Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puputewe
csendes tag
Az Eladó nem vár nagy számokat
Esélytelen, hogy akár a fele visszajöjjön annak, amit beleöltem, de nem vagyok buta, pontosan tisztában vagyok vele. Nagyon, de nagyon sok embert ismerek, plusz az emlékeim is segítenek, de mondjuk simán benne van, hogy csomagoláskor - mivel arra így is és úgy is kell időt szánnom - a nagyobb értékű darabokat letesztelem mielőtt becsomagolom. Mindenesetre a Vaterán történt hozzászólást azt hiszem Tom-al - törlöm, pont az én védelmem és a gerinctelen emberek miatt. Azt nehezen tudnám elviselni - volt már rá példa - ha engem mint tisztességes eladót át akarnának verni, ilyennel amit itt írtatok.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Esélytelen, hogy akár a fele visszajöjjön annak, amit beleöltem, de nem vagyok buta, pontosan tisztában vagyok vele. Nagyon, de nagyon sok embert ismerek, plusz az emlékeim is segítenek, de mondjuk simán benne van, hogy csomagoláskor - mivel arra így is és úgy is kell időt szánnom - a nagyobb értékű darabokat letesztelem mielőtt becsomagolom. Mindenesetre a Vaterán történt hozzászólást azt hiszem Tom-al - törlöm, pont az én védelmem és a gerinctelen emberek miatt. Azt nehezen tudnám elviselni - volt már rá példa - ha engem mint tisztességes eladót át akarnának verni, ilyennel amit itt írtatok.