- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #31006 üzenetére
Naa, Ismerjük egymást, béke van! Legyen ott is az!
9300 talán, de nem hiszem, hogy menne a phoenix-szel, pláne nem Win8.1 alatt
)
Antik hír N93-ról, még a bejelentés előtt, mikor azt hitték, hogy kamu
Mindenesetre érdekes, hogy a proto-n a MiniSD takarója nem gumi, hanem ezüst műanyag
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #30934 üzenetére
amikor már összeállt a winfossal akkor már le volt szerintem játszva a dolog, 2006-2007 be megállt a nokiánál az élet, mintha nem hitték volna el, hogy tényleg szarul állnak és mindenki utolérte vagy még előréb is van a symbit meghagyják az olcsóbb gépeknek és a belle-t meg felturbózzák a kor követelményeinek, de hát nem
-
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #30696 üzenetére
Nem tudom. Dobozos a telefon, használtam is, minden szép volt és jó, aztán elkezdtek nem reagálni a gombok. jó, ezt valahogy még megoldottam, most viszont mikor betölt a rendszer, kikapcsol a telefon.
Nemrég vennem kellett egy új 3650-est, mert a régi nem kapcsolt be. Persze bosszant, hogy kidobtam egy halom pénzt rá, de örülök is, mert ezen hófehér a közkeret meg a bekapcs. gomb, 2 hónapot volt összesen használva a telefon. -
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #30663 üzenetére
Ez pont az a pár telefon, amit a dobozuk és az összes tartozékuk nélkül nem szabad megvenni, de ennek is a nagyképűsége nagyobb mint a tudása, csak ha a mobilarénás tesztek árait figyelembe veszem akkor a helyes árazási sorrend:
gold 400e felett
sapphire 340e
carbon 300e
black 150-200e
elvégre is egy darab szénszál lapka nem kerül annyiba, mint egy zafír drágakőde volt belőle egy két cég (goldstriker, knalish athem) által kreált giccsesebb darab is
sapphire platinum snow fox 340e huf
sapphire arte diamond 1000db gyémánttal 20e $
royal edition ?
princess 3,25 millió huf
(de ezek csak érdekesség képpen) -
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #30635 üzenetére
Gonosz vagyok, de nem akarom, hogy az legyen
Nekem meg a szomszéd (sorház, nem közvetlen, hanem a sor végén lakó) mondja, hogy van pár telefonja, és hallotta, hogy gyűjtöm őket. adott 3-at. Egy samsungot, egy 6230i-t, meg egy 6700c illuvial pink is volt köztük! A 6700 már régóta kiszemelt típus volt. Pont illuvial pinkben. -
Sucuka
senior tag
válasz
bunkomen #30549 üzenetére
Mekkora telefon volt anno, nekem is volt! Ez indította el a híres 6600sector nevű portált, amin akkoriban lógtunk sokan. Ismerős esetleg valakinek?
Különben grat hozzá!
-
-
ferret77
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #30385 üzenetére
Na ja, én se tudok ezzel mit kezdeni
Látok tegyük fel eny N92-t. Mondok rá valamit, mondjuk 2000, holott persze tudom, hogy begér 12-t is. Erre besértődik, hogy ez aprópénz. ergo van elképzelése az árról. de akkor írja meg azt. aztán az is lehet, hogy magammal szúrok ki, ha 10-et mondok rá, mert adta volna 1500-ért is. Nem, ha van egy elképzelés, akkor azt kell megírni. ztán irányár, és lehet alkudozni. Én mindig adok valami elképzelést, és ha olyan, akkor elmegy. ha meg nem, akkor megmarad
Persze alkudni is tudni kell, 15-re tartott 8850-est hoztam már el 3-ért -
LaciGSM
aktív tag
válasz
bunkomen #30385 üzenetére
Oké megértelek. de mivel magam sem tudom mit,mennyiért adjak, ezért kértem árajánlatot mindenkitől. írsz nekem egy üzenetet hogy : Hé haver, kéne ez meg ez, adok érte 3K OKÉ? énmeg visszaírok hogy gyere és vidd.... ennyi.
De ha ez így problémás, akkor kérdezd meg bátran hogy mennyit kérek azokért a gtelókért, amik téged érdekelnek! -
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #30371 üzenetére
Nem hinném, made by nokia szinte felejtős, de bontva már biztosan volt, az ilyen kamu imei oldalak, mint ami az egyik képen is van, röhejesek, én anno bevittem a gold artémat a nokiába leellenőrizték, passzolt minden, de a pc suite is gold arteként ismerte fel, megnéztem ezeken a csoda imei oldalakon, és karbon arte -nak írta, a másik nem is talált készüléket. Nem látszik sajna a burkolat minősége az elég árulkodó szokott lenni, hátlap belseje.
-
Sucuka
senior tag
válasz
bunkomen #30290 üzenetére
Na akkor én is boldogot kívánok!
És jó, hogy a "kaland" nem fordult rosszabbra.
Más:
Mai "bolhapiacozás" eredménye két db viszonylag szép, piros Nokia 640-es (NMT450 rendszerű) teló. Mindkettő beindult egy feltöltött akkuról, a saját akkuikból az egyik már elkezdett tölteni. Li-Ion mindkettő, és jó vastagok.
A harmadik készülék egy Nokia 540 (szintén NMT450), kék, de még nem teszteltem, mert nincs töltőm, és akkum sem, a sajátja meg nem indul, bár Li-Ion az is. Ez utóbbi telefonnak sajnos a bekapcs gumigombja hiányzik.
Nincs nagy tervem velük, igazából valószínűleg áruba bocsájtom őket, viszont inkább csere érdekelne, így ha valakinél van elfekvőben kihasználatlan PMR-adóvevő (walkie-talkie) akkor az érdekelhet.Képek:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZEN.com
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Kerékpársportok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest