- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
pc-user #26500 üzenetére
Péntek déltől szerda délutánig használtam úgy hogy 15,00 óra körül villant fel először az akku feszültség alacsony ikon. Éjjelre sem kapcsoltam ki, átlagos használat, napi pár sms. 2003 as a telefon, az akku sem mai , de nem tudom h az első e még. ez 5 nap simán volt, elégedett vagyok vele.. Ja , és persze azt hozzá teszem h az eladó elmondása szerint fogalma sincs h mikor volt használva utoljára. /gyűjtemény része volt /
-
-
zorzy4
addikt
válasz
pc-user #26316 üzenetére
Hát eleve nem szabad rajtahagyni, a telón, max lecelluxozva ahogy ksparrow teszi. Azért, mert akikapcsolt telefon is fogyasztja az akkut. Én külön dobozba tárolom az akkukat és ha használom, akkor teszem rá. Sajnos néha így is elhalálozik valamelyik, pl nálam a benefon track és esc akkuk.
-
KSparrow
őstag
válasz
pc-user #26316 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy 249 telefonnál -és ez csak Nokia s típus, darabra bőven 300 felett van- nem nagyon lehet mindig jó az akku. Igyekeztem úgy eltenni, hogy feltöltve, és egy papírral alatta. Így nem merül annyira, mert olyan, mintha nem lenne rajta, csak állna külön. Meg ha ki is folyna (bár nokiákra nem jellemző), így van, ami megfogja, és nem marja le a sav a telefont.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Formula-1
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest