- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
bunkomen #30245 üzenetére
A magyar is qwerty.
Ha valakit érdekel: T68i, T28s, chatboard és SE bluetoothos kisautó.
-
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
bunkomen #29955 üzenetére
gsmserver.com-on. Alkatrészt keresni a legjobb, rendelni már sajnos nem, mert nagyon magasak a postaköltségek.
-
Dr Dee
tag
válasz
bunkomen #29943 üzenetére
Kœszönöm!
De szerintem a 06209000749-es számra ilyen kérést 10éve nem küldött senki sem
MMS beállításokat akkar küldeni.....
Amúgy egy érdekesség a fenti 20-as számon keresztül lehetet virtuális Tamagochit is tartani anno a Pannonnál! Normál díjas SMS-ekkel etetted meg itattad stb stb. Erre valaki emlékszik még?
-
ferret77
aktív tag
válasz
bunkomen #29820 üzenetére
Jól csinálod
Nekem is voltak még hasonlók. Pl. Két hibátlan N80, egy ezüst és egy fekete 1000ft/db. Az egyiket muszáj volt sajnos eladnom 7000ft-ért, hogy vehessek egy 6250-et postával együtt 6600ft-ért, ami nem volt szép, de hibátlanul működik, ezért vettem egy halott szépet 1500ft-ért, kicseréltem a házat és a halottat tovább adtam 1500-ért.
Vagy ott volt a full dobozos szép N70 2000-ért és eladtam 7000-értNekem még megvan a saját N70-em, amit régen használtam, ami szintén full dobozos és szép.
Egy hete a piacon vettem egy arany 3510i-t 200-ért. -
válasz
bunkomen #29721 üzenetére
„Jo allapotban levo megunt nokiamat cserelnem barmilyen jo allapotban levo Iphonera, esetleg Samsung Galaxy S4-re. Minden tartozeka meg van! ”
És ebből a kettőből csinált különösebb szégyenérzet nélkül egy „Iphone s4”-et...
(természetesen helytelen kis- és nagybetűkkel...) -
-
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #29438 üzenetére
800-ért N82? Annak mi értelme van az alkatrészeken kívül? Oké, én 25K-ért vetem, de akkor még nagyon jó ár volt érte, (32 körül voltak) és aktív hasznátra vettem, amit 2 évig teljesített. indezt tljes dobozzal, és Garmin navi szofttal. 12-15K körül most kapni szépet, ami jó ár, tekintve, hogy csak a gyári közkeret 11K, a gombsor 6K, és akkor plexiről, egyebekről még nem beszéltünk, amiből összejön még kb 5000, amit rá lehet költeni.
-
-
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #29293 üzenetére
Nekem egy BB 9000 Bold, de még tárgyalunk Novival, egyelőre az akkut élesztgetem. Meg egy Rogers függő 8100 Pearl. Na z nagyon faza, várom hozzá a nyitó kódot. (elvileg online ingyen generálnak, szóval királyság) Meg öszeraktam egy egyei fehete-barna 7373-ast, a jó anelt eltettem, és beraktam egy hang-hibásat. Szftverezni jó lesz, ha meg meghalt, akkor visszateszem a jó panelt
Ja, a Bold Akkuhoz barlácsoltam magamak egy saját bikázót, a rgi kábelem meg adapterem betettem egy csipeszes töltőbe. így ismerem az erejét, mindenre csatlakozik, és én raktam össze is
-
-
válasz
bunkomen #29262 üzenetére
nem is erre akartam kilyukadni, hanem hogy akkor „félig” AMD párti vagy.
#29266: de AMD-s technológiát használszMurdR: Igen, az FX-et sokat szidják a melegedés miatt. Hát nem tudom, nekem is FX van (FX-6300), de nem szoktam monitorozni a hőmérsékletét, szóval ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, viszont eddig nem tapasztaltam problémát, szóval nem lehet akkora gáz a dolog.
Teljesítményben viszont rendben van. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy amit mellette használok VGA, azzal már nem tudom rendesen kihajtani, ugyanis HD7770-em van. (a keretbe csak ennyi fért bele...)Lassan lehetne a topic neve Retro Mobil és PC OFF topic.
De szt is vedd figyelembe, hogy az AMD a többszálasításra hajt, ezért ők sok gyengébb magot használnak, míg az Intel kevesebb, de erősebb magot.
Csak a probléma az, hogy a sok lusta programozó baszik többszálasítani a programját, ami az Intelnek kedvez.
És tartok tőle, hogy emiatt van a melegedés, mert ténylegesen csak egy mag dolgozik, ami maxon jár, a többi meg csak a lábát lógatja. -
zorzy4
addikt
válasz
bunkomen #29160 üzenetére
Én sem vagyok oda a postázásért. Ha valami gond van, macerásabb a visszavásárlás, és bár elég prózai, de nekem nincs bankszámlaszámom, így a feleségemére megy az utalás. Gondolhatjátok, hogy abból a pénzből mit látok......
Más. Sikerült felújítanom, a z e61et. [link]
Ugyanitt bontott e61 ház magyar qwertyvel eladó 500ft. [link] -
bunkomen
aktív tag
válasz
bunkomen #29138 üzenetére
Ugyanattól az eladótól egy Nokia 6300 2000ft-ért, bezzeg az ilyen jó árak is akkor vannak amikor elköltöm a pénzem más sz*r telókra
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gyúrósok ide!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest