- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
Die HaPpY :) #450 üzenetére
Szia. Csak ilyen virtuálisnak nevezett közelség érzékelő van. Gondolom más adatok szenzorok és logika oldja meg ezt a funkciót mint a valódi közelségérzékelőnél.
-
Stonerice
őstag
Én nem tartom forrónak. A realme 8 asom 35 wattos töltéssel melegebb volt. De annak sem lett baja. Szóval szerintem ügyesen használja ki a lehetőséget. Úgyis belassítja a töltést ahogy észre vettem . Bár tényleg igaz hogy amíg elkészülök addigra majdnem fel is tölt.
-
Stonerice
őstag
válasz
fishing0412 #324 üzenetére
Köszi. Kipróbálom én is
-
Stonerice
őstag
Korábban telepítettem egy GCam apk-t . 7.3 Urnyx
Ha be van kapcsolva a Google AWB akkor elég közel kerül a színhűséghez beltérben kép készítés után. Persze az előnézet ott is sokkal másabb. Annak ellenére hogy a gyári cam app túlszaturál még élesebb képet is készít ilyen helyzetben -
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Hátlapi kameránál mi okozza a sárgás tónust? Rájött már valaki? Néha fehér egyensúly állítás kézire nálam megoldja. De van hogy így sem . Főleg beltérben jellemző. Lámpa fénynél... -
Stonerice
őstag
válasz
Pendragon911 #178 üzenetére
-
Stonerice
őstag
Sziasztok. Fura jelenséget tapasztaltam. Folytonos harcom van a merüléssel. Megszoktam már minden telefonnal az adat simemmel. De a Gsam battery azt muttaja hogy töltőről levéve 33 % alatt 6 óra a kijelző időm. Ez lehetetlen mivel 8 órája vettem le a töltőt és dolgozom is mellette. Miui szerint valami "Egyéb" megette az oroszlán részét a használt közben. Járt már így valaki? Hogy lehetne megtudni mi merít pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged