- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #11214 üzenetére
Igen álltalában pakkokban veszek telefonokat,sokkal jobban megéri
6600,6610,3330=4500ft postával
5510=2500ft postával
T200=1000ft postával
T29s=1600ft postával(#11217) T0rnad0 Igen Vaterás
Külseje elég ütött-kopott és a flipje is elég gyenge,dem olyan erős már benne a rugó,de a működése hibátlan.Térerő is rendbe van.
-
kadam4
tag
válasz
zorzy4 #11113 üzenetére
Ezt már én is néztem.
Nem tudom hogy van ez. Én amiket láttam már többnyire kék előlaposak, azokon nem volt rajta az öt karika, egyszer viszont találkoztam egy fekete színűvel, azon meg láttam a karikákat.
Lehetséges hogy szín szerint így adták ki őket?
Vagy ha valaki tudna róla valamit, az leírhatná, mert érdekelne.
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #11070 üzenetére
Erről a panáról már biztos kérdeztem, de ez ütésálló?
-
T0rnad0
addikt
válasz
zorzy4 #10925 üzenetére
meroly és minolta5: köszönöm a választ. Azért kérdeztem, mert most 2 napot megy és itt vettem area_51 fórumtárstól és ő már hirdetett úgy T28-ast ultra slim akkuval, hogy "az akku szinte újnak mondható (brutál ideig megy, egyszerűen nincs türelmem megvárni míg lemerül)"
Ha egy vadi új ultra slim akksi 1 hetet kibír, az már nekem jó ( pár sms, ébresztés, 5 perc telefonálás/hét ) -
pszili8
aktív tag
válasz
zorzy4 #10827 üzenetére
Ki volt az az idióta aki elvitte a B&O-t?
Csoda120: Régebben én is csodálkoztam ezen a hirdetésen,lehet mindháromra rámegyLáttam már pár terméked,engem már majdnem minden nap felhív valaki ,hogy látta a termékem vaterán,adom-e olcsóbban.
Pastika: Szép darab,grat.Egyébként úgyanúgy néz ki mint a 9000,csak ennek már nem trackballja van,hanem érintőgombja.Én most 9000-en gondolkozom,nem akarok sokat költeni,de most várok,mert lehet h lesz egy iphone 4 utánzatom,vagy meizu m9 kínából. -
-
selenge
tag
válasz
zorzy4 #10728 üzenetére
én kb ugyanerre használom, de még nem találtam meg a tökletes gépet... mpx300nagyon jó, de nincs benne rádió, lassú és már sajnos elavult.
nem tudom mi lenne a megfelelő választás, amit a pénztárcám is elbír... az se p1i tetszett, de a symbiant nem bírtam elviselni, win os kell
-
törölt tag
válasz
zorzy4 #10713 üzenetére
A nokia a nem okos telefon kategóriában most is a legjobb.
Ezzel abszolút nem értek egyet. A koreai gyártók lassan keresztbe lenyelik a Nokiát (is), példát statuálva minőségben, innovációban és legfőképpen ár/teljesítményben.
A 6230(i) valóban új és forradalmi VOLT kb 5 évvel ezelőtt. (Talán másik nem felsőkategóriás modellt nem is tudok mondani, aminek ilyen sikere volt 6300?) De azóta mi történt? Az ezredik bőrt húzzák le ugyanarról az alapról... Nem akartam én vitatkozni, utólag is bocsánat a hívőktől, de nekem a Nokia (mostanában) egyet jelent a túlárazott butácska tucattermékekkel. A Nokia a mai napig abból él, abból próbál plusz ezreket kicsalni a vevők zsebéből, amit jónéhány évvel ezelőtt letett az asztalra.
Tény, hogy az összes gyártó vergődik, de pl a SE-nek sem volt sikeres középkategóriás telója a K750 óta. Valahogy úgy látom, hogy kezd megváltozni a kínálat összetétele és egyre nagyobb az oprendszert futtató okostelók aránya, egyre alsóbb kategóriákba beszivárog a Symbian is.
Várom a kövezést.
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #10596 üzenetére
Felnőtt,meglett emberek is csinálnak hülyeséget,szóval nem csak a kor a lényeg,de az tény,hogy fiatalon "bolondabb" meggondolatlanabb az ember.Szerintem inkább az a gond,hogy sok olyat leírnak amit nem gondolnak komolyan,csak hirtelen felindulás...
Én is sokszor gondolkoztam már,hogy felhagyok az egész gyűjtéssel,eladom az összes telefonom vagy Ksparrow-nak ajándékozom
de sose írtam ki ide,mert tudtam,hogy másnapra úgyis meggondolom magam
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #10577 üzenetére
Mást is vennem kellett (nem telefont
) és nem volt nálam annyi zseton,hogy a 3200-t is megvegyem
3200 1200ft lett volna a T10 pedig 300ft volt,de így visszagondolva nagyon bánomA T10-et azért vettem meg mert szép állapotban van nagyon,ezzel együtt van most 5db T10-em
Sötétkék
Babakék 2db
Rózsaszín
Citromsárga lecsúsztatható flippel -
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #10356 üzenetére
Igazad van,hisz sok tömegtelefon.Nem is adnék ki pénzt egy ilyen pack-ért.Ezeket egy MT50-re és egy C35-ösre cseréltem,ami szerintem megérte.Igen én valamiért annak a híve vagyok,hogy sok sz@rból könnyen lehet csinálni egy jót
Emiatt donor párti vagyok
Hol férnek el??Lassan már sehol sem.Kinyitom a szekrényajtót és potyognak kifele
Holnap csinálok egy képet,hogy mekkora a zsúfoltság
Amúgy pont ma gondolkoztam és szántam el magam.Az alcateleket,motorolákat,siemenseket,lgket mind száműzöm egy dobozba.Csak a Nokiákat,Ericssonokat,Benefonokat és pár egyedi,különleges telefont hagyok a polcokon.Jahhh,meg mennek a vaterára
Tényleg lenne is egy pár kérdésem
Utalnám a 100ft-ot a vaterának.A névhez mit kell írni,kinek küldöm?
Vatera 6%-ot vesz le az eladot termék árából?
Ott lehet-e UP-olni vagy lejárat,felrakási sorrend van? -
-
pszili8
aktív tag
válasz
zorzy4 #10109 üzenetére
Ez egyértelnmű,minket egyből lecsuknának....az a történet lényege,hogy munkások béreltek házat a gyújtogatótól,több mint 100k-ért,de egy 10nm-es lyukért,ezután tatám kiadta nekik a tanyáját ingyen,csak az volt a feltétel,hogy tartsák rendben,ez így is volt szépen kipofozták meg minden,de ugye a gyújtogatónak fájt az a kiesés(ma 3 ember előtt kijelentette,hogy szerencse,hogy leégett a tanya,mert legalább hozzá mennek az albérlők).Egyébként hál istennek menthető,statikailag rendben van.plafont kell csinálni,padlót,falat vakolni,meg elektronikát újra megcsinálni(megolvadtak a falban a vezetékek).Ami a legfájóbb hogy a takarmány,vetőmag odaveszett(megfőtt a krumpli a zsákban).
-
arkades
senior tag
válasz
zorzy4 #10100 üzenetére
Igen tudom, hogy legendás a készenléti idő, csak nem gondoltam volna, hogy egy ilyen régi modellnél is. Azt mondta az ember, hogy nem kell minden évben új telefon. Ennek jegyében a felesége 2005 óta használta a készüléket, és mondhatom olyan mintha új lenne. Nagyon szép.
-
arkades
senior tag
válasz
zorzy4 #10091 üzenetére
Gratu. Nagyon szép telefon. Csak a Philips-re reagálva írom, hogy én viszont egy gyönyörű full dobozos Philips 330-ast vettem. Amilyen kis pici telefon, ki sem néztem volna belőle, hogy a hátlapja fém. Harmadik napja van bekapcsolva éjjel-nappal, de még mindig tele töltöttséget jelez.
-
Earl_Muttley
őstag
-
-
törölt tag
válasz
zorzy4 #10038 üzenetére
Van egy titkos románcom az Ericssonokkal is.
(Életem első telefonja egy Cápa volt) Amúgy megvan minden Pana amit akartam (persze a GD95-öt kivéve) és fel is vannak újítva, úgyhogy egyenlőre ennyi. Egy GD75-öt akarok még esetleg...
Szerintem korrekt az eladó és nem hamisítottat árul. Fórumon akadtam rá, ott lejött, hogy komoly gyűjtő.
-
törölt tag
válasz
zorzy4 #10018 üzenetére
Egy kis csemege. Fent volt az r520m UMTS is csak elvitték.
Többieknek:
Megjött a T39m, hibátlan állapot, független, töltővel, Ericsson tokkal, headsettel és ULTRASLIM AKKUVAL, ami ráadásul működik, csak túlmerült és várni kellett 5 percet még elindította a töltést.
Hát kell ennél jobb ezeröccázé?
Jah, a flip több mint 30 ezerszer volt nyitva és csak 52 óra beszélgetés van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged