- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebla
aktív tag
válasz
szemesi69 #1547 üzenetére
Köszi ,nem volt semmi mentés.... Teljesen ujra belakás volt de nem segített. Nem zavar mert a gyors töltés megoldja, csak számomra ez a hyper os félre sikerült ez miatt. Mindegy ha lesz 2.0 felrakom ettöl rosszab merülés már csak nem lesz. Aztán ha igen ,befogom a satuba és addig tekerem míg nem fülstöl.
-
rebla
aktív tag
válasz
szemesi69 #1541 üzenetére
Majd kiderül,olvasni ezt azt.... A tiedé gondolom android 15 alapu hyos 2, ennél a modelnél az android 14 re faragják rá.... Nagyon nem mindegy szerintem. Hyper os 1 frissítéstöl ugy merül a telefon hogy kb nekem is délre 20% környékére esik. Ha nem használom sokat akkor estig kb bírja.... Gyors töltésnek hála nem probléma ..de ezzel az aksi nem tudom meddig fogja bírni, most 2 éves a telefon.
Céges A55 nagyságrendekkel tovább bírja pedig azon valami céges android fut személyes/céges felülettel. Ami azért jobban meríti. -
draco31
veterán
válasz
szemesi69 #1361 üzenetére
Nekem csodafon.
Nagyon változó mennyit bír nekem. Minden be van kapcsolva folyamatosan, WiFi, mobilnet, GPS, BT.
Netezés, face, néha megszalad a TikTok, de olyan nem volt még, hogy 30 alá essen estére.
De nekem nagyon változó, mert van hogy csak ücsörgés van a melóban egész nap, akkor persze a telefon bánja. De van hogy egész délelőtt megy a fűkasza, akkor nyilván nincs piszkálgatva.
De ha annyit is merül, nem bosszant, azért van gyors töltés.
Esténként szoktam rendesen feltölteni, akkor viszont lassú töltővel, akkor ráér. De éjszakára nem hagyom rajta, alvás előtt lehúzom. -
draco31
veterán
válasz
szemesi69 #1271 üzenetére
Nekem meg teljesen változó, kb ugyan annyit nyúzom minden nap, de van hogy 40% körül érek délután 6-ra, de van hogy 20.
De igazán nem izgulok rajta, mert ugyan úgy megy töltőre minden esetben, esetleg ha péntek délután van így, akkor nem, csak szombaton napközben valamikor bedugom.
De persze nem egész éjjel van bedugva, elalvás előtt kihúzom. -
-
adrian94
őstag
válasz
szemesi69 #676 üzenetére
Látom neked sincs ott mellette, hogy milyen verziójú a MIUI.
Azért gondoltam, hogy lecserélem a MIUI-t akár újabbra, akár régebbire mert ez a verzió nem úgy működik mint ahogy kéne..
Redmi Note 9 Pro-n MIUI Global 14.0.5.0 van (ott írja is mellette, hogy stabil). Minden appnak megadtam mindkét készüléken az engedélyeket és ugyanúgy állítottam be. A Note 9 Pro rendesen mutatja az értesítéseket lezárt képernyőnél, a Note 12 Pro viszont nem.. Valamelyik app küldi, valamelyik nem, csak akkor ha feloldom a telefont és/vagy megnyitom az appot..
Neked mikor érkezett a 14.0.8.0?
-
herrká
senior tag
válasz
szemesi69 #342 üzenetére
Persze, tudom. Csak állandó AOD -nal csak odapillantottam az asztalra lerakott és lenemitott telefonra.
Ennél, először kezet minimum megtorolni, de inkább mosni, aztán kopogtatni... Sajnos olyan a munkakör, hogy olaj, zsír folyamatosan. Még így is állandóan takarítani kell a kijelzőt, illetve a fóliát rajta.
Viszont elég sűrűn kapok üzenetet. De van, hogy egyet, kettőt egy műszakban. Így elég rossz, hogy nem látom folyamatosan. Csak ezért hiányzik az AOD! -
válasz
szemesi69 #157 üzenetére
Én elengedtem a dolgot.
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik -itt kérdezz rá. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged