- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zorzy4
addikt
válasz
bunkomen #28969 üzenetére
Szóval, idáig az volt a szempont, hogy ritka különleges telefon legyen. Kétsávos de még monokróm. Mostanában, mivel 2 kivételével mindent beszerzem amit akartam, engedékenyebb vagyok. Ha valamiért tetszik, jöhet őskövület, vagy színes kijelzős is.
Veleko Jó poén volt......
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #28973 üzenetére
Mindent, ami Nokia. A szobám egy archívum, múzeum, raktár, amit akarsz
idén asszem 9. éve gyűjtök. 271 típus, ebből (hirtelen fejből összeszámolva) 22 PROTO, (ha minden fázist más típusnak nézünk, és 7 olyan PROTO-m van, ami nincs meg véglegesben. Ilyen pl e60, van belőle 5 fázis,gyönyörűen látni a folyamatot, de végleges nincs, csak majdnem végleges proto) de van olyan USB modemem, ami nem jött ki, E75 proto.. Van még az N-gage QD proto, 7600 proto, első, még nem kiadott szériás E90, egybesajtolt N90 proto, 3650 prot 7650 szofttal, na meg a 7700
Véglegesekből meg a majdnem teljes N széria (N81, 92, 97 hiányzik), a teljes strapa-széria, a komplett 7260-70-80 illetve L'amour széria, kommunikátor széria (9000, 9110 és i, 9210 és i (ja, a 9210i is PROTO) 9300, 9300i, 9500; N97 ugye nincs, de van mini, E90 E7). Az NMT szett is elvileg teljes, 250-340-350-440-450-450VIP-540-550-640-650-720; Nokia 100, 101 ( a régi, olyan mint 2010, és az új 100-101 is megvan) Nokia 252NC, stb stb... sorolhatnám
Amúgy nekiálltam fotózni őket, mindet valamennyire bekapcsolva, elég lassan megy. Majd ha egyszer eljutottam oda, hogy megvan mindegyik, akkor nekiállok (terv szerint) weboldalt csinálni. Oda ki lesznek téve.
-
-
Sucuka
senior tag
válasz
bunkomen #28630 üzenetére
Nos uraim, kicsit elkalandoztam, de néhány oldalt visszaolvasva tudok erre a kérdére választ adni nektek:
bunkomen: Valaki aki otthon van alaplap terén, tudna valami okosat mondani, hogy mi történt itt?
(#28636) MurdR, : Nem, nem romoltt el az alaplapjaA látvány teljesen normális.
(#28647) KSparrow: Csodálkozom, hogy te meg pont nem tudod
Nos ezt a jelenséget úgy hívják, hogy BGA-underfill, vagyis BGA-tokozású alkatrészek hőre keményedő műgyantával való alátöltése. Ez a dolog még gyárilag kerül a telefonba, mégpediglen több ok miatt is. Az első, hogy ezeket az alkatrészeket ne lehessen cserélni a telefonban, ha ezek meghibásodnak, akkor a teljes alaplapcsere szükséges. Másrészt viszont védelemként is szolgál, így nem tud nedvesség szivárogni a kis "gyolyólábú" integrált áramkörök alá, és nem tud közvetlen károkat okozni. (Persze ez sem jelent 100%-os védelmet a nedvesség ellen.)
Akit esetleg érdekel, nézze meg, hogy csinálják:
-
gandol
csendes tag
-
-
-
-
-
-
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
bunkomen #28225 üzenetére
Nézelődtem, hogy mennyiért vannak most fent 6630-ak, mert ha olcsón találtam volna, akkor csak a dokkolót vettem volna meg, mert az mindenképp kellett, nem sűrűn találni. De most csak 5000-től felfelé vannak csak magában a teló, ami olcsóbb, az vagy hibás, vagy postázós lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpársportok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest