- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
draco31 #18565 üzenetére
Tessék, N95 8gb 12ezerért.
-
draco31
veterán
válasz
draco31 #17908 üzenetére
Valaki a fent említett N73-at nem szeretné magának esetleg?
Gondoltam megkérdezem még egyszer tőletek, aztán megy vaterára.
A kamera kilépései úgy tűnik hogy megoldódtak, a gyári hátlappal lehet valami, mert most egy utángyártott van rajta, és azzal működik rendesen.
A gombsor is kissé normalizálódott már. Nem bolondul meg annyit, mert hiányzott egy darab ragasztó a középső fémkeretről, és emiatt rövidzárlatot csinált a kamera gomb. -
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #18260 üzenetére
igen, az lesz az. Van rajta egy bevágás.
Nézd meg az akkut. a mostaniak mind 3,6/ 3,7V-osak, a régiek (kivéve 3210, ami 2,4V) 6V, az NMT-k akár 7,2V-osak. Ezért is ment el pl a 3110 egy eredeti '97-es akkuval ( egy 7,2V-ossal az 550-ről) egy hétig, hiszen a 3110 gyárija "csak" 6-os. Asszem nem is töltené fel rendesen. -
LaciGSM
aktív tag
válasz
draco31 #18172 üzenetére
van is hozzá, de nincs kedvem a P-ből kibányászni, adapterezni, aztán vissza....
Van itthon próbakártyám, azt szoktam beledobni,átnézem,nyomkodom, aztán ennyi+ árulja már el nekem valaki hogy itt a fórumon amit a névhez választasz képet(arcot)
hogy lehet az hogy valakinek tök jó van pl: Darth Vader, Angry Birds, Hulk stb....
de nekem a beállításaimban nincsenek ilyenek... de akkor honnan a fenéből.... -
LaciGSM
aktív tag
válasz
draco31 #18098 üzenetére
azt úgy sikerült hogy nyáron a kocsiba ablak full leengedve, a teló a felrakva a műszerfalra, 90 körüli sebességnél, élesebb kanyar, a teló meg szépen végigcsúszott a műszerfalon és kirepült a jobb első ablakon
akkor még 50-60 ezer körül ment az ára a 6210-nek!
megvettem törötten 2000ért alkatrésznek!
kapott egy gyári új házat és hibátlan lett! elég sokat kerestem vele -
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #17708 üzenetére
Jobb állapotban ér olyan 10 körül, normál állapotban 8. A nagyon pöpec 13-15, a tiedre olyan 3-4000-et mondanék. Ez persze nem azt jelenti, hogy meg is venném ennyiértegyrészt, mert nekem már van, másrészt mert a házzal van meló, rá kell áldozni, és aki nem szerette vagy nem köti hozzá valami, annak még ennyit se ér...
-
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #17688 üzenetére
Hát nemigazán...
Egyelőre nyertem 1ft-ért szalagkábelt, burkolatot tudok rá, telefonom meg van, csak két darabban.
Ha megy a szalagkábellel, akkor felújítom, ha nem, akkor hagyom a fenébe.
Ha megy, akkor lehet kell majd egy csúszka, és lehet tőlük, de hogy én nem rendelem meg, az tuti..ink. megkérek valakit
Amúgy én ezt néztem volna. van kék is, ami kicsit olcsóbb, (és semmi színre utaló dolgot nem láttam a sajátomon, sztem édesmindegy, milyen a slide benne...) -
orion1025
őstag
válasz
draco31 #17361 üzenetére
Úú ilyen retro pisztolyom nekem is van, csak szürke színű és zöld gombos
Már nem is használom hosszú évek óta, csak a pákát, mert ezzel apróbb dolgokat nem igen lehet forrasztgatni és nem egy kezes jószág
De ha sikerült és minden okés akkor grat!Abban pedig tényleg szerencséd volt, hogy sok zavaró tényező nincs a gombok közelében.
-
orion1025
őstag
válasz
draco31 #17347 üzenetére
Az már gázabb helyzet ha nem csak a forrasztás engedte el, hanem a panelba "beleszabott" kicsit.Akkor ez még rontana a helyzeten, amit talán átkötéssel meg lehetne oldani.Ha tudsz bánni a forrasztóval és nem remeg a kezed, megér egy próbát véleményem szerint, mert én tutira megpróbálnám.
Ha meg valakinek kell E90-be való szinte teljesen új mikrofon (2 hetet használt, ezekbe a típusokba jó: E90,6290,6110N,8800 Arte,N93i), az nálam talál egyet.A "szakszervízben" javított régi E90-s telefonomból való.Ahol csinálták, ott nem ismerték az alsó forrasztás rendes kezelését, így kábel szálakkal forrasztották oda (ettől a frankó megoldástól lett valami baja a telefonomnak, a szalagkábel megsérülés csak hab volt a tortán), de panel kidobáskor leszedtem róla és elraktam magamnak.Ahogy nézem elég drágán dobálják őket, így akinek égető szüksége lenne egy ilyenre az írjon, és valami minimális dologban megegyezünk. -
orion1025
őstag
válasz
draco31 #17174 üzenetére
Ez alapján próbálkozz majd: [link]
Anno az E90-m product kódját én is átírtam, mert hiába volt független, pannonos hálózatúként (gyárilag 20-s korlátozású később függetlenített telefonról van szó) nem tudtam frissebb szoftot felrakni.Egyszerű mutatvány, semmi ördöngősséget nem igényel.
Az lemaradt, hogy a program által mutatott kódra ha rákeresel, akkor biztos megtalálod milyen hálózatú.
-
-
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #16106 üzenetére
Én úgy voltam az egésszel, hogy 3410, 5140i, elvoltam azzal, hogy a telefon egy valamit csinál, max fut a stopper a háttérben.
aztán mikor meglett az 5310, és már a zene is ment a háttérben, akkor egyre jobban megtetszett. majd a végén kaptam egy 6680-ast, nyomkodtam, megtetszett, beletettem a kártyám, aztán annyira megszerettem, hogy mikor Berlinbe mentem, akkor is azt vittem magammal. (hozzzá tartozik, hogy mivel szoftveresen szórakozott az 5310, az már nem volt aktív telefon, lehet azzal maradtam volna.) A végén annyira megszerettem, hogy mikor új telefont néztem, lassan 2 éve, más szóba se jöhetett, így lett az N82. persze, amellett volt minden más "vacak", 8850, 8910, 6110, stb, aztán egy jó ideig az N76, E50, E60, E71 majd meglett az E61, és az akkora szerelem, hogy már 4 hónapja nem retrózok jobban. Két-három nap N80 volt, de az E61 az igazi.
Android nekem nem kell, sőt, érintős se. Szeretem, mikor kattan a gomb, hogy vakon is kezelem, hogy ismerem a telefont. Érintősből is ptóbáltam párt, de nem tetszett. 7710-est is használtam, van is, de az se az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- RAM topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged