- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
juvegamer
tag
Szerintetek az mitől lehet, hogy nem tudok az egyes sim kártkyára telefonszámot menteni????? Kiválasztom, hogy új névjegy---mentés ide: 1 sim kártya----beírom az adatokat----rányomok, hogy mentés erre kíirja, hogy nem sikerült menteni az adatokat és visszaugrik a híváslista menübe. Ennyi. Mi ez a hülyeség?!?!
-
juvegamer
tag
Sziasztok!
Nekem már több mint egy éve van meg a telefon de sajnos nem igazán vált be. Huawei-ről váltottam Xiaomira mivel a Huaweit kinyírták és jobb alternatívát akkor nem találtam. Több apró bosszantó hiba is van nálam de ez egyik legidegesítőbb, hogy hínak és hiába húzom felfelé a képernyőn a gombot egyszerűen sokszor nem érzékeli és 5-6 erőteljes tapizás után tudom csak felvenni, rohadt idegesítő. Az akku nálam is fura, este teljesen feltöltöttem éjjel hozzá se nyúltam most reggel 89%-ot mutatott. Mitől merült 10%-ot?
Szerintem ha lejár a gari elhagyom a Xiaomi ökoszisztémát. Huaweit sajnálom mert nagyon jó telefon volt (Mate 20 Lite) sosem volt gondom vele. Motorolán gondolkodom. -
juvegamer
tag
Sziasztok!
Nekem újabban töltéskor (ha már feltöltött a telefon) kiírja, hogy melegszik a töltő. Az utóbbi egy hétben kb. 3-szor írta. Egyébként tapintásra nem meleg. Régebben nem csinálta. -
juvegamer
tag
válasz
Die HaPpY :) #450 üzenetére
A hivatalos honlap szerint ezek vannak benne: Közelségérzékelő | Környezeti fényérzékelő | Gyorsulásmérő | Elektronikus iránytű | Infraport |Giroszkóp
Nekem nincs gondom vele eddig. kb. 2 hónapja használom.
-
juvegamer
tag
válasz
fishing0412 #324 üzenetére
Üdv!
Nekem is viszonylag gyorsan merül pedig olyan sokat nem használom ami indokolná. Kipróbálom én is ezt a tippet. -
juvegamer
tag
Üdv!
Van ezen a készüléken VoLTE funkció? Vagy ez mindig aktív? Nem jelzi ki sehol. Az előző telefonomnál a hálózat ikon mellett kiírta.
Kösz -
juvegamer
tag
Üdv!
Azokat kérdezném akiknek már van ilyen telefonja, hogy a virtuális közelség érzékelő mennyire stabilan működik illetve a hangminőség telefonáláskor milyen?
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest