Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
kovy79 #18283 üzenetére
A hosszabb leírással csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy itt még relatíve akad "kínálat" is néhány nagyobb városhoz képest.Az pedig egy másik tényező, hogy mi a határ mellett vagyunk, és hát próbálnak a jó emberek a nyugatról érkezők pénztárcájához igazodni kicsit, hogy több legyen a haszon
-
orion1025
őstag
válasz
kovy79 #18281 üzenetére
"Vidéken egyébként azért drágább minden, mert nincs akkora kínálat és sok vidéki embernek egy pl D900 is új telefon."
Egyedül ezzel a részével nem értek egyet, a többivel maximálisan.Én 3000Ft-ért hirdettem meg a 3310-m, de az nem lutri telefon, igaz csak páran érdeklődtek felőle, így valószínű megtartom vésztelefonnak.Vidéken (bár ez is egy ostoba kifejezés, mert nem Pest a világ közepe...) azért drága minden, mert nincsenek akkora méretű piacok.Ergo ennek még az a vonzata, hogy nem sok hozzá értő megy ki.Tehát egy ilyen ember a 3210-ben is hatalmas lehetőséget lát, ezért nem kapod meg 2-3000Ft alatt.Egy D900-t is meg lehet kapni fingért, de kevés rá az esély.Persze vannak kivételek mindig, de itt 500Ft-ért maximum a képedbe röhögnének meg annyiért esetleg csak kérdezhetsz valamit.Azok meg szerencsések akik apró pénzért be tudnak tárazni hétvégente.Ha így lenne itt is, lehet nálam is beindult volna egy aktív gyűjtögetésEzzel remélem nem bántottam meg senkit, de ezt tapasztalatból írtam le nem hallomásból.Nálunk például van két csarnok, az egyikben csak élelmiszer van, a másiknak meg a harmada úgyszint zöldség, a többi meg a szeméttel egyenértékű.-12 ember árulgat csak telefonokat, így itt beszerezni lehetetlenség bármit is.
-
KSparrow
őstag
válasz
kovy79 #17941 üzenetére
azt hogyan? a telefonok benn vannak 6 üvegvirtinben, köztük 1-2 öntöttvas kályha.
Facebookomról leszedett képURL-ek:
ezen én is virítokÉs ott a 6650 is
pár fóliás előlap-3120, 7210, 6610, 6610i,...
Megnyitó, Novinyul háttal, én oldalról, mögöttünk meg jobb szélen egy Origós újságíró, Minoltát takarjuk
a híres 3xxx-as széria
Még a nap is rásüt a hamarosan húszévesre
egy féltégla -
ferret77
aktív tag
válasz
kovy79 #17917 üzenetére
Én is voltam a kiállításon és készítettem képeket, amiket beraktam más fórumba. Remélem nem gond, ha belinkelem.
mobilmementók képek -
iday
aktív tag
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
kovy79 #17503 üzenetére
nekem volt 2db 6310i-m. fel akartam újítani őket, 3 hónap keresgélés után feladtam! megjártam az E-bay-es cuccal is. förtelmesen rossz minőség,
nem illeszkedik, sorjás, nagyon csúnya, a billentyűzet olyan mintha én öntöttem volna otthon műanyagból, sok esetben bele sem passzol az előlapba!szóval sok szerencsét kívánok, és talán vedd fel a kapcsolatot anevemearl kollégával!
úgy emlékszem neki volt szép állapotú,bontott GYÁRI ,előlapja..
-
.bruszli.
senior tag
válasz
kovy79 #13241 üzenetére
Nekem elsősorban gyűjteménybe kellene ( mondjuk eleve csak szép állapotú,rendesen működő telókat 'gyűjtök' ) de nem árt,ha működik is. Kollegám viszont napi használatra keresne egy T28-ast...szóval jó lenne,ha menne rendesen.
Postával rendben volt minden ? Mennyi idő alatt jöttek meg kb ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest