Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KSparrow

őstag

válasz kadam4 #11114 üzenetére

olimpiról kb semmi infó nincs. az se tuti, ki kapta, mert vagy az olimpikonok, vagy a sima emberek is vehették ugye a korlátozott számban. de az is kérdéses, ki adta ki, és összesen mennyi van belőle. a kék pl 1xxx sorszámú, az enyém fekete és 0435. a tied is nullávan indul, nem?
    amúgy nagyon szép darab, grat!
    az a baj, hogy sokban cserélték a panelt. az enyémben pl én csináltam, mert van egy karcmentes 2110esem, amiben i volt, meg ez, ami nem volt i-s. viszont a karcmentesen a bill. OQZ-s, (mmint ezek a nullán vannak, azaz ez a sima gombsora) és nem passzolt a panel. az olimpiban meg i-s gombbal volt sima, szóval ment az előlapcsere, így van egy 2110i olimpifonom, meg egy 2110-em matt állapotban.

ma megérte kimenni, leltem egy 6111-est, amiben végre jó a szalagkábel, át is műtöttem az enyémbe, így van egy szép és jó 6111-em is végre. találtam 6600 roncsot is, amiben a panel jó, nekem meg panel kellett, jó házam van, megvolt az átépítés, van egy jó meg egy BT és kicsit szoftverhibás, rozzant 6600-ám. Minolta kollégával piacoltunk, és leltünk egy Nokia 2100-t, egy 3200 Dummyt, me egy Motorola V80-ast, ami bekapcsolt, de a vezérlőgombok nem mennek sajnos, lehet tudok majd vele valamit kezdeni, még nem néztem meg.
    a legjobbat meg a végére hagytam:
    Nokia 2126, csak a Tracfone logo nélkül, egy-két mikrokarccal, szóval szinte zsír új!
    a 2100 és a 6600 (roncs)alkatrésznek(pl kijelző) kell valakinek? (a 6600 megy, és asszem független, de nem megy a BT, és a fájlkezelőt nem nyitja meg)

Új hozzászólás Aktív témák