- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsola8615
újonc
válasz
Delirious #440 üzenetére
Igen, sajnos vagy nem sajnos fontos a BT kapcsolat. Ne keljen dugdosni, kábelezgetni, ha már direkt ezért bluetooth-os fejegységet vettem, akkor úgy szeretném hallgatni a zenét.
Egyébként már megoldódott, valahogy megcsináltam, nem akadozik már. Hamar kapcsolódik, indul a zene és nem akad. Megcsináltam, de valószínű még én sem tudom pontosan hogy hogy, de sikerült kibékíteni a telót és a fejegységet
Kollégám külföldi fórumon nézett szét, ismert a probléma, de arra jutottak h nincs megoldása. Mondjuk olyan nincs h nincs. Na, lehet én vagyok a világon az egyetlen aki meg tudta oldani
Mindenesetre köszönöm a válaszod -
Zsola8615
újonc
Sziasztok!
Eddig sehol, senki nem tudta a megoldást, lehet nincs is rá. Pár napja vettem egy Redmi Note13 Pro+ 5G telót. Az a helyzet hogy az autóban lévő bluetooth-os fejegység (Pioneer DEH-S320BT) nagyon nem szereti. Volt páromnak volt egy Xiaomi telója, de már akkor 3-4 éves telefon volt, és azt játszotta hogy amikor rácsatlakozott bluetooth-on és elindult a zene akkor kb. 1 percig rettentően akadt, szaggatott, és gyorsitva játszotta le a zenét.
Nos, ez az új telefonom ugyanezt csinálja. Utána semmi gond, többet nem akad, játssza akadás nélkül a zenét. De minden indulásnál amikor beintítom a kocsit, csatlakozik és elindul a zene, 1 percig szörnyen akad, gyorsitva pörgetve aztán megint akadozva szaggatva játssza le a zenét. Majd 1 perc után rendbe jön. Minden indulásnál rácsatlakozásnál.
Kollégámnak Pocofone-ja van, ugye az is Xiaomi termék, az is ugyanezt csinálja. Más telefonnal nem csinálja ezt, Huawei-el 3 év alatt egyszer sem. Csak is Xiaomi telefonokkal. Valamiért nem szereti a Xiaomikat legyen az Redmi, Poco.
Miért csinálja ezt van valami megoldás rá? Jó telefon nem lenne bajom vele különösebben, de ez borzasztó idegesítő. Rákérdeztem telekomnál, ilyenről nem is hallottak. És nem veszik emiatt vissza a telefont. Max ugyanilyet adnának.
Köszönöm ha valaki esetleg tud válaszolni rá.Egyébként a HyperOS 2 napja megérkezett rá, azzal is ugyanez a helyzet. Töröltem teljesen a fejegység bluettoh memóriáját, újra csatlakoztam, maradt a probléma. Most autóhifishez akarom vinni csináljon valamit a fejegységgel. De gyanítom ez a Xaominál alapvető szoftveres probléma lehet. Meg majd felveszem a kapcsolatot a Xiaomi Magyarországgal is. Nem létezik h nincs rá megoldás. Másik fejegységet nem veszek, ez hibátlan, másik telefon nem tudok venni.
Tudtok valamit mondani? Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest