- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
-
draco31
veterán
Azt tudom, de nekem 5 volt egy sorban korábban is.
A kezdőképem ilyen volt mindig is. Itt is összementek, meg az óra is akkora volt, mint amekkora karikát rajzoltam, az is összement.
Frissités után a kezdőképen az ikonokat 2 sorral fentebb vitte, úgy kellett vissza le rakni. Annyival voltak nagyobbak, hogy a képernyőzár kb ott volt ahol a karika.
Cseréltem már témát, ikoncsomagot, témáknál adattörlés, de nem akar visszaállni.
Ja meg a második kezdőlapon a havi nézetes Google naptár van, az kb betöltötte az egész képernyőt, most meg elférne 2x is rajta. -
steele80
senior tag
Nem bír annyit, péntek reggeltől vasárnap estig bírja ott már 20% alatt van. 50% alatt gyorsabban merül. Persze ez nálam második telefon. Erről bankolok, okosotthon vezérlés, kapunyitó, kamerarendszer, okosóra megy róla, folyamatos bluetooth, minimális telefonálás, netezés. Ja és éjszaka a net kikapcsolva, hogy ne csipogjon, mert ez az ébresztőóra is.
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
A redmi 12 pro nálam ha egész nap intenzíven használtam akkor sem ment estig 30 százalék alá, nálam nem volt extrém merülés. A 14 t android 15 hyperos 2 , még jobban bírja. A beállítások mindegyiken ugyanazok, folyamatos bt. kapcsolat az órámmal éjjel- nappal. Most először próbáltam ki az átköltözést, nem okoz semmi problémát. Korábban soha nem volt xiaomi telefonom, huawei-honor volt előtte, ezek sem okoznak csalódást.
-
szemesi69
addikt
Milyen probléma? Lecseréltem 14T-re, hyper os 2 van rajta, még nemsikerült 1 nap alatt lemeríteni, éjszaka kb. 9 óra alatt 1 százalékot merül, folyamatos bt. kapcsolattal. A 12 pro egy éjszaka 4-5 százalékot merül, mondjuk azt sem tudtam 1 nap alatt lemeríteni, ha intenzíven használtam akkor sem
-
zsiz
őstag
Jobban, mint a HyperOS?
Nekem ezzel is úgy merül, mintha nem lenne holnap
Egy éjszaka alatt simán merül 15%-ot, ha nincs töltőn. Előtte határozottan jobb volt az üzemidő, frissítés után jelentősen romlott. Pillanatnyilag este 6-kor 26%-on állok úgy, hogy reggel 6-kor vettem le töltőről, mindösszesen 2 óra 48 perc képernyőidőm van, automata fényerővel, 0 perc telefonálással.. katasztrófa.
-
Tschubi
tag
Nos, felteszem a szamárfüleket: tényleg ugyan az a kettő. Csak az a fura, hogy korábban amikor néztem mást mutatott a play áruházban, mint az alkalmazéskezelésben.
Az adatokat hiába töröltem nincs változás. Átállítottam a nyelvet angolra, akkor átállt a naptáré is, de a lehúzott menünél akkor is kínai volt. Írtam egy visszajelzést a fejlesztőknek, hátha. És köszi még1x! -
rebla
aktív tag
Ez egy regebbi bejegyzés:
A következő helyen található:
/data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts.db
: ; ez az elérési út azonban általában nem érhető el a végfelhasználó számára, és nem lehet biztonsági másolatot készíteni ilyen módon, hacsak az eszköz nincs rootolva.
Ha hagyományos fájlkezelővel böngészi az eszköz fájljait, akkor látni fogja a belső megosztott tárhely tartalmát, amely sehol nem található a/data/data/
; ez a -hoz van leképezve/storage/emulated/0/
, ami ismét nincs a közelében/data/data/
. -
orso0355
őstag
Igazából az lett volna a kérdés, hogy vajon van-e egy elérési útvonal, ahol esetleg megtalálhatom a névjegyeket ebben az esetben :-) azt pontosan tudtam, hogy nem sim- és nem szinkronizálási hiba, viszont nem tudom, hova menti a telefon memóriájába az adatokat, vagy hogy ez hozzáférhető-e.
-
MR ME
aktív tag
nekem is volt vele baszakodás, volt h csak sokadikra volt hajlandó az üzeneteket áthúzni, de egy idő után vmiért mindig helyreállt, esetleg próbálgasd, vagy várj egy frissítést, és utána próbáld meg....az üzeneteket a google számtalanszor nem húzta át nekem sem sajnos, de ha nagyon nem megy, és épp költöznél másik telóba, van rá másik alternatíva is, hogy átmentsd az üziket vele....amúgy a híváslistát áthúzza? mert nekem szinkronban nem ment annó egyik se
(telefonszámot ellenőrizted a xiaomi fiókodban, az tuti helyes? -
angelside77
tag
Sajnos komolyan nem emlékszem mit csináltam pontosan ezzel az üzenettel. Mivel pont akkor jött elő, mikor az adguard gond is volt. Egy kicsit idegben voltam, mert akkor még nem tudtam a gond okát és nem volt net a telefonon. Csak gyorsan kinyomtam, megnyomtam valamit, azóta nem jött elő. Egyszer kérte azóta pluszban a teló, hogy a Xiaomi fiókba adjam meg a jelszavam, azt megadtam, azt azóta semmi ilyen nem jött elő, újraindítás után sem.
-
steele80
senior tag
Egy kollégám hasonló cipőben járt és cseréltetett akkumulátort benne és azóta jó neki. 20 ezer körül volt a csere. Nála is az tette be a kaput amikor a waze nála 3x annyit merített, mint nálam és nagyon takarékoskodnia kellett, hogy egy nap meglegyen töltés nélkül, míg én 2 naponta töltöm, de kis takarékoskodással 3 is lehetne. A szervizes srác mondta neki, hogy a szolgáltatók által nagy mennyiségben rendelt és forgalmazott kínai telók "jóárasított" alkatrészekből vannak a nagyobb profit miatt és ezért problémásabbak mint a "független" telók. A kollégámé Telekomos, az enyém emagos.
-
-
tonyrulez
őstag
-
-
-
zsiz
őstag
Kétlem, hogy azon javítottak.. Én még ki fogok tartani szerintem a márka mellett. Bár még pár évig nem szeretnék telefont venni.. Most is Samsung és Xiaomi között gondolkodtam, de a Samsung-ból hiányzott csomó minden, ami a RN12-ben benne van, plusz ez még olcsóbb is volt. És amúgy teljesen jó is lenne számomra, ha nem merülne a HyperOS óta úgy, mint egy lyukas tengeralattjáró..
-
adrian94
őstag
Hol tudom megnézni, hogy hány % az akku állapota?
A jelenlegi töltöttségi szintet megtaláltam de mást nem.
Nekem is feltűnően gyorsan merül
Este 11 és reggel 4 között 4-5%-ot csökken a töltöttség úgy, hogy nincs használva, be van kapcsolva az akku kímélő és a wifi is ki van kapcsolva
Van olyan OS ami fixen jobb akku időt produkál? Lehet vissza kéne rakni, jelenleg HyperOS 1.0.4.UMOEUXM van rajta..
-
draco31
veterán
Messenger egy hulladék, az bármire képes.
Nekem pl. van hogy napokig jelez rendesen, ha PC-n beszélgetek valakivel, akkor nem csipog be a telefon. Aztán gondol egyet, és minden üzenetet becsipog pluszban.
Szóval teljesen kaotikus a progi. Most ha jól tudom az a módija, hogy videó és képküldés vacakol. -
zsiz
őstag
Én Google Pay-t használok a boltban fizetésre. Nálam semmi gond. OTP Visa kártya, meg MBH Mastercard. Mindkettőnél sima ügy volt, mind a kártyák hozzáadása, mind az NFC fizetés. Simple-t csak csekkbefizetésre használom, ha az iCsekk épp használhatatlan. Bár Simple-ben is benne vannak a kártyáim, (szintén nem volt gond a hozzáadásnál), de fizetni nem így szoktam.
-
rebla
aktív tag
Továbbra sem működik a simple alatt az érintéses fizetés az otp visa kártyámmal. Egyeztettem az otp vel náluk nincs gond. A simple képernyő videöt meg képernyő képeket kért egy hete azóta semmi válasz. Most írtam rájuk .. elegem van ezekből a szolgáltatókból már nagyon. Másnak is van ilyen problémája?
-
steele80
senior tag
Reméljük sikerül. Annyi megjegyzésem lenne még, hogy az OTP előtt Budapest Bankos voltam, amíg azt nem piszkálták és banknak lehetett nevezni. Ott tökéletes volt az érintéses fizetés működése. Na ez az OTP simple kombóról már nagyon nem mondható el és ezért mindig kell magamnál készpénzt tartani, mert égtem már le benzinkúton, senkinek nem kívánom azt az érzést.
-
garcia66
tag
Szia!
Mindenhonnan kapok sms-t, csak valószínűleg valamiért szűrheti, vagy spam-nek érzékelheti a rendszer. A Lidl szerint magyar számról küldenek reg.kódot, a Revolut-ról nem tudom. De se spam szűrés, se a külföldi számok tiltása nincs.
Amiket ajánlottál, megcsináltam, de semmi változás. -
szabacsik
őstag
Igen azt megtaláltam én is. De gemini után nem írja hogy off... Érdekes. Ez valami hide option szerintem amit találtam pedig az opció belül magyarul van szóval nem ertwm
-
szabacsik
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest