- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz
zorzy4 #14313 üzenetére
Ez lehet egyedi dolog is. Nálam ahogy emlékszem ilyen gond sem volt.
Viszont ez a Siemens is elég térerős...egy vodás kártya van most benne,és itt az nagyon gyenge;a lakásban alig van átlagos telefonon,de ez még nem vesztette el. Volt pár próba hívás oda vissza,elég stabilnak tűnik. -
G.FeT
tag
válasz
zorzy4 #14078 üzenetére
Ez anyagában színezett, nem fújt, úgy néz ki, mivel belülről is ugyanolyan szürke. Na mindegy.
Az enyém is T függő, de turbo SIM-mel jól működik. Van egy másikom is, ami független, de az pár másodperc után kikapcsol. Átraknám én annak a középrészét, de az meg úgy le van gyalulva, hogy inkább nem. Egyébként mintha az egész rész kifakult volna kissé a másikhoz képest. -
pszili8
aktív tag
válasz
zorzy4 #13949 üzenetére
Gyári minden,nem új,de szép állapotú.A telefont magát Vandaru-tól vettem,szép volt alapból,csak nagyon koszos,le kellett pucolni.Az R520-as nem pakkban volt,csak 2db-ot árult egyszerre az eladó,még nincs nálam.1 éve alig találtam most meg lesz 3db,ráadásul 2 féle színben.Közben megjött a 2110 dokkoló is.
-
allando
tag
válasz
zorzy4 #13896 üzenetére
Azért írtam ide mert hátha valaki magára ismer....
Modjuk a "vevő" egyetlen értékelése Berkitől van.
Hátha olvassa és megcáfolja vagy megerősít...
Na mindegyMindenesetre figyelemmel fogom kísérni a sikeres adásvétel utánni értékelést.
Volt már máskor is hasonló (nem nála) ahol az adásvétel után 1 órával már a postán megvásárolt termék nem felelt meg és a tranzakció Nem jött létre. Gondolom ürhajóval szállították -
válasz
zorzy4 #13718 üzenetére
Remélem a készülék működni fog neked!
Én is licitáltam rá még az elején, de kiszálltam, mert egy fényképezőgép kellene inkább...Majd számolj be, ha meglesz - érdekel!
Nagyon tetszett az az R520!
Nem is értem miért nem lehet ezeket kapni most is kissé modernebb formában.
Ilyen hidegben a kisf... tapizza a érintőkijelzőt!Haverom az északi sarkkörtől 35 km-re lakik.. Ott nappl -27, este -35, 40 van!
Na ott nem sok ájfont lehet látni, inkább a régi nyomogombosak mennek!Még egy érdekesség: Ott is van fizető parkolás - és működnek az automaták!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Synology NAS
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest