- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
puputewe
csendes tag
válasz
Dr Dee #31894 üzenetére
Majd ha lesz kis időm, szívesen leírom a történetét, 2002 óta gyűjtöm a telefonokat. Soha, senkivel nem osztottam meg, milyen darabok vannak, nem volt publikus - egyszerű okkal, magamnak csináltam
Bődületes idő és pénz van benne
))))) Mindent, de tényleg mindent működve raktam el, de 2011 óta - mióta az első fiam megszületett, nem nyúltam hozzájuk. Ezért döntöttem úgy hogy felszámolom, hogy másnál - ahogy azt az aukcióban is írtam - lehetőség szerint másik gyűjtőnél "élhessen" tovább, nekem bizonyosan -a sok munka (projekteket viszek vezetőként) és a gyerekek miatt nem lesz rá időm. Talán a készülékek állapotából is látszik, hogy nem "agyon karistolt" valamik - egyenként, mindet kitakarítottam és felújítottam, ez volt a hobbim annak idején. Nyilván a cél az volt, hogy jó állapotú, működő készülék váljon belőle. Természetesen az akksik ennyi év távlatában valószínű nem mennének már napokig, de több esetben simán bejátszik a full - akksis - működésképtelenség is: ez nem zsákbamacska, aki kicsit is ért hozzá, pontosan tudja, hogyan működnek az akksik.
-
Elims
veterán
válasz
Dr Dee #31895 üzenetére
:-))))
Én vhol Bunkomen-t is megértem. Csak akkor az eladò ne vàrjon nagy "szàmokat".
Egy lutrira nem licitàlnék egyàltalàn.Ha viszont van egy ilyen lehetőség mas a helyzet..
Mondjuk ebben meg az eladònak van kockàzata..mivan ha kifog ey tuskò senkit aki ràmondja a tökéletesre is,hogy nem működik. :-/Ejj.rizikòs ez.. :-(
Én tudom magamròl,hogy nem tennék ilyen gusztustalansàgot,de mivan ha tényleg nem jò vele vmi én meg szòlok.? Vagy màr emiatt nem fogok szòlni..de akkor meg elbukok x Ft-ot. :-(
Kàr belemennem....Lehet néznem kellene egy működőt. :-/
Na mindegy. -
bunkomen
aktív tag
válasz
Dr Dee #31879 üzenetére
Kit érdekel, hogy működik-e? 1ft-os aukció, garancia nélkül. Leírta, hogy gyűjtemény részei voltak, amikor elrakta nagy része működött... 1ft-ra rakta, mivel nincs kedve végigtesztelni őket. Innentől mindenkinek a saját döntése, hogy kinek mennyit ér. Te csak dobozos, működő darabokat veszel... Értelemszerűen ezek nem a te aukcióid.
-
Elims
veterán
válasz
Dr Dee #31879 üzenetére
Igazad van... :-)
Én ràkerdeztem.
Szerintetek mennyit ér max. egy ilyen? Én 3000-re gondoltam. ? -
-
-
-
-
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #31292 üzenetére
Nyilván full dobozos telefonoknál elég kis esélye van, hogy lopott legyen.
De nem hiszem, hogy nekünk gyűjtőknek le kéne mondani a piacolás élményéről, az még nem bűn. Azon meg szerintem nem kell elgondolkozni, hogy annak a pár száz, vagy ezer forintos telefonnak, milyen az előélete. Persze érvényes ez minden másra ami piacon vesznek ez emberek. Márpedig tömeg van mindig, és nem hiszem, hogy mindenki potenciális orgazda. Nyilván, nagy értékű telefont, vagy bármit nem vennék piacon, de még használtan se.
Pont most vettem boltba biciklit, aminek az ára hat számjegyű, de eszembe se jutott, hogy piacon vegyem, pedig volt hasonló 25000ért, papírok nélkül "hát itt vagyok minden héten" garanciával és eredetiségigazolással. -
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #31271 üzenetére
Persze megértem. Én sem keresem a lopott telókat. De honnét tudja az ember, hogy mit vesz? Nem tudok pedigrét kérni egy telefonhoz, ha 300, ha 30000ft. Ha meg főtelefont veszek, akkor meg nem lehet kérdéses, mert azt csak újonnan magyar gyártói garanciával veszek.
Mondjuk erre mostanában nem fog sor kerülni, mert ugyan terveztem de aztán rájöttem, hogy minek. Hiszen egy 808as, de még e72 is tökéletesen kiszolgálja az igényeimet. -
-
KSparrow
őstag
válasz
Dr Dee #31123 üzenetére
Na ez szép. Én is láttam már olyat, hogy nem saját képpel adta el valaki a cuccot. Akkor Oldmobilról lopta. De ez durva. Nem esik le neki, hogy a dobozon ott az imei?
Vagy nem a tiéd ez, jóárasítva?Quailstorm: e70 jó, használtam az is, 6800-t is, 6820-at is. E70 ugye okos. Meg van venne wlan. S40-es barátaink ugye netre nem jók.
Nekem ugyanakkor gépelni elsőre az e61 volt istenkirály, imádtam. Utána meg e90, ha sétálva írtam sms-t, osszecsukva tudtam hol vannak a gombok.
Mondjuk már nekem is BlackBerry a király, érintője verhetetlen szerintem. -
-
bunkomen
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest