz.
Nekem megoldották, hogy levonta ugyan az 1800Ft-ot, de utána rögtön visszaküldte az ügyintéző. -
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést a sok kérdésért.
Elsődlegesen céges számlán gondolkodom, mivel vannak nemzetközi EU-n belüli utalásaink, ahol rengeteg pénzt lehetne igy sporolni. Viszont vannak komoly félelmeim is.
Az alap gondolat az lenne, hogy amikor külföldi partnernek utalunk, akkor A magyar céges OTP-s számlárol az OTP kártyával pénzt töltenék a revolut számlára, majd innen konverzió és utalás, igy gyakorlatilag minden költséget megusznánk.
Viszont olvasgatom hogy szigoruan nézik a pénz feltöltéseket, és nem szeretnék ugy járni, hogy lockkolják a számlát. Ha viszont beutalom a pénzt ugyan arról a magyar OTP számláról ugyan ugy ott van a nemzetközi utalás költsége.
Van erről bárkinek tapasztalata.Második etappan lehet az üzleti partnert is rávenném a revolutra, és ha jol gondolom ezzel gyorsula az átutalási idő is.....
-
válasz
ServerWorks
üzenetére
Hozzászólásod ütközik a PH! alapelvekben leírtakkal. Ha a TG modkerbe teszi, rajtad ragad (jogosan). Nem lenne egyszerűbb kerülni az ilyeneket?

-
DavidQ
tag
A minap vettem fel OTP-s ATM-ből és minden rendben ment.
más:
Ugye a standard díjcsomagban 75.000 Ftot lehet felvenni díjmentesen. E fölött 2% a sarc. Nos, ha a Revolut kártyámat beteszem egy Curve alá és a Curve kártyát használom pénzfelvételre akkor azt a Revolut minek könyveli? Kártyás vásárlásnak, vagy pénzfelvétnek?
Azért kérdem mert már felvettem a 75.000ftot, de még szeretnék pénzt felvenni, sarc nélkül. (Számlazárásom minden hónap 27.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest