- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
5G vodán vok.Még ez soha nem fordult elő.
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Buvana
aktív tag
Ennyit a programról. Azonnali uninstall. Nem kell magatokat mérgezni minden szutyokkal.
-
Buvana
aktív tag
Pár nap és mondom. Nem nyúzom amúgy. sztem simán meglesz a 4 év úgy, hogy még nem fáj. Úgyis újat veszünk... 67W al brutál forró, ezt ismerjük el. De én mással nem töltöm.
[ Szerkesztve ]
-
Buvana
aktív tag
Olyan 2 nap. Kedd 16:00 kor leveszem töltötten, Csüt 16:00 kor kell feltenni, 20 percre. Nincs túlnyúzva, hozzáteszem. Jóvanezígy.
-
Buvana
aktív tag
TW romra is megjött ma OTA a HyperOS. Türelem, frissítést teremt.
-
Buvana
aktív tag
válasz Viktor0610 #620 üzenetére
Tud párhuzamosan futni a 2, és nem kavar be egymásnak semmit. Én is letöltöttem azt a FairEmail programot, még te ajánlottad pár hónapja. Oda megjöttek a mailek, gmailre meg nem. (a beszélgetések frissítései) Aztán most hogy jó lett, uninstall FairEmail.
-
Buvana
aktív tag
válasz Viktor0610 #617 üzenetére
Akkor neked is: gmail beállítások/ott tap az accon/címkék kezelése/frissítések/ és ott pipa mindkettőbe. voálá
-
Buvana
aktív tag
válasz Pendragon911 #599 üzenetére
Nézd át jobban a gmail fiókonkénti beállításait. Én is ezzel szívtam 3 hónapig, már feladtam, azt hittem a gmail, vagy a device hibája. Szóval a címkeértesítéseket még jobban nézd át, van ahová kell még pipa. Ez biztos!
-
Buvana
aktív tag
Én azt vettem észre, hogy aktív használat mellett sem merül sokkal jobban az akksi, így nem marad más, csak az, hogy az 5G hálózat meríti ennyire. Először furcsa volt, de lehet vele együtt élni.
-
Buvana
aktív tag
válasz Viktor0610 #463 üzenetére
Igazad lehet. Eltávolítottam a gmail frissítéseit, és most jönnek az értesítések. Márciusi gmaillel. Na nem mindig egyből, random össze-vissza. Van hogy 5 perc múlva. Most tűnt fel, hogy egy tableten is, ami ugye nem miuis-s
-
Buvana
aktív tag
Senkinek nincs gondja android 13 miui14 párosítással? Sajnos nem jönnek meg a gmail értesítései, minden jól van beállítva. Külföldi fórumokon olvastam hogy másnál is van ilyen. Lehet nézek egy másik romot akkor.
-
Buvana
aktív tag
itt - Purchase Country: Bangladesh
A mi.com szerint pedig: [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Buvana
aktív tag
válasz Áfonya0118 #378 üzenetére
Bár ez nekem soha nem kellett, elsőre meglett: A névjegyet megnyitva jobb felül 3 pötty / hozzáadás a kezdőképernyőhöz / és ott van 2 lehetőség - parancsikon, vagy közvetlen tárcsázás. Rendszerem: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Buvana
aktív tag
válasz Zsoleszhun #356 üzenetére
Na, az azért érdekes, mert nekem meg az eu romban nem volt ott. Még néztem is, hiszen azért tettem fel. Zöld színű a telefon ikonja nálad?
De itt jó:
[ Szerkesztve ]
-
Buvana
aktív tag
válasz Zsoleszhun #354 üzenetére
A tárcsázóban jobb felül a fogaskerék, és ott bejelölöd. Jó ez a rom, nekem marad fixen.
-
Buvana
aktív tag
Nyílt ma a BL, és Taiwani rom ment fel rá, mi flash korábbi verziójával végig ment, hiba nélkül. Aztán frissítette magát android 13-ra ota. Jó lesz. A hvásrögzítés miatt kellett. Vissza is zártam a BL-t.
Érdekesség: a tw rom nem rakja tele játékokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Buvana
aktív tag
Hi! Nekem is nemsokára nyílik a BL. Utána nem jobb a hivatalos recovery 13-as EU romot letölteni, gyökérbe másolni, átnevezni, és mehet az install update.zip? Mindenképpen kell valami flash tool?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest