Új hozzászólás Aktív témák
-
angelside77
tag
válasz
T0mBd1gg3R #1416 üzenetére
Nálam jól működik, de olyat észrevettem, hogy pl egy mutatóujj többet kopik, sérül mindennapi körülmények között, ezért egy idő után nem vette azt már be, újra fel kellett vennem. Ezért a gyűrűs ujjamat olvastattam be, az kevesebbet kopik, sérül stb.
-
angelside77
tag
Sajnos komolyan nem emlékszem mit csináltam pontosan ezzel az üzenettel. Mivel pont akkor jött elő, mikor az adguard gond is volt. Egy kicsit idegben voltam, mert akkor még nem tudtam a gond okát és nem volt net a telefonon. Csak gyorsan kinyomtam, megnyomtam valamit, azóta nem jött elő. Egyszer kérte azóta pluszban a teló, hogy a Xiaomi fiókba adjam meg a jelszavam, azt megadtam, azt azóta semmi ilyen nem jött elő, újraindítás után sem.
-
angelside77
tag
Gyereknek 13-as van, az jobbra sikerült. Ha nem semmisül meg a korábbi telóm én sem veszem ezt, de akkor csak ez volt (Xiaomi). Kompromisszumokkal ugyan, de élhető. Akksit nem nagyon veszem észre, mert a játékom amúgy is zabálja, így többször is töltöm egy nap.
-
angelside77
tag
válasz
Die HaPpY :) #450 üzenetére
Rosszul felragasztott üvegfólia is okozhat ilyen hibát, miatta nem érzékel jól a szenzor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest