- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #31135 üzenetére
Sajnos nem. Egy sim kártyám van. Az okostelefon adta lehetőségekről pedig nem szeretnék lemondani 1-2 napig se. Egyszer hazavágtam az androidot akkor N73-at használtam pár napig, jó volt szép volt. Szilveszterkor pedig szintén nálam volt egy 6680, mert éreztem hogy le fogok merülni. Így is lett.
Arról nem is beszélve, hogy még mindig lusta voltam elmenni micro sim adapterért, így meg elég nehéz belejátszani a régebbi telókba
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Total Commander
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- XIAOMI Mop 2 Pro+ robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest