- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Dee
tag
válasz
KSparrow #25722 üzenetére
Megértelek,de nálam még az első"szerelem" ég a a régi mobilok iránt!
Nekem egy olyan csereberés találkozó érdekelne. Biztos,hogy elmennnék rã,abban benne vagyok!
A FC valóban egy olyan felület amivel,folyamatosan foglalkozni kell!
Ezen én gondolkodom,hogy személy szerint tudnék e vele foglalkozni napi szinten. Igyekszem válaszolni nektek. Úgy beszélek mintha egy régi Butor darab lennėk;-)) -
Dr Dee
tag
-
válasz
KSparrow #25638 üzenetére
feltöltött rendesen, legalábbis amikor lehűlt, és újra bekapcsoltam, max.-on volt az akku.
Azt tudom, hogy van egy chip a telókban, ami arra van, hogy megakadályozza, hogy az akku túltöltsön,
de nem tudom, hogy annak a meghibásodása nem-e okoz szakadást, mert akkor viszont tényleg nem tudna tölteni. -
válasz
KSparrow #25331 üzenetére
még fogok a felületen csinosítani, de az alapja maradni fog (legalábbis nem tervezem, hogy jelentős mértékben változtassak rajta.)
Most még kevés dolog van, ez igaz, de folyamatosan tolom fel a tartalmat, csak idő kérdése.más: valaki közületek ért a HTML-hez?
csak mert jó lenne ennek a webes változatát elkészíteni. -
-
-
-
-
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #24851 üzenetére
Lehet majd körbekérdezek, hogy milyen árban tudják megcsinálni. Azon is meglepődnék, ha elvállalnának ilyen régebbi telefonokat, nem hogy 4000-ért
Elsősorban az lenne a célom, hogy megtanuljam a folyamatot és itthon is meg tudjam csinálni a jövőben is az ilyen problémákat.
-
gandol
csendes tag
válasz
KSparrow #24733 üzenetére
GF198
Valahol olvastam, hogy ezt az Ericsson előszeretettel adta ki kis cégeknek forgalmazásra, akik az adott országban kizárólagosságot is kaptak. Minden országban más volt a szitázott szöveg rajtuk, ezért van sok variáns... Volt ilyenem valamikor akkor néztem utána, de sajnos elcseréltem valami értéktelen kacatra, ezért válok meg nehezen a dolgaimtól. ;-) -
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow #24629 üzenetére
Nekem is volt hogy ezt írja ki egy telefon, de csak pillanatnyi elmezavar szokott lenni. Ha gyakoribb, akkor vagy a hálózatban van a hiba, vagy a telefon hálózatkezelésben. Meg kéne próbálni őket, más telefonokkal. Esetleg szoftverfrissítés, az ashán is, vagy sim csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged