- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novinyul : a Nokia 6500 Slide lett a befutó !
Nem túl nagy ( Samu G800 ) és a kamerája is elfogadható, mellesleg nem is 1db van belőle eladó és jó áron is vanKöszönöm mindenkinek
-
Hy All !
Segítséget szeretnék kérni !
Fateromnak kéne egy feltolhatós mobil normális kamerával, nekem eddig csak a Samu G600 jutott eszembe,mert anno mikor volt nekem szerettem és tényleg elfogadható képeket készít...
A baj az,hogy 1db gsm boltba találtam ilyet de az is "normál" állapotban van hirdetve,szóval ki tudja milyen....Még az Innov 8 ami megfordult a fejemben de azt nem találtam sehol.
Kérdés, mit tudtok javasolni még ami tényleg elfogadható kamerával rendelkezik ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest