Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatsa
tag
válasz
Ladislaoca #1558 üzenetére
-
Csatsa
tag
válasz
Ladislaoca #1553 üzenetére
Nem tudom, Neked milyen rom van rajta? EEA ? Az enyém Globál rom-os, erre jött, EEA-ra még nincs hyperos 2
-
Csatsa
tag
Globál rom-ra most jött meg a hyperos 2
-
Csatsa
tag
Pár banki alkalmazás már akkor nem működik ha nyitott a bootloader, illetve ha belépsz a play áruház beállításaiba akkor láthatod hogy az eszköz nem rendelkezik tanúsítvánnyal ( a nyitott bootloader miatt )
Én gsi romokat szoktam flashelni rá, van egy két jó közöttük, de sajnos nem mennek a banki alkalmazások, nfc se, aki ezek nélkül elvan akkor tud olyan rendszert használni ami elég pörgős, sokkal jobb mint a hyper , bár a hyperos is tud jó lenni csak kell szánni egy kis időt a kigyomlálására, és akkor minden működik zárt bootloader mellett is.
-
Csatsa
tag
válasz
Zsoleszhun #777 üzenetére
Köszi ezt is, lehet ránézek ha engedi az időm.
-
Csatsa
tag
válasz
Zsoleszhun #774 üzenetére
Köszi! Felraktam én is, sőt még ABD-vel jobban kipucoltam a rom-ból sok felesleges programot. Tetszik, kissé hybrid a nyelvezete, magyar-angol vegyesen, galéria szerkesztő folyamatosan leáll benne. Eddig ennyi hibát találtam, jó lesz ez ha kijön hivatalosan is, akkor teszem fel egyből és személyre szabom magamnak. Mégegyszer köszönöm
-
Csatsa
tag
válasz
United7078 #472 üzenetére
Szia! Én Redmi Note 8T-ről váltottam és azt kell mondjam ég és föld. Kimondottan erősnek mondanám, határozottan jobb, a haptikus visszajelzést nagyon szeretem benne, minden mozdulatról kapok visszajelzést rezgés formájában, persze ezt ki is lehet kapcsolni ha valaki nem szereti. A lényeg hogy erősnek mondanám a rezgést.
-
Csatsa
tag
Sziasztok!
Ma reggel feldobott egy 299MB-os frissítést, telepítettem és eddig minden rendben.
-
Csatsa
tag
válasz
Pendragon911 #140 üzenetére
Nem használom configgal, nincsen rá szükség, magamnak állítom be a dolgokat és nagyon jó a minősége a képeknek. Általában a g.cam.-ot indítom, kivéve ha a széleslátószögű kamerát kell használjam.
-
Csatsa
tag
válasz
Pendragon911 #122 üzenetére
G.Cam.
Szia! Ez használom hozzá, próbáld ki. Nálam működik. Lassított felvétel és a time-laps nem jó benne, a többi igen.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Diablo IV
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest