- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rebla
aktív tag
válasz
tonyrulez #498 üzenetére
"Menü gomb sima nyomásra ugye feljönnek a futó appok, gondolom hosszan nyomok és oldalra feljönnek ikonok. Na, ez se jó. Ha hosszan nyomok egy appot, akkor lefagy ez az app nézet, és home gombbal tudok kilépni belőle
"
Itt tudnád kiválasztani ha nem fagyna le... Telefon újaindítás megvolt?
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
legutóbbi frissítés után eltűnt a split screen opció, más is tapasztalt ilyet? MIUI Global 14.0.6
Menü gomb hosszan nyomására volt beállítva a split screen indítása. Nézem hogy nem működik. Odamegyek a beállításokba, nincs választható opcióként már ott a split screen. Menü gomb sima nyomásra ugye feljönnek a futó appok, gondolom hosszan nyomok és oldalra feljönnek ikonok. Na, ez se jó. Ha hosszan nyomok egy appot, akkor lefagy ez az app nézet, és home gombbal tudok kilépni belőle -
rebla
aktív tag
Köszi srácok! Jött egy frissítés nekem is. Jó lett Viszont nem tudom kitenni az időkép widgetet csak a miui widgeteket ajánlja fel. Időképbe pedig beállítottam nagy átlátszó widget stb...Azt hogyan kellene? Sajnos letöröltem az időképet és ujra raktam. Elötte meg redmi 7 röl költöztem az átrakta az időkép widgetet is anno
-
rebla
aktív tag
Időkép folyamatosan összeomlik majd hibajelentés... Másnak is?
Adattörlés újraindítás újratlepítés megvolt..
. -
rebla
aktív tag
Flippest vegyél védi a kijelzőt. De szerintem ez az oldalsó ráhajtható mágneses börfül, katasztrófa. Nekem is ilyesmi van véletlenül rendeltem alirol nem láttam a fület a képen. Van olyan ami simán mágneses és rá fekszik szépen a kijelzőre ilyat akarok majd. Amúgy alapból van a telefonhoz egy szilikon tok is.
-
Fulár
senior tag
Az első egy fos.Pár napig használtam és utána soha többet.Védelem szempontjából a harmadik lenne a nyerő választás.
Illetve a legtutibb egy Aliexpresses"páncél tok+védő üveg kombó lenne a tuti.Évek óta minden ilyen jellegű cuccom onnan van.Minőségben semmivel sem rosszabbak.Az ârak a hazaiak töredékei.A választék pedig összehasonlíthatatlanúl nagyobb. -
F-ECT$
titán
Feleségemnek lesz ilyen telefonja (már megrendeltük), és tokot keresek hozzá. Van egy 1.5 éves lányunk, aki bárhonnan meg tudja szerezni a telefont, és leejti, végighúzza a kövön, amivel az előző telefon kijelzőjét és kameráját is sikerült már összekarcolnia. Ezeket néztem ki, van velük tapasztalat, illetve van javaslat esetleg más tokra?
Ringke
Nillkin
Canvas -
Fulár
senior tag
válasz
Beretvás #478 üzenetére
Gondolom abba bele sem gondoltâl,hogy......nagyobb fényerejű kijelző.Erősebb hardver.Kétszer akkora képfrissítés stb.Ezek azért zabâlnak.A mai középkategóriâs mezőgyben ez az üzemidő kifejezetten a jobbak közé tartozik.Bőven van olyan ami reggeltől estig aztân game over.Utâna meg lehet 20 wattal órákon át etetni.
Hidd el,hogy elég karaj ez a két nap!
Tudom ostoba példa de annó a Nokia 3210-esem több mint egy hétig is el volt egy töltéssel.Csak nem annyira van értelme összehasonlítani a kettőt. -
Palmafaa
csendes újonc
Sziasztok
Ez már nem működik? Nekem azt írja amikor szeretném offolni, hogy az "eszköz működéséhez szükség van rá" és inaktív a gomb -
rebla
aktív tag
46 perc 0-100% ra a töltés... Hol itt a problema?
Amúgy nekem is kb 2 napot bír. De feldobom reggel töltőre amíg készülödök azt 100%.... -
szemesi69
addikt
válasz
beach head #480 üzenetére
Messengert használok, az nem akad, teljesen jó. Viber passz.
-
beach head
senior tag
poco x5 pro forumban érdeklődtem, de nem nagyon van reakcio... gondolom erre is kijott a miui 14 (14.0.4.0 global/android 13) messenger v viber videohivasok akadoznak (a hang is es a kep is) wifin. tapasztaltatok ilyet?
-
Beretvás
veterán
Hali..
Note 9 pro- váltott ez a csoda, de az akku valami botrányos. 2 napot alig bír, míg a majdnem 3 éves 9 pro lazán 3 at is bír. Ez ennyi vagy van valami trükkje?
-
szabacsik
őstag
Messenger értesítésnél nálatol se tölti be a profilképet? Nekem ilyen
-
Csatsa
tag
válasz
United7078 #472 üzenetére
Szia! Én Redmi Note 8T-ről váltottam és azt kell mondjam ég és föld. Kimondottan erősnek mondanám, határozottan jobb, a haptikus visszajelzést nagyon szeretem benne, minden mozdulatról kapok visszajelzést rezgés formájában, persze ezt ki is lehet kapcsolni ha valaki nem szereti. A lényeg hogy erősnek mondanám a rezgést.
-
United7078
csendes tag
Sziasztok!Milyen a rezgés a telóban?Mennyire erős?Redmi 10 S-t használok és ebben elég halvány.
-
rebla
aktív tag
válasz
Stonerice #469 üzenetére
Érdekes megoldás;
"Virtuális közelségérzékelés - definíció Először is ismerjük meg, mi is az a közelségérzékelő!
A közelségérzékelő egy olyan fizikai érzékelő, amely infravörös (infravörös) fénnyel működik. Az okostelefonokban segít kikapcsolni a kijelzőt és az érintésérzékenységet folyamatban lévő hívás közben, hogy elkerülje az arc nem szándékos érintését. Amikor a telefont a fülre helyezzük, az infravörös érzékelő jelet fogad és aktiválódik, majd azonnal kikapcsolja a kijelzőt, hogy elkerülje az ilyen körülményeket.
A modern okostelefonokban azonban az adott művelet végrehajtása érdekében az okostelefon-gyártók többnyire leálltak a fizikai közelségérzékelővel. Ehelyett egy fejlett algoritmust használnak (ezért hívják virtuálisnak), és valós idejű adatpermutációt, amelyet a meglévő kötelező giroszkóp és gyorsulásmérő érzékelőkből nyernek. Az adatok feldolgozása úgy történik, hogy csak több kombináció esetén kapcsoljon ki és be a kijelző.
A mai napokban pedig a legtöbb teljes érintőképernyős kijelzővel rendelkező okostelefon gyorsan elkezdte használni ezt a technológiát.
Előnyök: A fizikai közelségérzékelőhöz képest a virtuális közelségérzékelő energiahatékony és helytakarékos.
Hátrányok: Néhány eszköznél megfigyelték, hogy a virtuális közelségérzékelő algoritmus nem működik megfelelően úgy, ahogy kellene. Ez azért fordulhat elő, mert a virtuális közelségérzékeléshez használt programokban kevesebb az intelligencia vagy a logika."
. -
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
Note10-ről váltottam erre, és van egy hiányosság: egyszerűen nem tudom előhozni a Munkaprofil váltó csempét. Digitális Jólléttel tudom időzíteni a kapcsolást, de manuálisan csak a beállítás utolsó bugyraiban tudom. Eléggé bosszantó.
-
Stonerice
őstag
válasz
Die HaPpY :) #450 üzenetére
Szia. Csak ilyen virtuálisnak nevezett közelség érzékelő van. Gondolom más adatok szenzorok és logika oldja meg ezt a funkciót mint a valódi közelségérzékelőnél.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Viktor0610 #463 üzenetére
Igazad lehet. Eltávolítottam a gmail frissítéseit, és most jönnek az értesítések. Márciusi gmaillel. Na nem mindig egyből, random össze-vissza. Van hogy 5 perc múlva. Most tűnt fel, hogy egy tableten is, ami ugye nem miuis-s
-
csibedi
friss újonc
válasz
Viktor0610 #465 üzenetére
Igen, csak sajnos már nem nagyon van, csak neten. Boltban szinte csak az éjkék és a fekete van, a 11 Pro-ból, meg talán már semmilyen.
-
-
csibedi
friss újonc
Sziasztok! Segítséget kérek. Ilyet vennék. Zavar, hogy nem bővíthető a memóriája, és aggódom a gyorsasága, a képek minősége miatt is.
Na meg, a szín... Ha valakinek van fehér, elmondja milyen fehér? A kamerasziget is fehér és az oldalsó körbeperem is fehér? Vagy szürke? Kb 30 videót megnéztem és nem látszik jól.
Ugyanez érvényes Redmi Note 11 Pro+ 5G-re, az a világoskék-rózsaszín csillámos rémület ami a fotókon látszik, az élőben mennyire durva? ...
Köszönöm! -
-
Buvana
aktív tag
Senkinek nincs gondja android 13 miui14 párosítással? Sajnos nem jönnek meg a gmail értesítései, minden jól van beállítva. Külföldi fórumokon olvastam hogy másnál is van ilyen. Lehet nézek egy másik romot akkor.
-
angelside77
tag
válasz
Rosszul felragasztott üvegfólia is okozhat ilyen hibát, miatta nem érzékel jól a szenzor.
-
Adee_91
aktív tag
-
rebla
aktív tag
Nyomd meg a hívás felvétel után az oldalt lévő gombot...amin az ujjlenyomat olvasó van... lezár a képernyő
Aztán ha le akarod tenni még egyszer hozzáérsz...feloldódik és leteszed. Én flipes tokot használok, ráhajtom és úgy beszélek....Nálam így nincs gond. De amúgy sem volt mielött ezt a tokot kezdtem használni, sajnos kell a munkám miatt... -
válasz
Tök mindegy, van-e benne szenzor vagy csak virtuális.
A Mi 10T-ben volt közelségérzékelő, volt vele gond, a 11T-ben is, azzal nincs. -
Adee_91
aktív tag
válasz
Üdv,én céges telefonként kaptam ezt a “csodát”,és nekem bizony van bajom a proximity sensorral. Van naponta jópár hívásom,és kb 20%-ban a fülemmel sikerül mindent is megnyitogatni.
-
juvegamer
tag
válasz
A hivatalos honlap szerint ezek vannak benne: Közelségérzékelő | Környezeti fényérzékelő | Gyorsulásmérő | Elektronikus iránytű | Infraport |Giroszkóp
Nekem nincs gondom vele eddig. kb. 2 hónapja használom.
-
szemesi69
addikt
válasz
Üdv!
Nálam még nem volt vele probléma, de azért mást is hallgass meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az itthon kapható kvartett legjobban eltalált darabja, vagy csak egy szokásos Redmi a szokásos képességekkel? Talán mindkettő igaz.
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 2025 - Íme a 19. héten megjelenő játékok listája
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest