- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
pc-user #26500 üzenetére
Péntek déltől szerda délutánig használtam úgy hogy 15,00 óra körül villant fel először az akku feszültség alacsony ikon. Éjjelre sem kapcsoltam ki, átlagos használat, napi pár sms. 2003 as a telefon, az akku sem mai , de nem tudom h az első e még. ez 5 nap simán volt, elégedett vagyok vele.. Ja , és persze azt hozzá teszem h az eladó elmondása szerint fogalma sincs h mikor volt használva utoljára. /gyűjtemény része volt /
-
zorzy4
addikt
válasz
pc-user #26316 üzenetére
Hát eleve nem szabad rajtahagyni, a telón, max lecelluxozva ahogy ksparrow teszi. Azért, mert akikapcsolt telefon is fogyasztja az akkut. Én külön dobozba tárolom az akkukat és ha használom, akkor teszem rá. Sajnos néha így is elhalálozik valamelyik, pl nálam a benefon track és esc akkuk.
-
KSparrow
őstag
válasz
pc-user #26316 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy 249 telefonnál -és ez csak Nokia s típus, darabra bőven 300 felett van- nem nagyon lehet mindig jó az akku. Igyekeztem úgy eltenni, hogy feltöltve, és egy papírral alatta. Így nem merül annyira, mert olyan, mintha nem lenne rajta, csak állna külön. Meg ha ki is folyna (bár nokiákra nem jellemző), így van, ami megfogja, és nem marja le a sav a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- VEVOR 3040 CNC
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest