- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebla
aktív tag
Pár nap? Az nem semmi hogy így bírja... . Nekem Reggel 100 este 7 kor kb 20 százalék... Nincs agyonhasználva. Nem játszok nincs facebook stb... viber fut + telefonállás 4-5 alkalommal... Böngészöt olvasásra használom. Ok h gyorsan feltölt de szerintrm ez ki is fogja nyírni az akkut... Sztem ez az utolso redmi telefonom....
-
tonyrulez
őstag
Én fordítva vagyok vele, a telefon van mindig ott
Mióta NFC képes telefonom van, a bankkártya ott pihen a többi kártya mellett (személyi, jogsi, stb) de elő sosem vettem, ha iratok nem kellenek mert csak leugrok boltba akkor csak telefont viszem magammal. Szerencsére a Google
PayWallet mindig működik, nem úgy mint kezdetben a bankok saját megoldásai, ezzel nem volt még olyan hogy ne működött volna. Külföldön meg csak átpöccintem saját bankról Revolut kártyára a jobb árfolyam miatt. Következő lépcsőfok az okosórával való fizetés, csak nem érzem ergonomikusnak ahogy csuklótörés közeli helyzetben tudom csak odaforgatni a terminálhoz. Marad a telefon -
rebla
aktív tag
Akkor ez szerinted mi lehet? Sem az otp nem tudja sem a simple. Mindkettővel beszéltem telefonon nem keveset képernyőképet videot mindent küldtem....egyik kártyám lejárt azzal ment az ujjal meg nem....
Kollégámnak ugyan ez....
És a kártya be van azonos
ítva a simplébe fizetni is tudok sárgacsekken stb.... De érintéses az nem megy...
A revolut meg azonnal működik....és semmi infó. Akárhányszor hívatam öket 5 perc beazonosítás után " hát ő sajnos nem látja amit a multkori kollégával beszéltem, de majd indít új hiba lapot.... A simple meg emailben kérdezget, aztán " továbbítják az illetékes kollégához az emailt".... Fszom...a kollégám meg volt az otp be aszonták hívja az ügyfélszolgálatot.. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged