Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Van erre a típusra működő hívás rögzítő program?
-
"- előfordulok pincében, ahol nincs térerő - onnan visszatérve a hálózatra minden probléma nélkül visszajelentkezik, de a mobilnetre nem - flightmode on-->off megint jó minden"
Ha jól értelek, ez nálam több MIUI-rendszeű telón előjött. A megoldás az egyedi DNS beállítása volt. Azóta nincs ilyen gondom. -
moroder
csendes tag
Kb. egy hete nyúzom a note 12 PRO-t és nagyon vegyes a kép. (Galaxy S22-ről váltottam az akkuméret miatt főleg).
Vannak azért olyan bug-ok, amitől már jópár éve elszoktam:
- előfordulok pincében, ahol nincs térerő - onnan visszatérve a hálózatra minden probléma nélkül visszajelentkezik, de a mobilnetre nem - flightmode on-->off megint jó minden
- kimegyek a sötétből a tűző napsütésre, felébresztem a telefont, kb 10mp-ig elfelejti feltolni az auto fényerőt. nyilván anélkül azt sem látni, hogy felébredt...
- Android auto - rákötve a kocsira - 5 percenként: GPS nem elérhető, illetve ki-be zoomol a waze, mert nem konstansnak látja a sebességet.
Ezek mellett szép a kijelző, gyors, reszponzív a telefon. -
trust007
tag
Ma vettem meg. Az elődje egy majdnem 4 éve vásárolt Xiaomi Mi 9SE 6/128, akkor 119ezer volt. Az akku kicsit elfáradt már, egyébként ma is elég volt, bármennyire is fura kb. ezt tudta kisebb méretben és akkuval. Azon az AOD-t max. 10 percre lehetett állítani, duplakopp és felemelés abban is volt. Remélem ez is kibír annyit. A hátlap szerintem nem üveg (Sky Blue)
MM-ban 109ezer volt beszámítós akcióban. -
Agyrák666
aktív tag
Lecsereltem ra a note 10 pro-t..nemtom minek.
-
joey04
titán
korrekt ajánlat.
-
dave987
aktív tag
Szia. Ilyen hibákat jellemzően egy factory reset megold. Ajánlom hogy végezd el még úgyis friss a cucc. Nekünk is volt ilyen hogy a Redmi Note 9 újan,dobozból kivéve felemelésre mindig felébresztette a kijelzőt,hiába volt kikapcsolva ez az opció. Factory reset megoldotta. Meg voltak még ilyen furcsaságok. (Redmi 5,Note 8)
Én egy ideje igyekszem ajánlgatni… ha szoftveres gond van Xiaomin,Redmin, kell neki nyomni egy FRt. Ezek sajnos ilyenek. Én ráuntam a babrálásra,hogy mindig bugos lesz valami. Ha jól akarom hogy működjön akkor félévente újra kell telepíteni. -
-
Mannyer
újonc
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Note 12pro+ kèszűléket. Van egy dolog benne ami nagyon idegesít.
Képernyő idő fél percre van állítva, kb 20mp után mielött elaludna lecsökkenti a fényerőt kb a minimumra, ha ilyenkor hozzáérek a kijelzőhöz, akkor vissza kéne jönnie a fényerőnek, de nem. Ugyanolyan sötét állapotban marad mindaddig, amíg a fényerőszabályzó csúszkához hozzá nem érek és ráadásul az ilyenkor is középen van ahogy beállítottam, ahogy megmozdítom valamerre egyből visszajön a fényerő.
Ez hiba vagy valami beállítás kérdése? -
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Köszi
-
-
herrká
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt nem tudom sajnos! Eddig Mi9T-m volt. Szerintem az sem volt felső kategória. De nem is ez a lényeg, hanem minek benne az AOD, ha az csak 10mp? Az AOD, hogy egyeztethető 10 másodperccel? Még a magyar jelentése is "mindig vagy állandó"...
zsolesz967, sajnos így van, semmi értelme. 10-15 percenként teló felébresztése, hogy az ember lássa volt üzenete esetleg, vagy hívta valaki? Legalább egy értesítő ledet raktak volna rá akkor!
-
Az olyan vacak, hogy egyik tesztnek van AnTuTu pontszám, másiknál meg nincs... Ebben speciel nincs.
-
-
-
-
herrká
senior tag
válasz
zsolesz967
üzenetére
Kíváncsi vagyok.
-
-
edward2
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
Szerintem ezt nem nekem akartad címezni
Ha olajfestményt szeretnél fotó helyett akkor tudom ajánlani.#59
Így van. Igazi kameráknál. Ezeket a mobilos szenzorokat nem hívnám igazi kamerának. Személy szerint nekem mindegy, hogy mi miatt lesz/lett rossz eredmény. Ha egy 1/2.8" jobb eredményt, hitelesebb színeket, dinamikát ad vissza mint az elméletben nagyobb jobb szenzor akkor nem vigasztal, hogy elméletileg jobb. -
herrká
senior tag
válasz
zsolesz967
üzenetére
Szia! Én sem értem! Nem találom most a fórumot. De ott is értetlenkedve írták, hogy az egyik készüléken be lehet állítani a "mindig"-et, a másikon meg nem! A telefonhoz letöltött kezelésiben is azt írja, hogy be lehet állítani. De az enyémen pont nem. És igen, 10mp-ig megy az AOD és az értesítések megjelenítése is. Ez nagyon elcseszett dolog! Már nagyon bánom, hogy nem olvastam alaposan utána a telefonnak, vásárlás előtt... Ez számomra óriási hiányosság! De sajnos szolgáltatós ráadásul, még el sem adhatom...
-
MrOomen
tag
Teljesen felesleges.
A készülék egyébként korrekt, nem tudok olyan dolgokba belekötni mint más Xiaomiknál tudtam. Jó az ár/érték arány.
Noha én Samsungot vennék, senkit nem beszélnék le erről a modellről, azt látom hozza amit kell.
Ha nem cseszik el szoftverfrissítéssel a későbbiekben, népszerű modell lesz. -
-
psylocke
csendes tag
Csak ne lenne olyan hitvány szoftver oldalról.. szinte nincs olyan nap, hogy ne akarnám szétverni a telefont és hát vertem is szét nem egyet..
-
lujo10
aktív tag
Köszönöm a tesztet
kár, hogy a memória nem bővíthető. -
Fulár
senior tag
Két hónapja használom a ketyerét.Sokadik Xiaomim.Bár most egy Realme Gt Neo 2-öt váltott.A Realme nagyon rövid ideig volt meg mert agyérgörcsöt kaptam a Realme Ui-tól.
Ez nem egy különösen izgalmas teló az tény.Amolyan megbízható igásló.Ha van valakinek bármilyen kérdése az tegye fel bátran.Ha tudom a választ nagyon szívesen válaszolok! -
ironbed
aktív tag
És akkor álljon itt az S10 Plus adata is, ami hasonló a Pixel telefonokéhoz. Ott is a jól megírt szoftver segít a kép alkotásban. De azért az tudott, hogy az igazi kameráknál sem véletlen, hogy nem a Mpixel, hanem a szenzor méret a döntő ;-)
Szoftvert írni meg a nagy cégek (Samsung, Google) tudnak a nagyobb költségvetés és tudásbázis miatt.
-
ironbed
aktív tag
Az 1/2.8" szenzor nem igazán veri az 1/1.5"-ost, maximum a szoftver jobb.
Lásd a Google telefonjait, amik az elmúlt ideig az IMX363-as szenzort használták 1/2.55"-ös szenzorral
Igaz 1.4 mikronos pixelmérettel, ami 2*0.7-nek felel meg
De a lényeg a Google saját szoftvere.
Nem véletlen használja mindenki aki teheti a GCam-ot
-
-
-
edward2
addikt
válasz
dilajoska1
üzenetére
Hát igen. Elméletileg a szenzor méret... Amíg nem vettem egy IMX766os telefont és lepődtem meg. Az 1/2.8as szenzor simán verte. Régebbi Huawei mint az S10+ így simán elképzelhető, hogy a kollégának igaza van. És nem ez nem csak ez a telefon. Gsm arenan utána végignéztem szinte az összes IMX766ot. Ugyanazok a problémák mindenhol.
-
-
Francia91
veterán
"Jófajta főkamera"
Háát, a Redmi Note 10 Pro-m egy GCam-mal (meg szerintem a gyári szoftverrel is) megeszi reggelire ezt a kamerát....
-
herrká
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, ezt már írták nekem. Nem kapcsolom ki természetesen. Gondoltam hátha segít valami egyéb. De akkor nem. Kár!
-
-
herrká
senior tag
Pár hete van meg a telefon. Szolgáltatós, T-s. Nekem nagyon hiányzik az AOD! Az én telefonom sajnos csak 10mp-ig jeleníti meg. A leírás szerint be lehet állítani állandóra - hát nem! Valami külföldi fórumról derült ki, hogy az egyiket lehet mindigre állítani, a másik készüléket meg csak a 10 másodpercesre. Nagyon bosszant! Ha valaki tud megoldást az állandó AOD-ra, segítsen már! Köszi
-
gergom91
tag
Köszönöm szépen a választ, ez így tényleg nagy segítség volt!
razorka777-nek szintén köszönöm
Nagyon sokszor amikor telefonálok, látom hogy világít a kijelző, ilyenkor le kell engednem a telefont majd újra a fülemhez emelni, az segít csak. Sokadik alkalommal már kicsit zavaró tud lenni.
-
ZN1980
csendes tag
Ez nem annyira megérős, kb. 100e Ft-ba kerül, a Samu A34 csak egy kicsivel drágább oké ott kell a töltő meg kijelzővédő/tok, viszont az A34 5 évig supportált marad, megkap 3 droidverzió frissítést plusz eleve újabb Android verzióval jött ki.
Amúgy egy 3 éves Redmi Note 8t használok már rég nem jön rá semmi, de ahogy elnézem nem Redmi lesz következő, kevesebbért persze megérné. -
macikos
addikt
Sima, lapos, üveg hátlap, ENNYI! Ennél a telefonnál és a Samsung A54-nél is ez nekem nagyon szimpatikus. Az A54 valami végtelenül masszív, nagyon egyben van.
A memóriakártyás bővíthetőség hiánya viszont felcseszős!
-
janeszgol
félisten
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Kb annyi jelent meg belőle.
-
SkyLine3000
addikt
12 egy tucat.
-
peestike
senior tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
köszönöm még egyszer!
működik, sokkal jobb már a hang, ez volt a probléma. -
janeszgol
félisten
válasz
razorka777
üzenetére
Én úgy csinálom, hogy csak a jobb kezem hüvelykujját regisztráltam be, mivel balkezes vagyok, és ugye két kézzel lehet kezelni ezeket a lapátokat. A telefont a jobban tartom.
Viszont mindig balzsebbe teszem, szóval véletlen sem tudom feloldani. -
Greg-77
aktív tag
Én még csak 2-hete használom.
-A bekapcsolós újlenyomatolvasót úgy is belehet állítani, hogy nem érintésre, hanem nyomásra érzékeljen. Ez az a Beállítások\ Jelszavak és biztonság\ Feloldás ujjlenyomattal\ Ujjlenyomat-felismerés mód: Érintés vagy Nyomás. Így kiküszöbölhető ez a probléma.
-A közelségérzékelő nekem tökéletesen működik, még nem volt vele gondom. Nem tudom ez mitől függhet? Az összes többi nekem is ugyan ez, gyors, szép kijelző a kamera is elég jó, akksi, töltés stb.. Nekem nagyon tetszik iPhone-t cseréltemle erre, már nagyon vágytam vissza droidra! -
razorka777
veterán
"Ez a bekapcsoló gomb és ujjlenyomat olvasó egyben fajta telefon most van nekem először. Lehet csak én vagyok béna, de a hüvelykujjammal amikor zsebre rakom és bele csúsztatom, nagyon gyakran feloldom."
Át lehet állítani, hogy nyomásra érzékelje az ujjlenyomatot és ne érintésre.
-
Vártam ezt a szériát . Jack nagy piros pont . De félek , hogy megint csalódok sw fronton így mást választottam .
-
gergom91
tag
Lassan 2 hónapja használom a telefont, egy pár személyes tapasztalat:
- Ez a bekapcsoló gomb és ujjlenyomat olvasó egyben fajta telefon most van nekem először. Lehet csak én vagyok béna, de a hüvelykujjammal amikor zsebre rakom és bele csúsztatom, nagyon gyakran feloldom.
- A virtuális közelség érzékelő nagyon rosszul működik nekem, kb minden második híváskor nem zárja le a kijelzőt és a fülemmel össze-vissza nyomkodok mindent.Ezen kívül minden nagyon tetszik, nappal is jól látható kijelző, nekem bőven elég kamera, imádom a gyorstöltést, sokáig bírja az akksi.
-
janeszgol
félisten
Ez egy nagyon jó telefon. Én rányomtam volna az ajánlott plecsnit. Ha a frissítéseket nem nézzük, csak a telefon tudását ez a mobil jobb, mint az A52, A34, A53.
-
dave987
aktív tag
Érdemes lenne akkor a címbe is beleírni hogy 5G. Ha már így is nehéz lekövetni a repertoárt legalább legyen pontos a megnevezés.
-
maczera
aktív tag
A Tömeg: 287 g, ugye, csak elírás? Brutális lenne...
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Mármint a *#*#86583#*#* kód a VoLTE-kapcsolót tünteti el/jelenti meg.
De igen, maga, a VoLTE ki-bekapcsolása segíthet. -
peestike
senior tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Köszönöm, délután kipróbálom!

-
peestike
senior tag
feleségemnek vettünk egyet egy hónapja. zopo zp700 óta nem volt mediatek procis teló a családban, de mivel már nem mókolom a telókat, így megfelel. szerintem nem rossz a telefon egy problémát leszámítva. mi 8 lite-ot váltott.
nem tudom, hogy ki hogy van vele, de a beszédhang úgy gondolom, hogy nagyon rossz mindkét irányban. olyan, mintha kútból beszélne, úgy hallom, full dobozhang jön át. rendesen meg kellett szokni. korábbi redmi-k (3-4-5-9) nem voltak problémásak. -
Zsoleszhun
addikt
Kár a MediaTek miatt, így kimarad a xiaomi.eu-ból.
-
-
Ez inkább ide való: Milyen okostelefont vegyek?
Amúgy a Poco X5 Pro jobb paraméterekben, kivéve kamera. -
válasz
Permet Elek
üzenetére
2 főverziófrissítést ígértek, tehát ha az Android 12 volt az induláskor, akkor laza matekkal 14 a vége.
-
hdavid1
aktív tag
Egy 1/1,56"-os szenzor már kicsinek számít?

-
Sipike19
tag
válasz
zsolesz967
üzenetére
Csak azt nem értem, hogyha van egy jó telefonod, ami megeszi reggelire ezt a butácska alsó-középkat Redmit, akkor miért is akarod lecserélni?
-
ben11
őstag
A reklámok mennyire agresszíven jelennek meg a felületen? Meg lehet szabadulni tőlük?
-
tata85
újonc
Sziasztok! Poco X5 Pro 5G és eközött próbálok dönteni, melyik a jobb vétel szerintetek?
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Komplikato
veterán
válasz
A Molyember
üzenetére
Lehet f*snak tőle, hogy úgy járnak mint a Huawei, így meg senki nem kérheti számon ha nem lesz frissítés.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
A Molyember
üzenetére
Lehet addig se, mert 12 vel jöttek.
-
A Molyember
tag
Most tudatosult csak bennem (jo reggelt), hogy ez az iden megjelent szeria egy modell kivetelevel csak a par honap mulva esedekes Android 14-ig fog elmaszni hivatalosan. Az igen. Nagyon meguszosba nyomja a Xiaomi ezeket a frissiteseket.
-
Drughi
addikt
Vajon egy A33 5G-ről érdemes lenne váltani?
-
jack982
senior tag
válasz
zsolesz967
üzenetére
s10+ megeszi ezt a kamerát reggelire.
-
zsolesz967
aktív tag
Lehet ez lesz az s10+ után.
Feleségemnek Xiaomi Note 11 pro van,tökéletesen meg van vele elégedve. -
Doki42
őstag
Jó teszt, szerintem nem rossz teló.
-
Garada
őstag
Meglepődtem, hogy már ebben ezen az ársíkon is ha egyéb kompromisszummal ugyan, de már adott a 120Hz.
-
Köszi a tesztet!
Meglepő, hogy nem bővíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest