Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
"Nem szerepeltünk a bejelentő térképen sem... "
Ezen nem kell csodálkozni, hisz ezt csak múlt héten jelenthette be az OTP, vagyis, ha a Revolut hamarabb rátette volna Magyarországot a listájára, akkor az szerződésszegésnek minősült volna.
mecsek20: A kártyáddal van a gond, nem a telefon régiójával vagy más beállítással.
-
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
írták redditen: véletlenül került bele a leírásba, mivel még nem teljeskörű, hanem csak limitált számú felhasználó számára érhető ez el
-
kukac7
tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
az app-ban meg nincs, de a wallet app-ban hozza lehet adni, felteve, ha:
"Visa BIN(6/8) amivel megy jelenleg : 459654
MasterCard BIN(6/8): 539123"raadasul semmi koze a revolut app-nak, hogy hozza tudod e adni a kartyat vagy sem. app nelkul is megy.
-
MrPeekaboo
senior tag
Egyébként ma jött új iOS app, ami már azzal büszkélkedik, hogy az Apple Pay működik, viszont sehol nem láttam az app-ban erre utaló jelet vagy hogy a meglévő kártyáim hozzá lennének adva a Wallet-hez.
-
streng
csendes tag
válasz
mecsek20
üzenetére
Apple Pay hivatalosan még csak UK és FR!! Nálunk azokkal a (régebben) kiadott kártyákkal működik amik ehhez a két országhoz tartoznak. Ez folyamatosan voltozott, hogy ki mikor milyen kártyát kapott. Mostanában országspecifikus kártyákat küldenek. A virtuális-nél lehet talán más a helyzet bizonyos esetekben.
Tehát mivel hivatalosan nálunk nem megy vagy szerencséd van és van felvehető kártyád vagy nincs...
Revolut nem erősítette még meg hogy G Pay vagy Apple Pay mikor lesz hivatalos nálunk. Nem szerepeltünk a bejelentő térképen sem...
(Fitbit Pay, Garmin Pay megy általában minden MC kártyával tőlünk is egyébként)/ Privát üzenetben tudok küldeni új regisztrálóknak olyan meghívó linket, amin keresztül egyéb akciókon felül mindig ingyenes a kártya kiszállítás is. A link tovább osztható...
-
RobexX10
aktív tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Még csak béta verzióba fut nem mindenkinek elérhető. Hamarosan élesedik.
-
mecsek20
tag
sziasztok,
most próbáltam hozzáadni revolut virtuális mc kártyát az apple pay-hez, de nem sikerült.képek lent
Egy éve regisztráltam, de csak szombaton töltöttem rá pénzt és igényeltem kártyát. A kártya postán van, ezért
a virtuális kártyát próbáltam regisztrálni de nem ment. Magyar területi beállításokon van az iphone. -
Tuomas
addikt
Ja ok, köszi, akkor nem maradtam le

Amúgy így, hogy az apple bevezette, gondolom hamarosan jön a google is, nem hiszem, hogy le akar maradni.
Szerencsére most megindult egy verseny a fintech cégek és a fizetési szolgáltatók és a bankok között, aminek szerencsére most mi örülhetünk. -
hedgehog
senior tag
válasz
sixtybi
üzenetére
Mennie kell 5K fölött is, ha rendesen ki van nyitva a telefon (vagyis unlockoltad ujjlenyomattal, vagy feloldó-mintával).
Én pont ezért szeretem, mert az összes többi általam ismert megoldáshoz (kivéve a Simplet) kell valami pinkód, itt nem. Meg azért, mert a Simple 2-3 másodperces várakozási ideje helyett itt létrejön már akkor a fizetés, amint kinyitottam a telefont és közelítem a terminálhoz
-
Krethx
aktív tag
Annyival kiegészítem hogy a kártyát mikor hozzáadtam nem terhelte be. (0Ft.-ot írt.) Lehet hogy amikor először fizettem az volt a terhelés. (?)
Tuomas:
Nálunk még nem elérhető. APK Downloader-t használom. Play Store linket kell megadni és letölti az aktuális verzíót. Ha frissítés jön újból letöltöd. Kizárólag free app-okat tud leszedni. -
sixtybi
tag
-
Tuomas
addikt
Ti hogyan éritek el a gpay-t? Vagy valamiről lemaradtam? Már kicsit nehezen bogozom ki

-
Krethx
aktív tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Értem köszönöm. Remélem mihamarabb mindenki tudja használni.
Nekem nagyon bevált eddig a GPay. Piszok gyors és egyből kapom az értesítést. (Revolut-tól is)
Egyszer volt problémám. Fizetés után levonta az összeget és egyből vissza is kaptam. (Refunded) Újra megpróbáltam és aztán simán lezajlott. Hozzáteszem az volt az első fizetés.Eddig Simple-t használtam de felfüggesztettem. Mivel többször is volt vele problémám.
-
gzbotii
nagyúr
Ők is olvassák a topicot:
Breaking news: a Revolut is elhozta az Apple Pay-t Magyarországra! -
hedgehog
senior tag
válasz
sixtybi
üzenetére
Előfordul néha, de újrapróbálva menni szokott. Ettől függetlenül azért persze érdemes tartalékkártyát magadnál hordani (ha van, akkor más szolgáltatótól, mondjuk ha Visa van befűzve a GPayba akkor valamilyen Mastercardot), mert néha a fizetésfeldolgozók is leállnak.
Viszont ha automata benzinkút volt, akkor inkább ott az a baj, bár azt a Revolut alkalmazásba is szokta jelezni, hogy "látjuk, hogy automata kútnál próbáltál fizetni, de azt egyelőre nem támogatjuk".
-
vnorbi
aktív tag
Elsőre nekem sem ment, és nem volt egyértelmű, hogy mi is történek. Az első úgy volt, hogy az e-mailből a link közvetlenül a Revolut appra ugrott, de ez látszólag nem csinált semmit. Aztán próbáltam olyat, hogy előbb böngészőt nyisson, és majd onnan menjen az appra.
Nem kellett hozzá pénzt előre fizetni, nélküle is sikerült az ellenőrzés.
-
sixtybi
tag
Próbáltam ma reggel google pay-jel, mögötte revolut kártyával fizetni benzinkúton. Nem ment.
Kis összegekre gond nélkül ment eddig így, itt viszont PIN-t se kért, azt mondta, használjam a chip kártyát.
Valakinek tapasztalata van erről? -
Krethx
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Google Pay- nél az in-store payments nem szokott működni. Nálam alap szinten volt egy Raiffeisen hozzáadva a Play Store-hoz. Programok vagy mai nevén app-ok vásárlására. De azt még nem a GPay-en adtam hozzá. Értelem szerűen azt is megjeleníti. Többen kérdezték a lokalizációt ami nálam Magyarország. Virtuális kártya csak Online vásárlásra használható. Egy év múlva lejár a kártyám. Kíváncsi leszek hogy majd az újat hozzá tudom e adni. Értelem szerűen ha addig nem lesz nálunk GPay. (hivatalosan)
Szerk:
Oliverda Nem neked szántam.
-
vdara
csendes tag
Sziasztok! Regisztráltam az alkalmazást. Mindent elfogadott, de az email visszaigazolást mindig visszadobja. Ez mitől lehet? Valakinek volt hasonló esete? Nem utaltam még el a 3500-Ft.
-
vizypeti
újonc
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem a tavaly rendelt VISA-t elfogadta az Apple Pay.
Idei Mastercard-ot nem. -
hedgehog
senior tag
valamit szerelhettek valóban, mert végre működött az én Visám is (Google Payhoz)

-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Sajnos csak bizonyos BINes kártyákkal megy.
Visa BIN(6/8) amivel megy jelenleg : 459654
MasterCard BIN(6/8): 539123Persze még akadhat 1-2 fajta, de eddig ez a fix.
-
brainticket
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
még nem hivatalos és nem minden ország/kártya megy
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Utána olvastam a revolutnak, de 1-2 dolog nem világos és tanácsot szeretnék kérni. Dolláros kártyáról szeretném majd feltöltögetni és nagyrészt Magyarországon használni a revolut kártyát. Ilyen felhasználásra milyen pénznemű accountot érdemes létrehozni?
köszi
-
ghostie
tag
válasz
alex devil
üzenetére
Ez majd kiderül akkor amikor lejár.. a feltételek, akciók változhatnak évek alatt olyan hosszú az érvényessége.
-
alex devil
senior tag
Csak az első kártya ingyenes vagy ha lejár kapok szintén ingyen újat?
-
kosmoo81
tag
válasz
instantwater
üzenetére
én voltam figyeletlen, le volt tilta az osztrák visa a netes vásárlásokhoz...
regisztrálni kellett a netbankban, azóta lehet feltölteni, egy megerősitő kódot kér smsben, de működik,és rajt van egyszerre a számlán! tökéletes! -
ServerWorks
aktív tag
Más nevén lévő kártyáról, vagy bankszámlájáról lehet rá utalni/tölteni? Ha jól sejtem csak bankszámláról... ugyanis bankkártyánál nevet nem is kér, alapból azt írja, hogy a saját néven lévő kártya.
-
bg24
csendes tag
válasz
instantwater
üzenetére
Az alap bankkártya nem rendelkezik hagyományos számmal. Rajta van a számla IBAN száma meg egy azonosító. De nincs cvv. Fura. Gondolom a drágább csomagok már jobb kártyát adnak.
-
-
kosmoo81
tag
sziasztok
nekem is uton a fizikai kartyam, van 3000 ft a szamlamon, probakepp tettem ra 3500at amibol 500at vissza tettem a rendesre, egesz gyorsan mukodik az ide-oda utalas is.
az lenne a kerdesem hogy a forint melle csinalok egy euros fiokot is, ahova osztrak szamlarol fizetnek be penzt (csak banki utalas johet szoba mert a kartyaval nem lehet fizetni sajna) eselyes hogy zarolnak vagy kissebb osszegnel nem valoszinu?
fizetes a kulfoldire megy, viszont minden mast a magyaron intezek, ezt szeretnem kikuszobolni egy revolut kartyaval, nem tudok valaki ilyesmire hasznalja-e esetleg?
-
xcsabo
őstag
Hogy lehet Visa virtuális kártyát hozzaadni? Nekem csak mc-t enged.
-
nutfile
aktív tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
nem.
viszont csak UK (GBP) kártyával megy, EUR-sal nem. de gbp-s kártyát bárki kérhet -
hedgehog
senior tag
válasz
üzenetére
Próbáld meg a twitter accountjukat, arra is szoktak reagálni: https://twitter.com/RevolutApp
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Se telefonrol se laptoprol nem tudok nekik irni
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Árpi001
üzenetére
Elég esélyes, hogy új felhasználóként nagyobb összeg befizetésére azonnal korlátozzák a fiókod. Ha a megtakarításodat helyezed el, akkor kérnek számlakivonatot arról a számláról, ahol eddig tartottad a pénzt, és valamilyen egyéb dokumentumot (ez nem kötött), amivel igazolod, hogy a megtakarítás miből jött össze.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Koszi de valami nem oke. Ezt az uzenetet kapom pirossal, miutan leirtam a gondom
"This person isnt available at the moment"
-
dosaa
csendes tag
Van Revolut fizikai MC kártyám és csináltam egy virtulálisat is, hogy tudjam a Garminpay-t használni.
Tökéletesen működik, viszont még 10e Ft-nál sem kért PIN kódot a terminál... másnál is így működik? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
üzenetére
https://www.facebook.com/messages/t/revolutapp így próbáld.
-
törölt tag
Tobb mint 72 oraja van blokkolva az accountom es most ott tartunk, hogy mar a chaten sem valaszolnak. Ez kurva jo.
Amugy facebookon melyik Revolut oldalnak szoktatok irni? Csak mert a "nemzetkozin" nincs messenger opcio
-
Árpi001
őstag
Sziasztok.
Most hogy itthon is elérhetővé vált a revolut, arra gondoltam hogy nyitnék náluk egy számlát, és a megtakarításomat(pár millió forint) át utalnám oda.
Számláról, a náluk nyitott számlára.
Eslső sorban azért hogy legálisan tudják forintról euróra, és vissza váltani mikor épp mi kedvezőbb. Ilyet csinált itt valaki?
működhet vagy van rá esély hogy zárolnak rögtön? -
hedgehog
senior tag
-
vnorbi
aktív tag
Nálam is 96 óra volt, mire a chaten előkerült valaki. Megbeszéltük, hogy küldhetem e-mailben és chaten is a dokumentumokat, ha a dedikált felületen nem sikerült.
Bérpapírt négy hónapra sikerült kapnom, ezért számlakivonatból is négyet küldtem, meg az adóbevallásomat a múlt évről. Mivel egyik dokumentum sem létezik nálam nyomtatott formában, mind nem hitelesített pdf-ben ment:
- Bérpapír a bérszámfejtő programból generált pdf
- Számlakivonatok a banktól letöltött pdf-ek
- Adóbevallás a NAV-tól visszatöltött xkr fájl betöltve ÁNYK-ba, és onnan nyomtatva pdf-be.A feltöltés után egy órával feloldották a korlátozást.
-
vmarci21
tag
válasz
brainticket
üzenetére
Még sosem kötöttem Revolutos utasbiztosítást, de azt elméletileg nem a Revolut nyújtja, és nem is velük kell beszélni, ha jól emlékszem arra, amit a bevezetésekor olvastam, egy német biztosító van mögötte, és őket lehet hívni, vagy nekik lehet írni ha van valami. Úgyhogy nem a Revolut ügyfélszolgálat kezeli az utasbiztosításos panaszokat, így az ők ügyfélszolgálata inreleváns a témában.
-
Jozsó
tag
Nálam is az volt, hogy 100k-t akartam pénteken feltölteni, rögtön kiírta, hogy korlátozzák a fiókomat, amég nem adok egy rakás papírt. Elküldtem, ma reggel csipogott a chat (96 óra, de ha a hétvégét leszámolom 48), hogy adjam meg még a kereset igazolásomat három hónapra, meg a bankszámla kivonatomat. Visszaírtam, hogy egy havit már küldtem, bankszámla kivonatról ment screenshot, azon látszik még egy hónap, ez nem elég? Elég volt, mert chat-en nem jött több üzenet, csak pár perc múlva, hogy leszedték a korlátozást.
Pénteken egyébként még az adóbevallásomat is csatoltam, meg pont nálam volt egy NAV-os jövedelem igazolás is. -
sixtybi
tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Konkrétan sikerült az instore paymentet bekapcsolni, tegnap óta csak így fizetek. Nagyon állat.
Nem tudom mi volt a hibaüzenet régebben. Valami olyasmi, hogy cannot be set.
Nekem a revoluton fizika MC és virtuális Visa van.
A MC-t most se tudtam regisztrálni in-store-ra, de gondoltam megpróbálom a másikat is, mert olvastam, hogy volt akinek sikerült. És lám.
De nem tudom mitől lesz sikeres, avagy nem. -
hedgehog
senior tag
válasz
sixtybi
üzenetére
néhány pontosító kérdés: korábban mi volt a hibaüzenet? (nekem ez most: double check your card details stb.)
az in-store paymentet is sikerült bekapcsolni, vagy csak simán látszik a googlepayban a kártya és kész?
(a google payban nekem is ott van, de az in-store payment bekapcsolásánál írja a fentit) -
Flinter
tag
válasz
evrynet0
üzenetére
"magyarországon az összes nagy bank ATM-je díjmentes"
Ezt tapasztalva + sokszor azért a környező országokban is járva ezért is lepődtem meg Boszniában és Albániában alaposan azon, hogy az ATM-ek többsége külön kp felvételi díjat számol* fel a kp felvételért.
(* erről azért a kp felvétel előtt tájékoztat, s ha nem teszik, akkor odébb állhatsz, hátha találsz jobbat.)Mennyire gyakori ez Európában ill. a világban? (Mármint hogy egy ATM extra díjat kér a használatáért.)
-
sixtybi
tag
Nekem sikerült a virtuális visa kártyámat berakni a google pay - be. Korábban nem ment. Érdekes.
-
attiati
veterán
Bankártyát adnék hozzá.....
De kér egy egyszer használatos jelszót a folyamat végén. Azt honnan kellene tudnom?
(sms nem jött, bankomnál nincs ilyen beállítva a kártyához)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest