- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
kidarida
üzenetére
32GB class10 Samsunggal gond nélkül megy
Egyszer mondjuk csinált egy olyat, hogy letörölte a memóriakártya tartalmát. Nem tudom mitől volt, talán az nem tetszett neki, hogy töröltem az sd kártyán belül egy sd-card nevű mappát, amiben kamerás mappák voltak (dcim meg még nem tudom mi), de hát volt nekem magán a kártyán már dcim és társai, így fölöslegesnek éreztem, hogy duplikálva is meglegyen. Egyszer korábban valamelyik telefonom már csinált ilyet, csak ott semmit nem töröltem (talán Sensation volt). Remélem több ilyen nem lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyszer mondjuk csinált egy olyat, hogy letörölte a memóriakártya tartalmát. Nem tudom mitől volt, talán az nem tetszett neki, hogy töröltem az sd kártyán belül egy sd-card nevű mappát, amiben kamerás mappák voltak (dcim meg még nem tudom mi), de hát volt nekem magán a kártyán már dcim és társai, így fölöslegesnek éreztem, hogy duplikálva is meglegyen. Egyszer korábban valamelyik telefonom már csinált ilyet, csak ott semmit nem töröltem (talán Sensation volt). Remélem több ilyen nem lesz...