- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebla
aktív tag
válasz Tschubi #1095 üzenetére
Mennyi képernyő időd van pl. Tegnapra? Meg tudnád nézni a digitális jólétnél tudod megtenni Bellekattintassz a körbe és az irányító pult alatt kiválasztod a képernyő időt majd a tegnapra a grafikonon nyomsz egyet. Köszi.
Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
rebla
aktív tag
12 órában melózom. Reggeli 90% rol,indulva: Aránylag inkább telefonálok napközbe majd a miui böngészőt használom olvasásra. du. Estére ( 20.00 óra) 20 % körülire merül. Nincs facebuk. Viber fut, a gps bekapcsolva az időkép miatt. Navigációt nem használom 5g megy,bluetoot néha a füleshez... Lehet egy hard reset kellene. Nálam a hyperOs után merül jobban. A remii note 12 be kicseréltem az akkut ahoz mérten mondtam. De aksi csere elött is kb estig bírta az is. Tényleg könnyű feltölteni,de a több feltöltési ciklustol gondolom hanarább megy is majd tönkre az akksi
Ettöl még nagyon szeretem szépen fut mostmár minden rendben a beállításokkal, ezért sem szeretném legyalulni....[ Szerkesztve ]
-
Tschubi
tag
Ja, és nekem az üzemidő teljesen rendben van. Vegyes használattal kb két napot bírna: reggel kb. 90-95%-ról indulva este kb. 50%-on rakom töltőre. És bárki bármit mond, jó dolog a gyorstöltés, mert ilyenkor kb 20 perc etetés után már le is tudom venni. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Tschubi
tag
Sziasztok,
Nekem ma hajnalban jött egy frissítés a hyper OS -ra. Most 1.0.3.0 UMOMIXM a verzió. Nem látok semmi változást. Sajnos. Mert pl. az értesítés sáv még mindig kínai...
Nálatok is lement ez a frissítés? -
Buvana
aktív tag
Olyan 2 nap. Kedd 16:00 kor leveszem töltötten, Csüt 16:00 kor kell feltenni, 20 percre. Nincs túlnyúzva, hozzáteszem. Jóvanezígy.
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
draco31
veterán
válasz szabacsik #1089 üzenetére
Ha jól tudom a mozgásérzékelő alapján érzékeli az ilyet.
Bár nem, mert most minden kezem ügyébe akadó cuccal kopogtattam, de csak az ujjamra reagál meg érintő ceruzára.
Nem tudom befolyásolja-e a fogyasztást nagy mértékben.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
rebla
aktív tag
Csak én nem találok nagyméretű digitális órát a widgetek köztött kezdő képernyőre? androidos widgetek közt sincs nagy...Átméretezhető lenne jó,most leszedtem egy appot de hogy a gyáriban miért nincs, nem értem ,ezért külön alkalmazást telepíteni...
[ Szerkesztve ]
-
MR ME
aktív tag
válasz George2077 #1082 üzenetére
Vállalható minőség, max 30fps, képstabilizátor sztem jó, hangminőség megfelelő, nem egy kamera, de nincs gond vele
-
George2077
csendes tag
Segítsetek légyszíves! A Note 12 Pro milyen 4k videót csinál? Minden oké vele? (Stabilizálás, autofókusz, élesség) Köszönöm
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Pár hónapja már megoldottam, de elfelejtettem a módját. Most, hogy muszájbol újra elővettem ezt a telefont, elkelne a segítség. Kikapcsoláskor, a gomb megnyomására a zene lejátszó indulna, jó hosszan kell nyomva tartani az on/off gombot, mire feljon a kikapcsolódás csúszka. Hogy is lehet beállítani, hogy egyből ez jöjjön? Köszönöm
-
rebla
aktív tag
válasz draco31 #1071 üzenetére
Azt nem tudjátok véletlenül,h fájlcserélő oldalakra szabad e használni? /fottás vagyok yettel/ Bár mult héten 13 perc alatt letöltöttem véletlenül 21G adatot,mert nem volt bekapcsolva a wifi. Most lett korlátlan netem... Eddig nem volt le korlátozás.
-
draco31
veterán
Na ezt majd nyáron ismételd meg, akkor nem lesz ennyi
Én most örülök a 70/20-nek 4G-n.
Itt a 3G kimaradt, EDGE után rögtön 4G lett, szóval volt elég szívás.
Az már más kérdés, hogy gyakran ez a sebesség jobb, mint az itthoni netemASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nem megy a mobiladat, látom a fel le nyil megy, de egyedül a youtube megy. Otp azt irja csatlakozzon internethez,tiktok nem megy, speedtest is azt irja nincs internet csatlakozásom. Böngésző se megy mihez nyúljak?? Kikapcs megvolt, 1 hónapja használom a telót.
Üdv SRicsi
-
-
garcia66
tag
Sziasztok!
A gondom a következő.
Szeretném használni a "Lidl plusz" appot, de a regisztrációhoz kell egy kódos, sms-es megerősítés, amit nem kapok meg. Felhívtam a cég ügyfélszolgálatát, ahol azt mondták, hogy néhány szolgáltató nem engedélyezi(?) ezt, náluk érdeklődjek. Felhívtam a telekomot, ahol azt mondták, hogy ők nem korlátoznak semmit és hogy azt látják, hogy a telómra jönnek az sms-sek, tehát ha nem látom, akkor nálam kellene valamit állítani az üzenetek beállításban. De én semmit nem állítottam el ott. És nem is találok semmi ilyesmi beállítást - mondjuk ez nem jelent semmit.
Szóval mit, és hol kellene be- vagy átállítanom?
A választ előre is köszönöm!"A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Most lakom be újra a Note 12 pro 5g-met. Hogy a csudába lehet letiltani, hogy minden face belépéskor felugrik egy üzenet, hogy akár 5 telefonon is beallithatom a Messenger használatot, vagy mi.... Másik, saját csengőhangot szeretnék. Hová kell bemasolni és hogyan lehet beállítani? Köszönöm
Ja, meg az egyik kameramnak az appja nem akar működni. MyCam app. Telepitem, beallitom, elinditanam, elkezd villogni a képernyő, és szintén villogó ablakban írja, hogy engedelyezzem a használatat a mobil alkalmazásban... Már mindent is, mindenhol engedelyeztem, újra telepítettem többször és hiába. Van erre valami megoldás? Esetleg ha valaki találkozott már ilyen problémával.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Sziasztok..
Note 12 pro 5g van nekem.
Legfrissebb hiperOS rajta, kb 1 hete frissült.Nem tudok rendesen kitenni widgetet. Pl időjárás widgetet sem. Eddig volt olyan hogy balról kis digitális óra jobbrol üeg időjárás, és ha rányomtam akkor behozta az alkalmazást. Áttetsző volt. Most meg se digit óra se áttetsző időjárás, csak nagy böszbe vackok..
Ez mi lehet?
-
draco31
veterán
Ha be van dugva töltésre, akkor a hang másnak is olyan, mint ha 2x játszaná le, de a kettő között fél másodperc eltérés van kb.?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz csabi324 #1045 üzenetére
Az AOD maradt ugyan az.
Nekem a rendszer sötét módban van, a Chrome meg alapértelmezetten, így a rendszert nézi, szóval nekem az is sötét mindig.
Nálam nincs gond, sötétben nyit mindent, már aminek van sötét módja.
Na meg automata fényerő, így ha fehér is az oldal, nem ég ki a szemem éjjel.[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
csabi324
tag
Lenne még egy kérdésem.
Nem tudom hogy valami beállítást kell e megcsinálnom ezzel kapcsolatban.
A Chrome böngésző úgy van beállítva hogy a rendszerhez állítja a sötét vagy világos módot.(Én sötét módban használom a telefont)
A Google kereső az sötét.
Viszont ha megnyitom az weboldalakat akkor 10-ből 8 oldal világos módban jelenik meg.
Ez még nappal nem lenne zavaró de sötétben bosszantó.
A MI böngésző,sötétben nyitja meg az oldalakat.
Ha nem lehet valamit beállítani a Chrome-on akkor olyat tudok csinálni hogy a Chrome-ból minden jelszavat és beállítást átviszek a MI böngészőbe? -
csabi324
tag
A Xiaomi esetleg nem javított a Hyper Os-el a Always on Display-en?(Nekem még a MIUI14 van)
Itt a 10 másodperces működés helyett normális, mindíg működő AOD-ra gondolok. -
draco31
veterán
Ez a galéria cucc remélem jön nekünk is, sokszor vacakolok a nagy méretű képekkel.
-
rebla
aktív tag
Na így jó lett....köszi.
Azt nem értem miért van így túl bonyolítva hogy három helyen lehet állítani a hangot amit most vettem észre és persze én is a rosszat állítottam....
Gmail/Értesítések/egyéb/ hang ..
Gmail/Értesítések/ egyéb értesítések /hang...
Gmail/Értesítések / email/ hang...
Utolsó a jó amit írtál.Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
tonyrulez
őstag
Frissítés óta naponta többször felugrik egy popup, miszerint a Device Policy-nak engedélyezem-e hogy a Wifi-t ki/be kapcsolja. Más is tapasztalta?
4 8 15 16 23 42
-
steele80
senior tag
Ez megvan, be is teszi, bármelyik általam feltöltött hangfájlt. Csak az a gond, hogy az alkalmazra nyomás után felugrik egy ablak Csengőhang / Értesítés / Riasztás / Mégse lehetőséggel bármelyikre is bökök azt a hangot teszi be általánosan az összes apphoz, hiába csak a Gmailre szeretném, hogy az legyen. Bármilyen rendszerértesítés a Gmail hangján szól. Egyedül a Google messagesnél tudtam eltérő hangot beállítani és ekkor a csengőhangnál kis színes ikonon meg is jelent a messages ikonja.
-
TDIps
lelkes újonc
-
steele80
senior tag
válasz draco31 #1023 üzenetére
Próbáltam, egyedül a google messages-nél tudtam beállítani más csengőhangot. Sem a Whatsapp, sem a Gmail nem engedi csak azt ami az értesítés. Pontosabban amikor pl a Gmailnek akarom beállítani, akkor megnyitja a témákat ott kiválasztom a csengőhangokat, kiválasztom az értesítési hangot majd felugrik egy ablak abban választhatok, csengőhang, értesítés és riasztás közül. Választom az értesítést és azt viszont berakja globális értesítésnek. Reménykedem, hogy egy bug és javítják. Próbáltam gyári visszaállítást is de az sem változtatott. A bekapcsolt NFC ikont sem jeleníti meg az érteítési sávban és egy kicsit ez is zavar. Teljesen Note 9 pro deja vu-m van. Ott ugyanez a hiba láncolat volt amikor megvettem, majd javították egy év alatt.
-
draco31
veterán
válasz steele80 #1018 üzenetére
Amit akarsz app, hosszan rányomsz. Aztán ott i betű.
Értesítések sor.
És ott minden kategóriánál megadod azt a hangot amit akarsz.
Nekem máshogy szól pl. a megfigyelő kamera appja, a gmail, stb.
De ez mind gyári hang, csak más, így hang alapján tudom mi zaklat.
Viszont pl. a Youtube-ot nem tudom csipogásra bírni.[ Szerkesztve ]
-
TDIps
lelkes újonc
-
rebla
aktív tag
Sziasztok! Van ez a lépés számláló a gyári.... Ezen hol lehet beállítani valamit is? 40cm lépést számol az eléggé karcsú... Köszi.
Steele80: olvass kicsit visszább.... Vagy használd a keresőt.
[ Szerkesztve ]
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Lett egy ilyen 12 Pro 5G telóm. Hyper OS-re frissült. Most ismerkedem vele és meglepő, hogy az alkalmazásokhoz nem tudok beállítani külön jelzőhangot, hanem csak mindre ugyanazt. Ez most valami bug vegy egy huncut vicc a xiaomitól 2024-ben.
-
TDIps
lelkes újonc
Az IK app alapraállítás, majd újra beállítás után működik a képernyőzáron is.
-
TDIps
lelkes újonc
A képernyőzáron csak a saját meteoapp adatok jelenhetnek meg?
Kikapcsoltam az időjárás appot, helyette az időképet akarnám használni, persze nem megy. Minden engedélyezve van( van ilyen lehetőség az IK appban: aktuális időjárás megjelenítése a képernyőzáron). -
csabi324
tag
Előzőleg Samsung telefonom volt.
És nagyon hasznos volt hogy a gyors hívásindítást kilehetett pakolni a kezdőképernyőre.
Belepakoltam a sűrűn hívott névjegyeket egy mappába és két érintéssel már hívtam is akit kellett.
Nagy nehezen elfogadtam ezt a "hamis" AOD-ot ezen a telón de az már bosszantott hogy a gyorshívásindítás sincs meg rajta.
És láttam hogy elég gyakran írod a True Phone appot.
Jó hogy feltelepítettem.
Köszike.
Esetleg van jobb fajta billentyűzet app tipped a gyári helyett?[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Egy újdonság, ilyet még nem láttam.
Megjött az új Bluetooth fülesem, aztán állítgattam a menüben.
Aztán látom a Bluetooth-nál, hogy frissítést ír.
Konkrétan külön lehetett a Bluetooth modult frissíteni a telefonon, ilyet eddig nem láttam még.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
csabi324
tag
(KÖZBEN MÁR SIKERÜLT MEGOLDANOM.
AZ ENGEDÉLY TILTVA VOLT)A Truephone alkalmazásban szeretném a kezdőképernyőre kirakni gyorshívásban egy pár névjegyet.
Hosszanrányomva egy névjegyen kiválasztom a parancsikon létrehozását,azon belül a közvetlen hívást.
Mutatja hogy a parancsikon létrehozva de nincs sehol.
Ez alkalmazás hiba vagy valami engedély szükséges neki?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat