- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
szabacsik #1291 üzenetére
Igen, lásd
Megoldást nem találtam rá, mai napig ezt csinálja jópár frissítés után is. Bekapcsoltam hogy csak használat közben, de így a megosztott lokációm nem pontos... -
-
draco31
veterán
válasz
szabacsik #1131 üzenetére
Android alkalmazások topicban kérdezd meg, van-e olyan tárcsázó app, amiben lehet azt is állítani számonként.
Alapból nem tud ilyet.Más, volt kérdés a hotspot, most volt nekem olyan, hogy nem akarta semmi látni, de egy repülő be aztán ki megoldotta. De ilyet tapasztaltam más márkánál is már pl. mobilnettel.
-
virsa54
csendes újonc
-
rebla
aktív tag
válasz
szabacsik #946 üzenetére
Igazad van azt nem próbáltam eddig, és nem működik... Kiír valami dumát angolul. Sztem csak ha helyileg olyan országba vagy ahol engedélyezett fog működni ezt olvastam, régió beállítástól függetlenül... De nem is ez miatt cseréltem le a google tárcsázot, az egy halom sz@r.
-
Tody56
aktív tag
válasz
szabacsik #845 üzenetére
Köszi az infót. Próbáltam már több kebellel is amivel a note 10 Pro működik, de egyenlőre semmi. Amit a telóhoz kaptam azt még pont nem probáltam. Megnézem azzal is.
A note 12 Pro 5g 1-2 mp-enként megszakitja a kapcsolatot. A töltés megy, de folyamatosan villog a kijelző a kapcsolodási kérelem majd megszakítás miatt így nem használjuk töltésre sem.
Még annyit tudok kipróbálni, hogy a lányomnak is ugyan ilyan Note 12 Pro 5g-je van. (egyszerre is lett vásárolva) Megnézem azzal.
Azt hiszem neki még nem ment fel az android 14 és HyperOs frissítés.
Legalább az kiderülne , hogy a frissítés után jön elő a hiba, vagy független ettől. -
beach head
senior tag
válasz
szabacsik #512 üzenetére
nem adja meg az engedelyt, az android/data mappahou sehogy, nekem is feldobja, kivalasztom de nem lehet az engedelyezes gombra nyomni. gondolom szokasos android miui nyavaja. Annyi ideiglenes megoldas van , hogy a fajlok alkalmazasrol el kell tavolitani a frissitest es utana eng3di
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest